Ανακοίνωση Διομήδη για την παρουσία του στο ΑΣΕΑΔ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Διομήδη για την παρουσία του στο ΑΣΕΑΔ

Με δελτίο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η διοίκηση του Διομήδη αναφέρεται στο θέμα της παρουσίας αντιπροσωπείας της κατά την εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ στο ΑΣΕΑΔ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η ομάδα μας καλέστηκε επίσημα από το ΑΣΕΑΔ να παραστεί στην χθεσινή εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ. Ουδέποτε παρενέβη αυτεπάγγελτα και ούτε είχε τέτοια πρόθεση.

Στην συνεδρίαση έδωσαν το παρόν ο δικηγόρος της ομάδας κύριος Κάρμης και ο team manager
Ανδρέας Μούκιος, με τον πρώτο να καταθέτει το σχετικό υπόμνημα στους Δικαστές. Τα περί έξω-αγωνιστικής κόντρας και αντιπαλότητας των Διοικήσεων με αφορμή αυτό το γεγονός είναι προς λαϊκή κατανάλωση. Άλλωστε δικηγόρος της ΑΕΚ στην χθεσινή εκδίκαση ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κύριος Αλεξίου, και το κλίμα σαφώς μόνο εχθρικό δεν ήταν." 

2 comments

Anonymous said...

Και τωρα εμεις πιστεψαμε την ανακοινωση??Σας παρακαλουμε μην υποτιματε την νοημοσυνη μας.Τι εγραφε το υπομνημα??Μηπως ζητουσε να μην μειωθει η ποινη η ηταν υπερανω και προσπαθοθυσε να προστατευσει τα σωματεια και το αθλημα απο τετοιες εξωντωτικες ποινες οικονομικα.Γιατι κυριοι εκει στο αργος αν ξεκινησει τετοια ιστορια θα συνεχισει και σε ολα τα σωματεια ως δεδικασμενο.Το θελετε εσεις κυριοι στο Αργος να ερθει και η δικη σας σειρα/?Κανενας μας δεν το θελει. θεωρω οτι μια σπουδαια ομαδα εχασε την εκτιμηση που της αξιζει απο λαθη διοικοισης

Anonymous said...

Ρε μεγάλε τι δεν καταλαβαίνεις. Σου λέει ότι κλήθηκε επίσημα από το ΑΣΕΑΔ.
Δηλαδή εσύ στην θέση του τι θα έκανες δεν θα πήγαινες καθόλου με κίνδυνο να μηδενιστή η τιμωρία της ΑΕΚ και να παίξει τον 3ο Τελικό με κόσμο?