Πρωταθλητής Ελλάδας ο Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Διομήδης Άργους

Η ομάδα του Άργους… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την ΑΕΚ και πήρε τον τίτλο με την νίκη του 27-25 στην Νέα Ιωνία. Πέρσι η ΑΕΚ έσπασε την έδρα του Διομήδη στο τελευταίο ματς των πλέι οφ και κατέκτησε τον τίτλο στο Άργος. Φέτος ο Διομήδης πήρε το… αίμα του πίσω και με την νίκη του 27-25 στον 3ο και τελευταίο τελικό της Α1 Ανδρών κατέκτησε το 2ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνίστριες ήταν οι άμυνες, ενώ κορυφαίοι των ομάδων ήταν οι δύο τερματοφύλακες Χριστόφορος Νούγκοβιτς και Δημήτρης Καφφάτος.

Καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και ήταν φανερό πως το άγχος, η πίεση και η ένταση κυριαρχούσαν, έναντι του χαντμπολικού ταλέντου που είχαν οι δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ο Διομήδης κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και να προηγείται σταθερά με 2-3 γκολ διαφορά (15-18, 16-19, 17-20, 19-22).

Φοβερός ο Νούγκοβιτς


Ταυτόχρονα στην άμυνα ο Χριστόφορος Νούγκοβιτς συνέχισε να κάνει καταπληκτική εμφάνιση και ολοκλήρωσε το ματς με 22 επεμβάσεις με την επίθεση της ΑΕΚ να είναι προβλέψιμη, ενώ στοίχισε και η απουσία του Σανίκη που χτύπησε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και δεν αγωνίστηκε ξανά.

Αντίθετα η επίθεση των Αργιτών –παρά την απουσία του Τάσκοβιτς που άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού- έβρισκε συνέχεια λύσεις, κυρίως στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ που δέχθηκε πολλά γκολ από θέση πίβοτ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ μείωσε δύο φορές στο ένα γκολ, αλλά δύο χαμένα πέναλτι του Καρυπίδη (αποκρούσεις Νούγκοβιτς και Λοίζου) σε κρίσιμα σημεία -το δεύτερο μισό λεπτό πριν το φινάλε- δεν της έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ο Διομήδης έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και ήταν πιο αποτελεσματικός.

Τα έριξε στην διαιτησία η ΑΕΚ

Από πλευράς της ΑΕΚ κάνουν λόγω για αλλοίωση αποτελέσματος λόγω των διαιτητικών λαθών, ωστόσο μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του τεχνικού επιτελείου και των παικτών να μην δώσουν το παρόν στην διαδικασία των απονομών, ώστε να παραλάβουν τα ασημένια μετάλλια και το κύπελλο της 2ης θέσης.

ΑΕΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 25-27
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-5, 7-7, 9-8, 11-11, 12-12 (ημχ), 15-14, 15-18, 17-19, 20-22, 24-25, 25-27

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 5, Μπακαούκας 1, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 4, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 3, Νικολαϊδης 3, Σανίκης, Αλβανός 2, Καρυπίδης 4, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 2, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος 1, Χερουβείμ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 1, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 1, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μάλλιος 12, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 2, Σαμαράς 4, Σπέντζος, Ανανιάδης, Δεληγιάννης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης 6, Χατζηκωνσταντίνου, Κολυτούμπας.

Διαιτητές: Μπέτμαν- Χασκής, Κόκκινη: 60’ Ράκσεβιτς (κινήθηκε απειλητικά και βιαιοπράγησε κατά του διαιτητή Μπέτμαν), δίλεπτα: 4-5, πέναλτι: 1/4-7/8.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου
Πηγή : www.coppa.gr 

47 comments

Anonymous said...

Τι έγινε ρε παιδιά?Χάνει η dream team? Πότε θα πάει το Champions League στην σκεπαστή?
Άντε τώρα ,περαστικά καλό καλοκαίρι και να μας ξανάρθετε.....

Βουρτσεεεεεεεεεεεεεεες!!

Anonymous said...

2:05 Το κοινό είναι ότι όλα είναι προιόντα του χωριού σου του άργους!!! Σιγά ρε βλάχο αργίτη..που δεν χορταίνουμε κιόλας. 5-2 είναι τα χωριάτικα φέτος αν το ξέχασες..Ούτε στα πιο τρελά ονειρά σας δεν θα γινόταν αυτό που έγινε...ας όψετε...η σκληρή δουλιά που γινόταν στις προπονήσεις....................

Anonymous said...

Καλο καλοκαίρι χρεωκοπημένοι,ραντεβού τον Σεπτέμβρη για πολλες χωριάτικες!!!!
Αντε να κλάψετε τώρα....χαιρετισμούς στον Σάββα!!!

Anonymous said...

Η ιστορια γραφει.Και εχτες εγραψε για ολους.Απλα δειτε λιγο τα προηγουμενα χρονια στους τελικους τα "λεφτα" λιγες φορες επικρατησαν της "ψυχης-ομαδας"....

Anonymous said...

Διαβάζω με λύπη τα σχόλια των παικτών της ΑΕΚ στα κοινωνικά δίκτυα και στα οπαδικά site και στεναχωριέμαι πως τόσο μεγάλοι παίκτες , έφτασαν στο σημείο να πουλανε οπαδιλικι για να καλύψουν τις αδυναμίες τους . Φταιει η διαιτησια ( αρκετοί delegate και διαιτητές είναι ΑΕΚ ), φταίει η ΟΧΕ ( εδώ γελάνε με πρόεδρο και μέλη φανατικούς Αεκτσηδες ) φταίει η αστυνομία ( ενώ η επίσημη ΑΕΚ δεν μεριμνήσε στο παιχνίδι της Κυψέλης να βάλει μέσα μόνο 800 άτομα ,όσα έλεγαν τα μέτρα ασφαλείας, αλλά σου λέει ας μπουν 1500 να το κάνουμε ζούγκλα με τα γνωστά επακόλουθα ) και δεν φταίει η διοίκηση που τους έχει απλήρωτους και την έκανε , δεν φταίνε οι ίδιοι που δεν έκαναν προπόνηση όλη τη χρόνια και παίζανε ποδόσφαιρο , δεν φταίνε οι οπαδοί που τα κάνουν μαντάρα και δεν τους θέλουν σε κανένα γήπεδο δεν φταίνε οι ίδιοι που μόνο γράφουν για το μεγαλείο των οπαδών της ένωσης κτλ κτλ . Κύριοι παραδεχθεί ταξί ότι χάσατε από μια ομάδα που έπαιξε καλύτερα από σας στην συγκεκριμένη σειρά των αγώνων , αφήστε τα οπαδιλικια και το στημένο καθεστώς και αναρωτήθηκε τι δεν κάνατε εσείς καλά όλη τη χρόνια . Μην ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΑΙ το δικό σας ΜΕΓΑΛΟ όνομα. Εσείς χάλατε την εικόνα σας , δεν το αξίζει αυτό καμία ΑΕΚ , ΠΑΟΚ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Anonymous said...

