Ζυγούρα και Σημαιοφορίδου στον ΠΑΟΚ. Ανανέωσε η Καρσανίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζυγούρα και Σημαιοφορίδου στον ΠΑΟΚ. Ανανέωσε η Καρσανίδου

Η ανανέωση συνεχίζεται για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς ολοκληρώθηκαν δύο ακόμη μεταγραφές ταλαντούχων αθλητριών, της Ιωάννας Ζυγούρα και της Κωνσταντίνας Σημαιοφορίδου. Η 18χρονη Ιωάννα Ζυγούρα έρχεται με υποσχετική από τον ΑΟΑ Καστοριάς. Έχει ύψος 1,65μ., αγωνίζεται στη θέση της πλέι μέικερ και μετρά διεθνείς συμμετοχές ως μέλος της Εθνικής ομάδας νεανίδων Β. "Είμαι ενθουσιαμένη που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας. Για εμένα είναι πρόκληση να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, να βελτιωθώ μέσα από τη σκληρή δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΟΑ Καστοριάς και τον προπονητή μου Ηλία Τάρε", τόνισε η νεαρη αθλήτρια.

Η Κωνσταντίνα Σημαιοφορίδου ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή από τους Πόντιους Κιλκίς. Είναι 18
ετών, φοιτήτρια στη νομική σχολή, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στη θέση της αριστερής ίντερ. "Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια και αποφασισμένη να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τον προπονητή μου στους Πόντιους Κιλκίς, Βασίλη Παμπορίδη για το σημείο που με έφτασε", σχολίασε.

Από την πλευρά του ο έφορος του γυναικείου τμήματος χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης, τόνισε ότι "καλωσορίζουμε στην ομάδα τα κορίτσια και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΑΟΑ Καστοριάς και τον κ. Παναγιώτη Βλαχόπουλο, καθώς και τη διοίκηση των Ποντίων Κιλκίς και τον κ. Κωνσταντίνο Κωστόπουλο για τη συνεργασία σε αυτές τις μεταγραφές. Από την πλευρά μας προσβλέπουμε σε ακόμη καλύτερη συνεργασία με τα δύο σωματεία".

Ανανέωσε η Καρσανίδου
Παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κική Καρσανίδου. Η 22χρονη εξτρέμ, που πέρσι αγωνίστηκε σε 13 ματς του πρωταθλήματος, παραχωρήθηκε ως δανεική από τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Φιλίππου κ. Τραπεζανλίδη για τη συνεργασία, τονίζοντας την άριστη σχέση που υπάρχει μεταξύ των δύο σωματείων.

1 comment

Anonymous said...

με την Μούρνου δεν θα βγείς φωτογραφία ???