ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Γεωργιάδης. Σταματιάδης:«Η συνεισφορά του κόσμου διατηρεί ζωντανό το χάντμπολ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Γεωργιάδης. Σταματιάδης:«Η συνεισφορά του κόσμου διατηρεί ζωντανό το χάντμπολ»

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και στα πλαίσια αυτά επήλθε σήμερα και η συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Διονύση Γεωργιάδη.
Ο Κερκυραίος εξτρέμ που φέτος είχε πολύ καλή σεζόν με την Ένωση, δέχθηκε την πρόταση από τον έφορο του τμήματος χάντμπολ, Κώστα Σταματιάδη, και δεν δίστασε να πει το «ναι». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεωργιάδης θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Στο μεταξύ ο έφορος του τμήματος, Κώστας Σταματιάδης εξέδωσε ευχαριστήρια δήλωση προς τον κόσμο της ΑΕΚ που βοηθάει οικονομικά το τμήμα. Αναλυτικά: «Ευχαριστούμε τον απλό κόσμο της
ΑΕΚ και ιδιαίτερα την Original για την ηθική και οικονομική βοήθεια που προσφέρει στο τμήμα χάντμπολ, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του σε αυτό. Χάρη στην δική τους συνεισφορά έχουν παραμείνει μέχρι στιγμής στην ομάδα οι παλιοί παίκτες, ο Γιάννης Αρβανίτης αλλά και οι Παναγιώτης Νικολαΐδης και Διονύσης Γεωργιάδης. Ευχαριστούμε τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν, ευελπιστούμε να συνεχίσουν να είναι πάντα δίπλα μας».

Πηγή: www.enwsi.gr

No comments