Στον ΠΑΟΚ με ελεύθερη μεταγραφή ο Στάθης Κεσίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον ΠΑΟΚ με ελεύθερη μεταγραφή ο Στάθης Κεσίδης

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μπαίνει στη μεταγραφική περίοδο ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στάθη Κεσίδη, ως ελεύθερη μεταγραφή από τον Ζαφειράκη Νάουσας. Ο 22χρονος πίβοτ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια, κάτι που αποτελούσε επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και του συλλόγου.

Στη φετινή σεζόν ο Στάθης Κεσίδης πέτυχε 18 γκολ σε 22 αγώνες και πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής κυρίως στην άμυνα. Ο Ναουσαίος αθλητής τόνισε στις δηλώσεις του ότι «μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ έχω δεθεί με την ομάδα. Επιθυμία μου ήταν να συνεχίσω και χαίρομαι για την εξέλιξη που είχε η υπόθεση της μεταγραφής μου. Ο ρόλος του ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστικός στο ελληνικό χάντμπολ. Όλοι οι παίκτες είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να οδηγήσουμε και πάλι την ομάδα στα τρόπαια παίζοντας όμορφο χάντμπολ, που θα φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης σχολίασε ότι «τα τελευταία χρόνια
έχουμε επενδύσει στον Στάθη Κεσίδη και γι’  αυτό το λόγο προχωρήσαμε στην ελεύθερη μεταγραφή του από τον Ζαφειράκη Νάουσας. Εύχομαι στον Στάθη να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επίσης θέλω να τονίσω την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ζαφειράκη Νάουσας και τον καταλυτικό ρόλο που έχουν σε αυτή τόσο ο κ. Παυλίδης όσο και η διοίκηση του συλλόγου. Στόχος μας είναι αυτή η συνεργασία να γίνει ακόμη πιο αποδοτική και για τις δύο ομάδες». 

1 comment

Anonymous said...

Μεγάλο ταλέντο, στο πούλμαν γρήγορα...