Ποια διαιτησία ρε είναι σοβαροί??
2 φορές είδα τον αγώνα χάσανε τα άχαστα και παραπονιούνται για διαιτησία??
βγαίνει και ο τσιλιμπάρης και λεέι στα 35 μου δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα..... Σασ καλομάθανε κύριοι.
Αντε γεια!!

Anonymous said...

Αν φίλε είδες το βίντεο 2 φορές και δεν είδες διαιτησία εισαι μεγάλος άμπαλος.! Κοίταξε το!

Anonymous said...

την ειδαμε ρε φιλε αλλα ειδαμε και οτι οι παιχτες της ΑΕΚ δεν ηταν σε φορμα:

Ρακσεβιτς 3 με 4 χαμενα ευκολα σοπυτ
Μπακα 1 πεναλτυ και 2 χαμενα στο δευτερο αχαστα
Καρυπιδης τα ιδια
Αλβανος εκτος αγωνα
Ζουγιοβιτς 5 αβιαστα λαθη
και πολλα αλλα...

Ενταξει η διαιτησια εκανε σοβαρα λαθη αλλα οι παιχτες καθορισαν το αποτελεσμα

Anonymous said...

απ ότι φάνηκε η Αεκ ήταν εντελώς απροπόνητη .
έφαγε τα μισά γκόλ από αιφνιδιασμό(δεν επέστρεφε κανείς)
Και τα αβίαστα λάθη στην επίθεση με τα χαμένα σούτ τί άλλο μπορεί να είναι ?

Anonymous said...

συμφωνω με τον 12.27 και 12.35 οτι η ΑΕΚ δεν εκανε καλο παιχνιδι και πολλα λαθη.πρεπει ομως και αυτοι να παραδεχτουν οτι παρολα αυτα ο διομηδακος αν δεν σπρωχνονταν απο τους τηλεκατευθυνομενους μπετμαν και χασκη δεν θα εβαζε τα μισα γκολ.ποσα ανυπαρκτα φαουλ πηρε;;;ποσα πεναλτυ;;;;η ΑΕΚ για να παρει φαουλ και πεναλτυ εβγαζε αιμα ο παικτης.ο γερο χασκης δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του, δεν εφταιγε ομως μονο αυτο, αν δεν εδιναν το πρωταθλημα στο διομηδακο πως θα επαιζαν του χρονου;;;;οταν τους στιψουν θα τους πεταξουν και αυτους οπως τοσους αλλους γιατι δεν εχουν προσωπικοτητα.πως θα γινουν κομισαριοι να αντικαταστησουν τα τιμημενα γηρατεια;;(νικολιτσα-κυριακουλια).
αν καποιος ξερει τους delegate και τους διαιτητές που είναι ΑΕΚ να τους πει με το ονομα τους.οχι μομφες γιατι αφορα ολους τους διαιτητες, ενας ειναι και εχει την ευθιξια και δεν εχει παιξει ποτε την ΑΕΚ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, οχι σαν τον αργειτη νικολιτσα και κατι χρονηδες και καραπανους που σπρωχνονται με νταλικα για να σταθουν στο γηπεδο και δινουν το πρωταθλημα στο διομηδακο.
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ

Anonymous said...

ξεχνατε κατι βασικο..........στον αθλητισμο υπαρχουν και ανατροπες,και αδικιες και κακες αγωνιστικες ημερες και λαθη......η αεκ φανηκε ανετοιμη για το συγκεκριμενο παιχνιδι,εδειχνε να μην εχει συγκεντρωση, και φανηκε σε κρισιμα σημεια του παιχνιδιου και απο παιχτες μεγαλης κλασης......το αβεβαιο διοικητικο μελλον αλλα και χρηματικες οφειλες που ηρθθαν στην επιφανεια 1 εβδομαδα πριν το τελικο εκτιμω επηρεασε την συγκεντρωση των παιχτων.........Ο ΔΙΟΜΗΔΗς ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗς ΑΕΚ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Anonymous said...

το αντιγράφω από aek365. Ειναι κάποιο από τα σχόλια των αεκτσήδων,δεν συμφωνώ σε όλα αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και σκεπτόμενοι οπαδοί :
"mmaek21 - 22/6/2014 14:20
Η πίκρα είναι μεγάλη, αλλά - όσοι αγαπάμε την ομάδα και το άθλημα - καλώς κακώς πρέπει να δούμε τί δεν πήγε καλά.
1. Εχοντας δεί την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια φέτος, συγγνώμη αλλά δεν είδα πουθενά τη dream team που μας υποσχέθηκαν. Εγώ είδα και φέτος την περσινή ομάδα + έναν μεγάλο (σε απόδοση) Τσιλιμπάρη, - έναν υπερπολύτιμο Μπαλωμένο που σε καμμία περίπτωση δεν αντικαταστάθηκε. Είδα τη γνωστή ψυχή από Μπάκα, Παπαδόπουλο, έναν πολύ καλό - ειδικά στα τελευταία παιχνίδια και χθές - Νικολαΐδη και μια ψυχάρα και παιχτούρα Αλβανό, να προσπαθεί με όλη του την ψυχή να κάνει το καλύτερο.
2. Δεν θέλω να ρίξω καμμία μομφή σε παίκτες ούτε στον Αρβανίτη που μας χάρισε όποιους τίτλους έχουμε μέχρι σήμερα (και φοβάμαι μ'αυτούς θα μείνουμε για αρκετό καιρό εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα). Ωστόσο, δεν γίνεται να μήν πως οτι ο Σανίκης δεν προσέφερε ποτέ αυτά που περιμέναμε, ο Καρυπίδης πολύ facebook και "τρέλλα" στα γκόλ που έβαζε, αλλά δεν το είδα πουθενά να βοηθάει στα δύσκολα. Ο Ράκσεβιτς, συμπαθέστατος και προσπάθησε και χθές, αλλά δεν γίνεται ρε παιδιά ένας παίκτης που παίρνει 70-80.000 το χρόνο να χάνει 6 τετ α τές σε τελικό. Ούτε στον τελικό κυπέλλου υπήρχε ... Ο Ζούγιοβιτς προσπάθησε, βοήθησε πολύ σε κάποια παιχνίδια στην αρχή αλλά π.χ. καμμία σχέση με Μάλλιο (μήν συμψηφίζετε τον χαρακτήρα, για τον παίκτη μιλάω).
3. Δεν μπορώ επίσης να μήν δώ πως ο Αρβανίτης στα τελευταία παιχνίδια παρέδωσε πνεύμα ... ο Μάλλιος σκόραρε ~50 γκόλ ( ναι τόσα ίσως και παραπάνω) στα 4 τελευταία παιχνίδια και σε κανένα δεν δοκιμάσαμε άλλη λύση από τη ζώνη.
4. Γενικά όπως πολλές φορές έχω πεί κι εγώ κι ο aekny21 η ομάδα μετά το 2014 δεν ήταν ομάδα ...

