Ο Πέτρος Μπουκοβίνας στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας στον ΠΑΟΚ

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον αρχηγό της Εθνικής Νέων, τερματοφύλακα Πέτρο Μπουκοβίνα. Ο Μπουκοβίνας, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ, βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ και συμφώνησε με τη διοίκηση, ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Είναι γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1994, έχει ύψος 1,91μ. και στον ΠΑΟΚ θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 16.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Από μικρός είμαι μέσα στο σύλλογο, ως
φίλαθλος στις κερκίδες της Τούμπας. Οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους. Με προσέγγισαν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, πριν ακόμη ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Μπουκοβίνας και πρόσθεσε ότι «παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ για τα δύο χρόνια που πέρασαν εκεί. Φεύγω με ευχάριστες αναμνήσεις».

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, ο Μπουκοβίνας υπογράμμισε ότι « θα προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου, να δώσω το 1000% για να μπορέσω να παίξω στον ΠΑΟΚ και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ο ρόλος του ΠΑΟΚ είναι να  πρωταγωνιστεί. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Σίγουρα η ομάδα θα είναι ανεβασμένη σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω ότι με τον Κώστα Γουργούμη και τον Ηλία Ζάγκα θα συνεργαστούμε πολύ καλά και θα καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις από τους τερματοφύλακες. Το μυστικό είναι η πολλή δουλειά».

Από την πλευρά του ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης καλωσόρισε τον Πέτρο Μπουκοβίνα λέγοντας ότι «είναι χαρά μας να έχουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνδυάσει άψογα τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του». 

1 comment

Anonymous said...

Πετράν καλή αρχή φιλαράκι! Όλα καλά εύχομαι!!