Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου στην προπόνηση του Α.Ο. Προσοτσάνης (εικ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου στην προπόνηση του Α.Ο. Προσοτσάνης (εικ)

Τα μίνι αγόρια στην τελική πανελλήνια φάση (open)
Την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου δέχθηκαν οι αθλήτριες και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, την Παρασκευή 13 Ιουνίου. Ο Σεβασμιότατος δέχθηκε με χαρά να συναντήσει τα παιδιά, στον δικό τους χώρο και να συνομιλήσει μαζί τους, ιδιαίτερα με τις αθλήτριες του συλλόγου, οι οποίες με το Γενικό Λύκειο Προσοτσάνης θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Τραπεζούντα από τις 20 μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον Σεβασμιότατο την ιστορία της Τραπεζούντας και ιδιαίτερα της Ιεράς Μονής της Παναγίας Σουμελάς, σημειώνουμε ότι ο Μητροπολίτης μας ήταν
ανάμεσα στους μητροπολίτες που χοροστάτησαν στην πρώτη λειτουργία της Ιεράς Μονής, μετά από 88 χρόνια, με το Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο.

Παρόν στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Α.Ο. Προσοτσάνης κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο λυκειάρχης κ. Κωνσταντίνος Μακρής, ο γυμναστής του λυκείου κ. Θωμάς Ματρακούκας, οι προπονητές του ΑΟΠ, Πέτρος Δρανόβαλης και Γιώργος Κιάκος, τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις τελικές πανελλήνιες φάσεις, μίνι αγόρια-κορίτσια, παγκορασίδες και κορασίδες, καθώς και οι γονείς των παιδιών.

Τα μίνι αγόρια στην τελική πανελλήνια φάση (open).
Από τις 16 έως τις 21 Ιουνίου το τμήμα ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης συμμετέχει στην Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στην  Έδεσσα και οι αγώνες θα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο Έδεσσας. Το τμήμα ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ του συλλόγου είναι από τα πιο ελπιδοφόρα τμήματα και η συμμετοχή τους σε τέτοια διοργάνωση επιφέρει εμπειρίες οι οποίες θα τους χρησιμέψουν για τη συνέχειά τους.
Ο όμιλος της ομάδας της Προσοτσάνης αποτελείται από τους :
1. ΠΑΟΚ
2. ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
3. Α. Ο .ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
4. Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
5. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
6. ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
Η ομάδα αποτελείται από τους ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Θ. , ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Λ. , ΦΙΔΑΝΑ Δ. , ΘΩΜΑΙΔΗ Β., ΤΟΣΚΑ Α. , ΜΠΟΥΛΟΥΚΗ Κ. , ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Α., ΤΣΙΡΚΟΥ Α., ΦΙΛΙΠΠΟΥ Φ., ΜΑΤΤΑ Γ., ΣΑΜΠΑΝΤΖΗ Γ., ΗΛΤΣΙΟΥ Χ., ΜΕΛΕΝΕΚΛΗ Λ., ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Χ.
Την ομάδα συνοδεύει ο προπονητής του συλλόγου Καλαϊτσίδης Ηλίας
Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης:
ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
10:00 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ
16:00 ΦΑΙΑΚΑΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
09:00 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ
18:00 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΠΑΟΚ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΑΕΡΩΠΟΣ 2

  • Click to enlarge image 250.jpg
  • Click to enlarge image 256.jpg
  • Click to enlarge image 263.jpg
  • Click to enlarge image 267.jpg
  • Click to enlarge image mini.jpg

2 comments

Anonymous said...

Ταλιμπανιές !!
στο Ιραν είμαστε ή στο Αφγανιστάν ?

Anonymous said...

Το λιγότερο ατυχές το σχόλιο...