Anonymous said...

Ένας είναι ο πρωτομάστορας της ευθύνης και το όνομά του είναι Γιάννης Αρβανίτης!
Δεν μπορώ να καταλάβω αν το έκανε επίτηδες επειδή φεύγει!
Κατάφερε να ξεφτιλίσει το πιό ιστορικό σωματείο της Ελλάδας και μαζί του ένα σωρό τιμημένους παίχτες...Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά όμως...Ο επαγγελματίας κερδίζει τον παραλία ακόμη και με λιγότερο καλό υλικό και με μικρότερο budget..!Κύριε Αρβανίτη εγκαταλείψτε επιτέλους το χώρο!
Υ.Γ. Ο Νούγκοβιτς δικαιώθηκε και απέδειξε πολλά στο Δημητρούλια νομίζω να καταλαβαίνετε ....

Anonymous said...

Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω και με τους δυο πιο πανω.

Δεν ειναι τα λεφτα και η συγκεντρωση. Η ΑΕΚ δεν ηταν αυτο που λενε καλοκουρδισμενη μηχανη...τα σουτ απο τα εξι μετρα τα δικαιολογεις λογο αγχους ας πουμε...αλλα αυτοι εχαναν τα αχαστα!!! Η προπονηση λενε φαινεται στο γηπεδο!!! Θυμισου την εντος εδρας ηττα απο το Δουκα και το χθεσινο...Η ΑΕΚ δεν κανει σοβαρη προπονηση εδω και μηνες

Ειναι φανερο οτι ο Διομηδης ηταν απαραδεκτα κακος για την περισταση η μονη δικαιολογια η απουσια του Τασκοβιτς...Δεν μου αρεσει ο Δημητρουλιας σαν προπονητης αλλα χθες βοηθησε πολυ απο τον παγκο. O Ζαραβινας δεν μπορει αλλο το ιδιο και ο μαστορας...Συγχαρητηρια παντως. Ελπιζω του χρονου να δουμε καλυτερα πραγματα απ ολους!!! Ισως η χειροτερη χρονια απο αποψης θεαματος φετος συμπεριλαμβανομενου και της ΑΕΚ

Anonymous said...

Δυστυχως όσοι γνωρίζουν το ΧΑΝΤΜΠΟΛ απο μεσα γνωρίζουν οτι πλέον οι προπονήσεις σε πολλές ομαδες α1 μετα απο κάποια στιγμή γίνονται διεκπαιρεωτικες,πλέον το ΑΘΛΗΜΑ φθινει,οι έξωαγωνιστικες υποχρεώσεις μεγαλωνουν,χρήματα δεν υπαρχουν,οι μετακινήσεις ακόμα και για τις προπονήσεις γίνονται με δυσκολία κλπ κλπ

Anonymous said...

3:25 που ακριβως συμφωνεις με τον εμφανως ημιμαθη-ποδοσφαιρικο-κατευθυνομενο και στα περισσοτερα το λιγοτερο εκτος πραγματικοτητας,κατα την γωμη μου, αεκτζη οπαδο η......οτι αλλο ειναι ο τυπος!!!;;;Λεω εγω τωρα και ρωταω....!

Anonymous said...

Χαχαχαχαχχα..Ο "υπερπολυτιμος" μπαλωμενος ειναι αυτος που περσι μεχρι τα πλει οφ γελουσανε και οι πετρες μαζι του και αυτος ηταν σιγουρα ο πρωτος που τον εβριζε;;;;χαχαχα οι αιωνιοι καφροι αεκτζηδες!!!

Anonymous said...

Δυστυχως και στην ζωη καιστον αθλητισμο δεν υπαρχειμονο δικαι
ωσυνη αλλα και τυχη.Χθες ο Διομηδης ηταν λιγο πιο συγκεντρωμενος απο την Αεκ[πως αλλοστε με τα χαλια της διοικησης]
και επισσης πιο αγαπητος στην διαι
τησια.Αυτο δεν θα αναιρουσε την προσπαθεια του και την αξια του στον χωρο.Αυτην την αναιρει η ασεβεια του στην ιστορια η ασεβει
α σε αθλητες που εγραψαν χιλιομετρα στα γηπεδα τοσο στην ελλαδα οσο και στο εξωτερικο Χαρη Μαλλιο επρεπε να περνεις παραδει
γμα απο το ηθος και την αξια Καρυπιδη,Αλβανου,Σανικη... Σαμαρα επρεπε να τιμας τα χρονια σου στα γηπεδα και να μην βριζεις την εξεδρα προκαλωντας την.Με λιγα λογια ο σεβασμος στον χωρο δεν κερδιζετε με πρωταθλημα αλλα με ηθος
















ς


στο
στ
ο


































Anonymous said...

