ΑΕΚ: Ξηρός, Κολιούλης οι νέες προσθήκες. Στην πρώτη ομάδα ο Φίλιππας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Ξηρός, Κολιούλης οι νέες προσθήκες. Στην πρώτη ομάδα ο Φίλιππας

Οι προσθήκες στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζονται, αφού όπως έγινε γνωστό οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν με υποσχετική ενός χρόνου από τον Πανελλήνιο τον 23χρονο περιφερειακό Γιώργο Ξηρό και τον 20χρονο Βασίλη Κολιούλη που προέρχεται από την Άρτα και την προηγούμενη χρονιά βρισκόταν στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Επίσης με απόφαση του Γιάννη Αρβανίτη επιστρέφει από τον Πανελλήνιο όπου αγωνίστηκε ως δανεικός ο Θοδωρή Φίλιππας. Ο 17χρονος περιφερειακός θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, με στόχο να καταφέρει αρχικά να
ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο και εν συνεχεία να αξιοποιηθεί και αγωνιστικά. 

22 comments

Anonymous said...

Μπραβο ρε μαγκακι!Καλη αρχη

Anonymous said...

μεγάλη κίνηση της ΑΕΚ με Ξηρο
πρέπει να είναι ο καλύτερος περιφερειακός της Ελλάδος με διάφορα
μπράβο ΑΕΚΑΡΑ μας πάντα τέτοια να ακούμε

Anonymous said...

Αποκλειστικά νεα : η ΑΕΚ έτοιμη να κανει το μπαμ με : Μαζιώτη , Κουφοντίνα . Ειναι πολλή κοντά ,σήμερα τους ανακοινώνει ο Σταματιαδης !!!

Anonymous said...

Το χριστόδουλο ρε χαζοί έπρεπε να πάρετε αλλά που μυαλό!!!.Θα τον δίνατε θα τσεπώνατε και το μυριο και θα ξεχρεωνατε και όλα τα φέσια που έχετε ρίξει σε όποιον μιλάει ελληνικά εδώ και μια δεκαετία και τα 250 χιλ που χρωστάτε ακόμα στην Ηλιούπολη για το μαγαζάκι που στησατε!!

Α2 έρχονταιιιι χαχαχαχα

Πόλα Ρούπα said...

Συγνώμη είμαι η Ρούπα και δεν ξέρω αν η ΑΕΚ έχει γυναικεία ομάδα στο χάντμπολ όπου θέλω να μεταγγραφώ.
Πως μπορώ να ενημερωθώ;

Anonymous said...

Πόλα Ρούπα,

Είμαι ένας μάνατζερ. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η ΑΕΚ δεν διατηρεί προς το παρόν τμήμα γυναικείου χάντμπολ. Σε ποιά ομάδα παίζεις τώρα και ψάχνεις για μεταγραφή? Στο διομήδη μήπως? Δεν είσαι ευχαριστημένη? Δεν σε πληρώνουν με τις επιδοτήσεις του δήμου?

Anonymous said...

'Θα βγάλουμε και το Σάββα το Ξηρόooo, Χριστόδουλοooo, Βασίλη και γιώργο απ” τον Κορυδαλλόοοο....'
Ε ρε και να βγει καλό το παιχτάκι μόνο...θα πέσει πολύ γέλιο!!

Anonymous said...

ποιο καλό παιχτάκι ρε εμάς δουλεύουμε ??
από το καλάθι ψωνίζει φέτος το Αεκακι
έλα πάρε πάρε έλα έχω κάλο παίχτη έλα πάρε πάρε

Υ.Γ ευτυχώς υπάρχει χιούμορ τουλάχιστο, αλλιώς οι Αεκτζιδες θα έπεφταν σε μαύρη κατάθλιψη

Anonymous said...

8;51 Τον έχεις δει τον ξηρό και το έχεις αποκλείσει ότι μπορεί να είναι καλό παιχτάκι? Δεν ξέρω τι ομάδα είσαι αλλά πιτσιρίκια βλέπω να ψωνίζουν όλοι και παοκ και διομήδης κτλ (με την εξαίρεση του αλβανού)σιμιτζήδες, κοστακίδηδες, ιωαννινιδες κτλ....
ότι ομάδα και να είσαι λοιπόν...από το καλάθι ψωνίζεις και εσύ!! έλα πάρε πάρε...

Πόλα Ρούπα said...

Αχ!Νάσαι καλά κύριε μάναντζερ.Κρίμα να μην έχει γυναικεία ομάδα.Ήμουν βασική στον Αστέρα Εξαρχείων.Οι μολότοφ μου είχαν τόση ευστοχία που θύμιζαν... Πάλμαρσον.Τώρα βασικά είμαι χωρίς ομάδα.Τώρα τελευταία μια άλλη ομάδα βλέπω να έχει πολύ κίνηση με παίκτες με αετό και αυτή ο ΠΑΟΚ δεν είναι;Όλο καινούργιους παίκτες παίρνει αλλά ένας είναι πάντα ο ίδιος στις φωτογραφίες σαν τον Μητσάρα.Αυτοί έχουν γυναικεία ομάδα;Αν είναι να πάω εκεί,στον Μητσάρα.

