Champions cup από την EHF στο Beach handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Champions cup από την EHF στο Beach handball

Με επιστολή της η επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ, ενημερώνει τα σωματεία τα οποία συμμετέχουν στο 15ο Πανελλήνιο (Διασυλλογικό) Πρωτάθλημα Beach Handball, για τη νέα διοργάνωση την οποία προσθέτει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στο καλεντάρι της, το Champions Cup. Η διοργάνωση αποτελεί το αντίστοιχο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών της σάλας, αφορά στις πρωταθλήτριες ομάδες των επισήμων εθνικών πρωταθλημάτων, έχει players eligibility rules και θα διεξαχθεί 1-2 Νοεμβρίου 2014, στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Οι Εθνικές Ομοσπονδίες πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων ομάδων τους από 01 έως 07 Σεπτεμβρίου 2014. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρωτ/τές ή (σε περίπτωση μη
επιθυμίας) οι δευτεραθλητές ή οι τριταθλητές. Το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής είναι 2,200 ευρώ (παρακρατούνται από την EHF μόνον τα 200 ευρώ). Στην εφετεινή, πρώτη, διοργάνωση θα λάβουν μέρος μόνον 8 ανδρικές και 8 γυναικείες ομάδες, με βάση τη σειρά προτεραιότητος κατά τη δήλωση από τις Εθνικές ομοσπονδίες. Προκειμένου δε η ΟΧΕ να προχωρήσει στη δήλωση της ομάδος στο Champions Cup, θα πρέπει να έχει το αντίστοιχο ποσό των 2,200 ευρώ, ώστε – με τη σειρά της – να το μεταβιβάσει στην EHF.


No comments