12:27 συμφωνώ απόλυτα οτι δεν ήταν σε καλη μερα η αεκ...έχασε πολλα. .αλλα σκέψου το εξης ..μια κακή αεκ, με τραυματία γεωργίαδη και σανικη και έναν αντάξιο αντικαταστάτη του με πολύ καλη παρουσία (τον νεαρο Νικόλαιδη) ήταν στο γκολ το παιχνίδι. .Οποτε εκεί στα σημεία τα κρίσιμα και δεν μιλαμε για 1-2 φασεις η διαιτητές το έκοψαν όλο..οποτε ειναι καθαρή αλλοίωσή αποτελέσματος το παραδεχτικε και ο ίδιος ο προεδρος της ομοσπονδίας όπως και πολλοι άλλοι σιχαθηκαν με αυτό που είδαν.άρα δεν μπορώ να ακούω χαζομαρες.ας το χαρούν τετοιο τιτλο, κανένας μαγκας του αργους δεν βγήκε να πει τιποτα .Αλλα πιστεύω οτι οταν δουν το παιχνίδι παλι θα ντρέπονται

Anonymous said...

Ρε ειστε με τα καλα σας;;;Ρε φιλαθλε της αεκ που δεν ειδες καμια ντριμ τιμ φετος και περυσι ηταν ιδια αν οχι καλυτερη ομαδα(ετσι οπως αφηνεις να εννοειθει!!!)εισαι καθολου καλα;;;;Ρε αλλο πρωταθλημα ειδαμε εμεις απ'εξω μηπως γιατι σε θυμαμαι με ολους αυτους που σου ταιριαζουν καλυτερα και με αυτοςπου σου λειπουν να εισαι για εναν χρονο η μονιμη "γκομενα" του διομιδακου,μεχρι που κοιμηθηκε ο Θεος,πεθαναν οι μισοι παικτες τους και με το χερι στον κωλο πηρες πρωταθλημα!!!Με 15μπαλο βρε ξεκινησες και οι καρπαζες πηγαιναν συνεφο!!!! Παει θα μας τρελανουν αυτοι οι αεκτζηδες ειναι πραγματικα τρσγικοι και τους αξιζει να πιασουν πατο τελικα!!!Δωσε μας εμας φτωχους 2 απο αυτα τα μεγαθηρια που σαν ασχετος βλακας που εισαι αμφισβητεις και θα σε ειχα απο π...πα σε π..πα στο υπογραφω!!!Πωωωωω ρε οι τυποι ειναι ελεεινοι τελειως μιλαμε!!Αντε του χρονου με τις.."ψυχαρες" σας γυριστε και τους "αναντικαταστατους" που σας εφυγαν και παλεψτε μπας και σωθητε..μπραβο τελικα διομιδακο καλα τους εκανες,αυτοι ειναι!!.αντε βρε τραγικιλες!!!Αυτο στειλτο στο αεκ365 αν μπορεις σαν απαντηση στον καφρο

Anonymous said...

δυστηχως οι παιχτες της αεκ αν και σπουδαιοι αθλητες απεδειξαν οτι δεν ειναι καθολου σπουδαιοι ανθρωποι πρωτη φορα στην ιστορια του αθλητισμου δεν παρευρισκεται ομαδα να παραλαβει κυπελο κ μεταλλιο με κορυφαιους τον τσιλιμπαρη κ τον καρυπιδη που το μονο που εκαναν ηταν να μιλανε εκτος γηπεδου μεσω των λογαριασμων τους.ο τσιλιμπαρησ ουρλιαζε κ σηκωνοταν ολη την ωρα απο τον παγκο,ο καρυπιδης γελοιοποιηθηκε κ με την αγωνιστικη του κατασταση αλλα κ με την συμπεριφορα του ολες αυτεσ τις μερες.μονο λογια ηταν λυπαμαι ειλικρινα ποθ αλλιως τον φανταστηκαμε οι φιλαθλοι του αθληματος κ αλλιωσ τον ειδαμε και οσοι δεν το γνωριζουν ο καρυπιδης καθε φορα μαζι του ειχε δυο χαιβανια που ο ενας του κουβαλουσε την τσαντα κ ο αλλος το σακιδιο...απο εκει κ μονο μπορεις να καταλαβεις για το επιπεδο που ειχε ως ανθρωπος.ολη αυτη την υπεροψια κ την μικροπρεπια πληρωσε η αεκ πιστευοντας οτι μονο το ονομα τουσ θα τους εδινε το πρωταθλημα.

Anonymous said...

Φιλε δεν ειμαι αεκ αλλα οφειλω να σου πω οτι αφ'ενος λες ανακριβειες και αναληθειες αφ'ετερου πραττωντας αυτο μειωνεις και λασπολογεις κατα 2 αθλητων που ειναι διακεκριμενοι.Και ο Καρυπιδης ιδιαιτερα σε ελλαδα και ευρωπη!!Ειναι σαφως ανθρωποι με ελατωματα και αδυναμιες.Και λαθος αντιδρασεις σιγουρα!Οποτε μην τρελενεσαι και μην βγαζεις χολη για ανθρωπους που σε εχουν τιμησει και εχουν κανει γνωστο σε ολη την ευρωπη.Το να ισοπεδωνουμε τα παντα σε αυτη την χωρα ειναι πλεον γνωρισμα μας(βλεπε ποδοσφαιρο,μπασκετ κτλ)Ναι μεν λοιπον αλλα!...

Anonymous said...