Anonymous said...

βγαλτε φανελες τοθ ξηρου να δειτε ποσα θα βγαλουμε μετα

Anonymous said...

Πόλα Ρούπα,

Όντως κρίμα για σένα αφού είσαι τόσο καλή..που έπαιζες στο αστέρα εξαρχείων. Στο μέλλον θα δημιουργηθεί όμως γυναικείο τμήμα όπως και στο βόλλευ που πιο παλιά δεν υπήρχε και τώρα διεκδικεί τίτλους.Ο Παοκ έχει πολύ καλό γυναικείο τμήμα, νομίζω είναι κομπλέ τώρα αλλά κάνε μια κρούση εκεί μπορεί να χρειάζονται κάποια στο πάγκο να κάνει αέρα ή και καθαρίστρια..στη τελική μην μείνεις χωρίς δουλειά για φέτος γιατί σε λίγο τελιεώνει μεταγραφική περίοδος.

Anonymous said...

Αγαπητή Πόλα Ρούπα,

αν ακόμη δεν έκλεισες ομάδα, ρίξε καμιά ματια στην ΑΕΚ γιατί ο Αρβανίτης ψάχνει να βρεί πίβοτ και στην αγορά δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο.
Αλήθεια ποιά είναι η ηλικία σου; Να ξέρεις πως αν είσαι γύρω στα 17 θα σε πάρει σίγουρα γιατί ο κόυτς έχει μια ιδιαίτερη τάση στην αξιοποίηση των πιτσιρικάδων.
Κοίτα μόνο να ζητήσεις καλό μισθό. Καθαρίζει ο Λαζόπουλος.

Πόλα Ρούπα said...

Κ.κ μάνατζερ σας ευχαριστώ πολύ για τις όντως σπουδαίες και ενδιαφέρουσες παρεναίσεις και συμβουλές.Να σας υπενθυμίσω πως αν κάτι δεν προκύψει, το χάντμπολ θα χάσει.Ήδη μελετώ πρόταση του Mega για να αντικαταστήσω το κενό Τρέμη.Όσο για τη δυσκολία πίβοτ είναι όντως υπαρκτή στην αγορά,μόνο που ψάχνεται σε λάθος μέρος.Η καλύτερη αγορά είναι ο Κορυδαλλός. Τελικά αυτός ο Λαζόπουλος πρέπει να κονομάει πολλά από την ΤV παντού σκορπάει σε φτωχούς σε αναρχικούς σε κοπαδιαστούς,παντού νάναι καλά ο άνθρωπος.Να το ξέρει δεν χάνω εκπομπή του.Το λέω μήπως κ το λάβει υπ όψη του κ φανεί γενναιόδωρος και με μένα

Anonymous said...

Πόλα Ρούπα,

Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις τις μεγάλες ομάδες και να κοιτάξεις πιο χαμηλά. Καλύτερα θα ήταν να πας σε μια επαρχιακή ομάδα που δεν έχει γυναικείο τμήμα και να συντελέσεις στη δημιουργία του. Ρίξε μια ματιά στο διομήδη και συζήτα εκεί με τον δημητρούλια μήπως δημιουργηθεί καμιά γυναικεία ομαδούλα για φέτος. Αλήθεια τι θέση παίζεις? Άμα σ'αρεσει το πίβοτ θα σε εκπαιδεύσει ο μίμης πως να παίζεις σκληρή άμυνα στα πίβοτ, να ρίχνεις τόσο ξύλο και το πολύ πολύ να φάς μία δίλεπτη άντε βαριά δύο. Δεν πρόκειτε να αποβληθείς ποτέ από τον αγώνα όμως και θα έχεις σίγουρο το 60λεπτο βρέξει χιονίσει...Να είσαι σίγουρη ότι θα σε χρησιμοποιήσει ο κόουτσ γιατί ειδικεύεται στην αξιοποίηση των πίβοτ.
Σίγουρος μισθός - πληρώνει ο δήμος.

Anonymous said...

Αγαπητή Πόλα Ρούπα,

μην ακούς τις βλακείες που σου λέει ο 1:53. Αυτός είναι ένας αποτυχημένος ψευτομανατζαρέος που νομίζει ότι μπορεί να με ανταγωνιστεί. Εμένα θα ακούσεις και θα σε πάω πολύ ψηλά. Θα πας στην ΑΕΚ με τον Αρβανίτη. Αυτό και μόνο πιστεύω αρκεί για να πιστείς. Άλλωστε, όπως σου προείπα υπάρχει και η οικονομική εγγύηση που ακούει στο όνομα Λαζόπουλος.
Για να στο κάνω πιο λιανά και να καταλάβεις τα οφέλη από μια τέτοια επιλογή άκου προσεκτικά τα παρακάτω (sorry, εννοούσα διάβασε προσεκτικά).

