Δέκα χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Θ. Πετρίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δέκα χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Θ. Πετρίδης

Του Ηλία Τάταλα
Ο Θοδωρής Πετρίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και φέτος θα συμπληρώσει δέκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Ο διεθνής πλέι μέικερ ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2005 και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές, με την κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων (2009,10), του Κυπέλλου Ελλάδος και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν 5ος σκόρερ της ομάδας με 59 γκολ σε 19 ματς.

Για το γεγονός ότι μένει στον ΠΑΟΚ για δέκατη σεζόν, ο Θοδωρής Πετρίδης σχολίασε ότι «η
απόφαση είναι εύκολη, όταν είσαι σε έναν σύλλογο του μεγέθους του ΠΑΟΚ και παράλληλα είσαι και φίλαθλος αυτής της ομάδας. Προσωπικά δεν σκέφτηκα καν το ενδεχόμενο να αγωνιστώ με άλλη φανέλα. Μακάρι να μείνω στο σύλλογο για αρκετά ακόμη χρόνια, όσο αντέχω να παίζω και να βοηθώ».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο 28χρονος πλέι μέικερ τόνισε ότι «μετά την περσινή σεζόν, που δεν υπήρξε διάκριση, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζονται μεγάλα λόγια. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και από την πλευρά μας οι παίκτες υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο. Το σημαντικό είναι να έχουμε αγωνιστική συνέπεια και να καταφέρουμε να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, να ξαναφέρουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ κοντά μας».

Πηγή: www.paok24.com

1 comment

Anonymous said...

Μεγάλο ταλέντο, στο πούλμαν γρήγορα.