Κατσε ρε μαγκα αεκτζη του σαιτ της ομαδαρας σου,για θυμισε μοθ κατι γιατι μαλλον κατι μου ξεφευγει στην ιστορια..κατ αρχην:ο υπερπολυτιμος και αναντικαταστος μπαλωμενος που λησμονεις θες να μας πεις οτι ειναι καλυτερος παικτης απο τον σανικη;;;;;;δεν την παλευεις με την καμια αν αυτο πιστευεις!!!Αλλες ομαδες με σανικη-ρακσεβιτσ +τσιλιμπαρη θα επαιρναν πρωταθλημα ρεεεεε..Τον Μπαλομεμενο τον πληρωνες για ιντερ και ολη τη χρονια του πετουσατε ντοματες(δικαιολογημενα!!)και διακριθηκε στα τελευταια 2 παιχνιδια σαν ΠΙΒΟΤ!!!!Τα θυμασαι φιλαρακο μου η μηπως λεω ψεμματα;;;Ο δε δευτερος σε 2 παιχνιδια δεν επαιξε εφετος με παοκαρα και το τελευταιο τελικο και εχασες!!Και υπαρχουν 1 μυριο ακομα λογοι αλλα πιστευω οτι καταλαβες!!Και στην τελικη αδερφουλη ρωτα τους συμπαιχτες του και τπυς προπονητες να σου πουν τι και πως γιατι φαινεται οτι εισαι απο τους οπαδους που οσο γνωριζει η αγελαδα απο στοιχημα γνωριζεις κ εσυ απο χαντμπολ!!!Μην τα ισιωνεται ολα ασχετοι !!!Ο δε αλβανος που ηταν μια απο τα ιδια μεχρι εκεινο περιπου το σημειο, τον απαξιωνες και τον εβριζες επισης και ηταν παλτο κτλπ εγινε τωρα ψυχαρα και παιχτουρα που οντως ειναι (οπως και ο μπαλωμενος εχει αξια σαν παικτης και ποιοτητα για μην αδικουμε κανεναν) αλλα διαχωριζεις τα πραγματα ανισα τελειως τσιφτακο και εκτιθεσαι..οπως λεει σωστα ο3:23 αλλα δεν αναλυει χωρις τους ρακσε,σανικη,καρυπιδη που εβγαλε "ανεπαρκεις"για φετος+ τσιλιμπαρη ναι ησουν στο 10μπαλακι για πλακα απο τους πορτοκαλαδες περσυ!!Και με χειροτερη ομαδα απο την φετινη!!Το οτι δεν πηρες πρωταθλημα οφειλετε καθαρα στο οτι απο τη μια ησουν στημενους απο τους παντες οπως εδειξε το τελος και απο την αλλη γιατι οπως ακουστηκε τα πιστολια εγιναν καραμπινες και στηριξη απο διοικηση και περιγιρο μηδενικη.Ασ προσεχες!Γι'αυτο καλα να παθεις που σε κερδισε ο επαρχιωτης γιατι δεν κοβει ρε φιλε και η βλακεια τιμωρηται!!!Και του χρονου ερχομαστε εμεις!!!να σε δω τωρα ποτε ξσνα κουπα!!!

Anonymous said...

6:43 έχεις δίκιο σε πολλα που λες...αλλά να σε ρωτήσω κάτι. τι εννοείς όταν λες έρχετε ο παοκ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι? βρέθηκαν λεφτά? θα ενισχυθείς δηλαδή? φέτος διέλυσες πάντως και έμεινες και εκτός ευρώπης...

Anonymous said...

Έχει δίκιο ο Τσιλιμπάρης βρε 11.42 είναι πολύ μικρός για να θυμάται ότι τέτοιες φάσεις έχουμε ξαναζήσει,άλλες σκοτεινές περιόδους. Για ρώτησε να μάθεις.

Anonymous said...

1.39,ο Τσιλιμπάρης ούρλιαζε διότι έμεινε πολύ στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και δεν κατάλαβε τι έχει γίνει στην ελλάδα.....!!! Τώρα που το κατάλαβε όμως και πάλι δεν λέει να συνέλθει από το σοκ.Που θα πάει όμως θα συνηδειτοποιήσει κάποια στιγμή ότι έχουμε γυρίσει 45 χρόνια πίσω. Όσο για τον κατακαημένο τον Καρυπίδη πρέπει ν ακούσει τα σχολιανά του διότι είναι και πρωταθλητής Ευρώπης και μυαλό δεν βάζει.Αν καθόταν στ' αυγά του θα έφευγε με το κεφάλι ψηλά.Δεν θα του τ'έκοβαν οι συμμορίες.Καλά να πάθει ο αμετανόητος....Ακούς που θα μιλήσει κι ο Καρυπίδης,ποιος είναι αυτός;ε;που θα μας βγάλει και γλώσσα;

Anonymous said...

1.39,ο Τσιλιμπάρης ούρλιαζε διότι έμεινε πολύ στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και δεν κατάλαβε τι έχει γίνει στην ελλάδα.....!!! Τώρα που το κατάλαβε όμως και πάλι δεν λέει να συνέλθει από το σοκ.Που θα πάει όμως θα συνηδειτοποιήσει κάποια στιγμή ότι έχουμε γυρίσει 45 χρόνια πίσω. Όσο για τον κατακαημένο τον Καρυπίδη πρέπει ν ακούσει τα σχολιανά του διότι είναι και πρωταθλητής Ευρώπης και μυαλό δεν βάζει.Αν καθόταν στ' αυγά του θα έφευγε με το κεφάλι ψηλά.Δεν θα του τ'έκοβαν οι συμμορίες.Καλά να πάθει ο αμετανόητος....Ακούς που θα μιλήσει κι ο Καρυπίδης,ποιος είναι αυτός;ε;που θα μας βγάλει και γλώσσα;

Anonymous said...

Θα δειτε ολοι την ομαδαρα να σηκωνει κουπες ξανα!!!Υπομονη

Anonymous said...

Ερχεται ο ΓΝΗΣΙΟΣ δικεφαλος αυτος του βορρα!!!!Ααα και μην μας κατσει καμια τετοια μεταγραφη τυπου σανικη η και καρυπιδη τωρα που ειναι ελευθεροι!!!Ε ρε γλεντια!!!Παρτι τρικουβερτο κρυφτειτεεεεεε!!

Anonymous said...

xaxaxaxaxα....με τι λεφτά θα κάνει μεταγραφή ο πάοκ να δουμε ρε φίλε...δεν μας απάντησες..!!

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στον ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2014, απέναντι σε μιά ομάδα που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί από την αρχή της προετοιμασίας με τα ηχηρά ονόματα που απέκτησε. Σίγουρα αυτό το πρωτάθλημα ήταν πιό γλυκό από το 2012, για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων ήταν κατά τη γνώμη μου η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν όλα τα παιδιά, που μεταφράζεται σε σκληρή καθημερινή (ακόμα και χρονιάρες μέρες) προπόνηση, και πολλά κιλά ... ιδρώτα. Σιγά-σιγά βρήκαν όλοι τους καλούς τους εαυτούς, και το ποθητό αποτέλεσμα ήρθε. Σας ευχαριστούμε όλους για τις μεγάλες χαρές που μας έχετε δώσει, ότι και να πούμε είναι λίγο για το πώς νιώσαμε. Ίσως κάποιοι "ν΄ανοίξετε τα φτερά σας γι΄άλλες πολιτείες", όμως εμείς θα σας αγαπάμε ότι κι αν αποφασίσετε, και σας ευχόμαστε να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι, και να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας.
VSB