Αν επιλέξεις ΑΕΚ και Αρβανίτη, θα παίξεις σε αντρική ομάδα που σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν σου δοθούν οι απαραίτητες ευκαιρίες (πράγμα απίθανο γιατί ο κόουτς αποτελεί "εγγύηση" γι' αυτό), θα έχεις τουλάχιστον την ευκαιρία να κάνεις καλές γνωριμίες που ίσως οδηγήσουν και σε γάμο.

Όπως καταλαβαίνεις εγώ δεν θα σε μανατζάρω μόνο ως αθλήτρια αλλά θα σε αναδείξω και ως γυναίκα. Μαζί μου θα κάνεις τη σωστή κίνηση και θα εξασφαλιστείς δια βίου (έγγαμου).

Για όλους εσάς που αναζητάτε το ιδανικό σωματείο για να αναδείξετε το ταλέντο σας ή τον ιδανικό σύντροφο με σκοπό το γάμο, τα γραφεία μας αναλαμβάνουν να σας εξασφαλίσουν. Έχουμε πρόσβαση σε όποια χώρα εσείς επιθυμείτε, όπως Ουκρανία, Ρωσία, Πολωνία, Μολδαβία και υπόλοιπη Ευρώπη. Άμεσα αποτελέσματα. Απόλυτη εχεμύθεια. Δεκτή η διαμεσολάβηση γονέων & φίλων.


Υ.Γ.-1 Πόλα αν δεν κάνεις την τύχη σου στην ΑΕΚ, έχω μια μεγάλη λίστα με υψηλοσυνταξιούχους, υιούς εφοπλιστών στρατιωτικών και εισαγγελέων, έναν και μοναδικό υιό βουλευτή εν ενεργεία, 7 φαρμακοποιούς, 2 απόφοιτους Harvard, 1 κολωνακιώτη.

Υ.Γ.-2 Επίσης επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ με μαθήματα μαγειρικής σε κυρίες από 35 έως 65 στο χώρο σου. Είμαι νέος καλλίγραμμος απλήρωτος αθλητής και πολλά υποσχόμενος manager αλλά και προξενητής. (Το μεροκάματο να βγαίνει).

Anonymous said...

Very boring...

Anonymous said...

ειλικρινά τώρα είστε όλοι τραγικοί...

Anonymous said...

Αγαπητή Πόλα Ρούπα,

Εγώ στα έλεγα καλά να πας στο μίμη να σε μάθει πως θα παίζεις άμυνα στο πίβοτ...ελπίζω να με άκουσες και όχι τον αερολοτζή από πανω γιατί τώρα που έφυγε και ο μαραγκός θα σε χρειαστεί!!!!
Υ.Γ Σίγουρα λεφτά - Πληρώνουν τα κορόιδα...

Πόλα Ρούπα said...

Δυστυχώς δεν είμαστε πίσω σαν επίπεδο στο χάντμπολ αλλά και στο χιούμορ,που ελλείψει αγωνιστικής δραστηριότητας τι άλλο έχεις να προτείνεις.Πάντως όταν Αργείτες και Αεκτζήδες αρχίσετε να βλέπετε χωρίς οπαδικά γυαλιά οτιδήποτε γίνετε στα γήπεδα, κύρια όταν αγωνίζεται η ομάδα σας, μόνο να κερδίσετε έχετε εσείς και το άθλημα.Το να κερδίσεις ένα Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και η κατάκτηση του Έβερεστ,όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που το κύριο μέλημα είναι η αποφυγή του διασυρμού.Ο καθρέφτης είναι η ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων μας και αυτό πρέπει να μας απασχολεί.Ο Μαραγκός πήγε σε Γ΄εθνική και το επίπεδο είναι καλύτερο από το δικό μας.Αυτό δεν προβληματίζει;Μια πρόβλεψη ο ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο αν επιστρέψει ο Στελάρας.

Anonymous said...

Σωστοs ο Πολα
Εχουμε χασει την μπαλλα

Anonymous said...

Αγαπητη Πόλα Ρούπα,

Πίσω στο χαντμπολ είμαστε..στο χιούμορ δεν νομίζω πάντως. Εκτός αν θεωρείς ότι και το δικό σου χιούμορ είναι πίσω μιας και εσύ ξεκίνησες την κούβεντα με την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ...Πάντως μέσα από το δικό μου χιούμορ βγαίνουν και κάποιες αλήθειες..αν διαβάσεις. Όσο τα περί ευρώπης συμφωνώ μαζί σου,πλην των μπουρδών του λαζόπουλου που δεν τον είχανε ενημερώσει, πεστα καλύτερα στους αργείτες που θωρούν την ομάδα τους ευρωπαικού επιπέδου...λόγω τσαλεντζ καπ. Έγω θεωρώ ότι είμαστε β εθνική στο ευρωπαικό χάντμπολ και συλλογικά στουσ 64 μαχ 32 ΕFCUP όλοι μας.
Καλές διακοπές.