Υ.Γ. 1.Ο διαχειριστής του site της ΟΧΕ δεν βρήκε έστω μιά φωτογραφία από την απονομή να συνοδεύσει την ανάρτηση για τον Πρωταθλητή Ελλάδας 2014? Μέχρι και για τον πρωταθλητή ΜΙΝΙ έχει βάλει. Ας ζητούσε βρε αδερφέ μία από τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΟΧΕ κ.Χατζηδημητρίου (στο coppa.gr έχει μιά ωραία της ομάδας με το βαρύτιμο τρόπαιο).
2. "Το να λες τη μισή αλήθεια ισοδυναμεί με ψέμα" το ξέρουν στην ΟΧΕ? Ούτε λόγος για την απαράδεκτη συμπεριφορά των αθλητών της ΑΕΚ να μην παρουσιαστούν στην απονομή...
Βέβαια, όσοι είδαμε τη μετάδοση καταλάβαμε οτι είχε θυμώσει ο κυρ Παντελής.
3. Και μια και ο λόγος για τον ¨κύριο" πρόεδρο, γραφεία δεν έχει η ΟΧΕ να καλέσει τους προέδρους και τους καλεί στα ΚΕΠ Ν.Ιωνίας?

Anonymous said...

Κιεσύ έχεις δίκιο,η ΟΧΕ όφειλε να βάλει μιά και δυό φωτογραφίες από την απονομή αλλά δίπλα θα έπρεπε να βάλει και μιά και δυό από την αναβολή με τα χημικά,για να είμαστε δίκαιοι.αμ πως!

Anonymous said...

Μπέτμαν είσαι μεγάλο ταλέντο... γρήγορα στο πούλμαν...

Anonymous said...

Εγγονε του Κορνηλιου???
Που εισαι ρε γιατι χαθηκες???
Πατερ Παησιεεεεε???
Βρε που ειστε και σας χασαμε???
Ρεεεεεεεεεεε μας τα σκοτησατε ολη τη χρονια,αντε κοτουλες βγειτε να μας πειτε και να σχολιασετε....
Τουμπεκι ε ???
Μαλλον μπουκωσατε απ'τα χωριατικα προιοντα!!!!
Οντως πεφτουν βαρια....

Anonymous said...

Φίλοι μου
κάποια πράγματα είναι "απλά"

Σκεφτείτε και συνδυάστε γεγονότα. Όχι εικασίες αλλά πραγματικά γεγονότα.
Με την εμφάνιση Λαζόπουλου πέρυσι, πολλά "κοράκια" έπεσαν από δίπλα και διεκδίκησαν με πολλούς "τρόπους" να αποσπάσουν χρήματα προς άλλα τμήματα.

Ξαφνικά και ενώ ο Λαζόπουλος έχει σπρώξει πολύ χρήμα στο handball (περίπου 500.000 μέχρι τον Δεκέμβρη), αρχίζει να μην πληρώνει τους αθλητές και να μοιράζει υποσχέσεις. Αν δεν είχε άλλα χρήματα ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ 500.000€ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ενώ θα μπορούσε να το παίξει προεδράρα με πολύ λιγότερα και να ολοκληρώσει την αγωνιστική σεζόν χωρίς προβλήματα; Εγώ λίγες σκέψεις μόνο μπορώ να κάνω. Είναι εντελώς ανόητος ή εκτελεί μέρος σχεδίου ή δέχθηκε αφόρητες πιέσεις. Απαντήστε το εσείς αυτό.

Η παραίτηση του από την διοίκηση λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος είναι μεν ύποπτη, αλλά έξυπνη κίνηση αφού δήλωσε ότι παραμένει ως χορηγός - χρηματοδότης του handball. Με αυτό τον τρόπο είναι μεν μέσα στα πράγματα (δύναμη του χρήματος) αλλά κανείς δεν μπορεί να του προσάψει ευθύνες για οτιδήποτε (δεν ανήκει στη διοίκηση και πληρώνει ότι γουστάρει & όταν γουστάρει). Ποιος μπορεί να κατηγορήσει ένα χορηγό ότι δεν έδωσε πολλά ή ότι πρέπει να δώσει περισσότερα; Γιατί όμως αυτά συμβαίνουν ελάχιστες ημέρες πριν τον τελικό της Κυψέλης; Είναι ο Λαζόπουλος ανόητος, εκτελεί μέρος σχεδίου ή δέχθηκε αφόρητες πιέσεις; Απαντήστε το εσείς και αυτό.

Παράλληλα με την παραίτηση Λαζόπουλου από την προεδρία, στους κύκλους των ανθρώπων του handball (όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά γενικότερα) κυκλοφορεί η φήμη ότι ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Ο τελικός της κυψέλης τελικά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ (γνωστά τα επεισόδια και τα δρώμενα) και έτσι τα "κουτσομπολιά" ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΑΝ.

Ακολουθεί η εκδίκαση της ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή. Όλοι οι παρόντες του αναβληθέντος τελικού κατηγορούν την αστυνομία. Όλοι (Ομοσπονδία, παράγοντες του αθλήματος, φίλαθλοι και οπαδοί) πλην των ανθρώπων του Διομήδη. Άρα η ΑΕΚ πάει στην εκδίκαση με σημαντικά ελαφρυντικά στα χέρια της. Ποιος εκπροσωπεί την ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή; Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και Νομικός Αλέξης Αλεξίου. Ο άνθρωπος που λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει ότι δεν χωράει το handball και πολλά άλλα αθλήματα στην ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα σε συνέντευξη στη GAZZETTA 30 Μαίου είχε δηλώσει "...δυστυχώς στην Ερασιτεχνική δεν μπορεί να γίνει ό,τι και στην ΠΑΕ, δεν έχει τη δυνατότητα εφαρμογής της διαδικασίας διάλυσης και επανασύστασης. Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος, γιατί είναι ωραίος ο ρομαντισμός, όμως ο ρομαντισμός προϋποθέτει ερασιτεχνισμό και ο ερασιτεχνισμός προϋποθέτει μη πρωταθλητισμό."
Το αποτέλεσμα γνωστό. Πρωτοφανής τιμωρία για τα χρονικά του αθλήματος που εξαφανίζει την ΑΕΚ από το χάρτη του handball. Τι έγιναν τα ελαφρυντικά στοιχεία;

Αμέσως μετά ο Τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Καφφάτος σε σχόλιο του στο facebook γράφει "... ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής δυο μέρες μετά την δήλωση του υπερασπίστηκε το χάντμπολ με την ιδιότητα του σαν δικηγόρος και τιμωρηθήκαμε με το εξωφρενικό ποσό των 80.000€ … !!! Τόσο καιρό αδέρφια μου δεν έχω γράψει τίποτα απλά παρακολουθώ …θα έρθει η στιγμή όμως που αν πάρω φόρα θα τους γ@@@ στις κλωτσιές στην ανηφόρα!!!"

Εν τω μεταξύ ο Λαζόπουλος μαζεύει τους παίχτες στο εργοστάσιο του και τους υπόσχεται ότι θα τους πληρώσει σχετικά σύντομα και μάλιστα με κάποιους από αυτούς κλείνει συμφωνία για να παραμείνουν & την επόμενη σεζόν. Την επόμενη ημέρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ. Γιατί το κάνει και κυρίως ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (σε κενές κερκίδες); Είναι ο Λαζόπουλος ανόητος, εκτελεί μέρος σχεδίου ή δέχθηκε αφόρητες πιέσεις; Απαντήστε το εσείς και αυτό.

Πριν με κατηγορήσετε για ότι γράφω, ρωτήστε να μάθετε αν όσα σας λέω είναι αληθινά. Είναι πολλοί αυτοί που τα ξέρουν. Εσείς απλά μην με πιστέψετε αλλά ψάξτε μόνοι σας την αλήθεια. Τότε ίσως δώσετε εσείς τις απαντήσεις.

Anonymous said...

ναι φίλε ήτανε στημένο εγώ άκουσα ότι ο Λαζόπουλος είχε παίξει 2-3 εκ. ευρώ να πάρει πρωτάθλημα ο Διομήδης
Ποση κουταμάρα θεεεεε μου.....

Anonymous said...

1:35 αν εσυ αυτό καταλαβαίνεις διαβάζοντας τα παραπάνω τότε έχεις την απόλυτη συμπάθεια μου για την πάθηση σου.

Anonymous said...

Γιατι δεν παραιτηθηκες ?
Γιατι η οχε σε πληρωνει και θα σε πληρωνει μεχρι το 2016 εσενα και το γατονι που εχεις διπλα σου ?
Για να κανεις τι ? Να μαζευεις εμπειριες ?
Εχουμε πολλες απο αυτες .
Επιτυχιες θελουμε

Anonymous said...

Αγαπητέ 3.54,είναι πολύ σοβαρό το ρεπορτάζ σου.Εξ όσων γνωρίζω,κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα.Κι αν δεν είναι ακριβώς έτσι είσαι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.Και οι απαντήσεις είναι δυστυχώς πικρές.Κυρίως για το άθλημα.Όμως δεν ξέρει πιά κανείς για ποιό πράγμα να πρωτολυπηθεί σ'αυτή τη χώρα. Πολλά συμπεράσματα μπορούν να βγούν από αυτή την εξέλιξη. Ένα πρώτο ειναι ότι αποτελεί όνειδος για τον αθλητισμό και για τους αθλητές, τους παράγοντες ,την Ο.Χ.Ε. και οπαδούς των ομάδων που δέχτηκαν να κλειστούν σε μια συνοικιακή "κλειστή αυλή" να παίξουν τελικό πρωταθλήματος υπ'αυτές τις συνθήκες,για το άθλημα που τους δίνει ζωή και ψωμί να τρώνε.Έτσι το προβάλλουν και το προωθούν;Κρυμένοι και στιβαγμένοι στα συνοικιακά κλειστά γήπεδα ,που ο ΘΕΟΣ να τα κάνει γήπεδα.Σαν λαθρομετανάστες;Ομάδες του μεγέθους του Διομήδη και της Α.Ε.Κ έπρεπε να παίζουν στα καλύτερα γήπεδα που τα πληρώσαμε χρυσά.Αναρωτιέμαι αλήθεια πόσο χαμηλό επίπεδο έχουν αυτοί οι αθλητές!Εγώ δεν θα δεχόμουν να με προσβάλλει έτσι η πολιτεία και να μειώσει την αθλητική μου αξία.Κεκλεισμένων των θυρών για οτιδήποτε λειτουργούν αυτοί που είναιεπικίνδυνοι για την κοινωνία και στην προκειμένη περίπτωση οι αθλητικές ομάδες που είναι ανίκανες να παράξουν αθλητισμό και να τον προστατεύσουν.Έτσι τον περιθωρειοποιούν.Ντροπή τους!Εγώ επίσης ήθελα να κερδίσει ο καλύτερος ανάμεσα στους πρώτους,έστω κι αν είμαι με τον Διομήδη,δεν γουστάρησα καθόλου αυτή τη φάση.Δεν χάρηκα αυτόν τον τίτλο.Δεν ήταν χρυσό ΄ήταν μελανό το πρωτάθλημα.Εγώ θέλω να καμαρώνω αθλητές όχι κατσιαπλιάδες.Γι' αυτό εσείς όλοι που θέλετε να λέγεστε και να είστε αθλητές του Διομήδη της αεκ του πάοκ ή του όποιου άλλου σωματείου ,καλά θα κάνετε να ν αποκτήσετε λίγη αξιοπρέπεια.Έτσι θ ανεβήτε στα μάτια μας και θα προβάλλετε το άθλημα,όχι με βρισιές φωνές και ματ.Διώχνετε τον σοβαρό κόσμο που σας στηρίζει και μειώνετε το άθλημα σας, για ένα έπαθλο αν το καταλαβαίνετε παιδιά.Θα γυρίσει εναντίον σας, σε βάθος χρόνου.Τεράστειο λάθος δεν έχει καμιά χαρά αυτο που έγινε.

Anonymous said...

3:27 για ποιους μιλας για να καταλαβαινομαστε;Ξερεις με ποιον συζητας συγκεκριμενα και μιλας σχεδον ονομαστικα για παραιτησεις κ γατονια;Μην πετας αδεια για να πιασεις γεματα..απαντα καλυτερα στα ερωτηματα

Anonymous said...

Aς σταματησει η αεκ να κυνηγαει φαντασματα και να ριχνει ευθυνες σε διαιτησια ,οι παιχτες φανηκαν κουρασμενοι απο το πρωτο δεκαλεπτο,ολη τη χρονια δεν ειδαμε καποια ταυτοτητα στην ομαδα μια φιλοσοφια παρα μονο ατομικες ενεργειες απο τους εξαιρετικους της παιχτες γι αυτο εφαγαν κ φαπα στην Ευρωπη.ο σανικης οσο επαιξε ηταν αστοχος ο αλβανος ο καρυπιδης και ο ραξεβιτς πολυ κακοι σε αποτελεσματικοτητα με 40-50% ευστοχια,αδίκως ουρλιάζανε τωρα που περασανε μερες κ ηρεμησαν θα το διαπιστώσαν κ μονοι τουσ οτι δεν επαιξαν καλα.σταματηστε να τα βαζετε με τον αντιπαλο σας και κοιταξτε πρωτα τα δικα σας λαθοι.η εικονα των 3 τελικων δειχνει οτι ο διομηδης πηρε παναξια τον τιτλο

Anonymous said...

Εκ του αποτελέσματος και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Α.Ε.Κ. δεν διαχειρίστηκε καλά τα προβλήματά της.Πέραν αυτού όλοι το είδαμε,όμως, η διατησία δεν ήταν καθόλου κυρία.Έχουμε δει πολύ καλύτερη.Δεν είμαστε με την Α.Ε.Κ. ούτε με κάποια άλλη ομάδα,αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά το άθλημα και έχουμε σώας τας φρένας.Επίσης ξέρουμε και με τι "καλόπαιδα" είχε να κάνει η Α.Ε.Κ.,ας πρόσεχε. ο κόσμος το'χει τούμπανο....

Anonymous said...

θα συμφωνησω για την διαιτησια κακη αλλα και με τις 2 ομαδες κ για μενα ο διομηδης πηρε περισσοτερα κατα του σφυριγματα με αποκορυφωμα το τελευταιο πεναλτι του καριπιδη που ηταν καθαρο επιθετικο φαουλ αλλα σε καμια περιπτωση οι διαιτητες δεν αλλοιωσαν το αποτελεσμα η ομαδα του αργους επαιξε καλυτερα ,μονο τα τερματα να παρεις που εκαναν 22 αποκρουσεις δεν χρειαζεται κατι αλλο για να γινει πιο ξεκαθαρο.οτι ο τσιλιμπαρης μετα το παιχνιδι κινη8ηκε προς τον προεδρο τησ ομοσπονδιας ουρλιαζοντας κ χειρονομωντας έντονα κ στη συνεχεια ο προεδρος ειπε στον παρατηρητη αγωνα οτι μαλλον ηταν στημενο μονο αποτροπιασμο μου προκαλει και ντροπη προς το αθλημα...

Anonymous said...

Ενταξει φιλε μαλλον αλλο ματς εβλεπες..αν το ειδες!!Η αεκ εβγαλε τα ματια της μονη της οκ,ειχε την τυχη στα χερια της παρα την κακιστη εμφανιση και την πεταξε,μαζι σου,δεν της φταιει κανεις για το οτι ηταν διαλυμενη προ πολλου και ειχε ολα τα προβληματα,και ισως ακομα περισσοτερα,που θα μπορουσε να εχει,συμφωνοι και ας προσεχαν με τα λαμογια,προβλημα τους στην τελικη,αλλα ρε καρντασι η διαιτησια ηταν το λιγοτερο προκλητικη και εμφανως κατα της με τον μπατμαν να δινει ρεσιταλ σφαγης!!!Για 5-7 σφυριγματα μιλαμε μην φανταστεις παραπανω,αλλα για εμας τους απ εξω που ξερουμε πηρε το ματσακι πανω του το αγορι!

Anonymous said...

Και γιατι ναμην το κανει 7:58 στο κατω κατω της γραφης;Ελα πες μου εναν λογο να παιξει 50 50 και να παρει αυτο το μπ.......λο και το πρωταθλημα!Γιατι κακα τα ψεματα ακομα κι ετσι με νορμαλ διαιτησια θα το επαιρνε..για να επιβραυευσουν για πολλοστη φορα τον μπατηρι,αφερρεγγυο και φαφλατα καιροσκοπο και την ανυπαρκτη,χαωδη και χωρις παρον και μελλον διοικηση;;Αφου σε καθε περιπτωση μετα απο την σεζον το τμημα διαλυεται..ο ορισμος της φουσκας δηλ!τουλαχιστον ετσι οπως το ζησαμε φετος..θα μου πεις γιατι ο καλυτερος πρεπει να κερδιζει..ωραια αλλα εκει που πηγε ηδουλεια η αεκ ειχε πλεον σκορπισει στους 5 ανεμους!Η ομσδα της αεκ το μαιο δεν ειχε να κανει σε τιποτα με την αεκ της 21 ιουνιου..για να μην παω πιο πισω!!Μπες στη θεση αυτου που μπορει να αποφασισει κατα που θα γυρει η πλαστιγγα και διαλεξε τι θα επελεγες!Ολοι μας πιστευω θα καναμε το ιδιο για το οποιο πιθανο οφελος του αθληματος.σκεψου το με το χερι στην καρδια!Αν η αεκ ειχε μια χρονια χωρις ολα αυτα τα εξωαγανιστικα δραματα τωρα θα ηταν ολα μελι-γαλα χωρις κανενα παρατραγουδο!25 μαιου τελειωμενοι,με την αεκ στο 7-0 και ολοι διακοπες χαρουμενοι να περιμενουμε το αποτελεσμα της εθνικης μας και μετα μουντιαλ!!Ελα ομως που οι τυποι εκαναν το ενα χαρακιρι μετα το αλλο..τελειωσαν οι πετσετες για τα αιματα!!!!Με το ζορι να το χασουν..και τα καταφεραν τελικα!Με τους αθλητες και τον κοσμο να πληρωνουν τη "νυφη"..πρεπει να καταλαβουν ολοι οι επιδοξοι "μεσσιες" πλεον οτι με κλανιες αυγα δεν βαφεις!!!Καλως εγινε ετσι λοιπον..
Ενας δημοσιογραφος

Anonymous said...

Σωστά το βλέπεις. Καλώς. Μπορείς να μας πεις επιπλέον (ή όποιος ξέρει) τι έγινε με το Ch. League φέτος. Μείναμε έξω γενικώς ή μου φαίνεται???
(Υπάρχει και παρασκήνιο???...μου φαίνεται οτι επεσε πολύ γερό φτύσιμο)

Anonymous said...

Τωωωωωρα..αυτο εχει 10 μερες που εγινε γνωστο!!Ο κακος χαμος..ρεζιλι πανευρωπαικως!Κλειστε το το ρημαδι τι το κουραζετε..και οι μεν και οι δε!!