Φίλιππος: Ανανέωσαν Τζουβάρας, Μπαντής, Κωστακίδης, Δομπρής. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φίλιππος: Ανανέωσαν Τζουβάρας, Μπαντής, Κωστακίδης, Δομπρής.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στο τμήμα χάντμπολ, ο Φιλίππου Βέροιας προχωρά με γοργούς και εντατικούς ρυθμούς. Οι συναντήσεις και οι επαφές των μελών της διοίκησης έχουν αποφέρει σημαντικές συμφωνίες τόσο με αθλητές όσο και με τον προπονητή.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Χρήστο Τζουβάρα, ο οποίος με τον Τάσο Χατζηπαρασίδη θα συνεχίσουν να κοουτσάρουν την ομάδα για την σαιζόν 2014 – 2015. Από την πλευρά των παιχτών έχουν ήδη συμφωνήσει οι Γιώργος Μπαντής, Παντελής Κωστακίδης και Μπάμπης Δομπρής, ενώ είναι πολύ κοντά οι μεταγραφές των Σανίκη και
Δεληγιάννη.

Η διοίκηση στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας στοχεύει στην επιστροφή των δύο παικτών, της ΑΕΚ και του Διομήδη αντίστοιχα, στην πόλη από την οποία ξεκίνησαν την καριέρα τους.

Άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με όλους τους παίκτες που θα στελεχώσουν το δυναμικό της ομάδας και οι ιθύνοντες ευελπιστούν στην επιτυχή ολοκλήρωση των κινήσεων και των ενεργειών που θα βάλουν το θεμέλιο για μια σημαντική παρουσία του Φιλίππου στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή: www.pliroforiodotis.gr

47 comments

Anonymous said...

Ο Φίλιππος θα επιστρέψει απο τον πάτο στην τετράδα...

Anonymous said...

Οι κινήσεις που κάνει ο Φίλιππος είναι εντυπωσιασμού και όχι ουσίας. Μακάρι να επιστρέψει στην τετράδα αλλά με παίκτες λίγο πριν την σύνταξη καμία ομάδα δεν τα κατάφερε. Χρόνια και χρόνια το Άργος πλήρωνε έμπειρους μέχρι που τους έδιωξε και έκανε προκοπή

Anonymous said...

Ποιο αργος ρε φιλε τωρα κατσε ενα λεπτο..εδω μιλαμε για φιλιππο,πρωταθληματα με το τσουβαλι,κυπελλα αραδες,ευρωπαικη παρουσια χρονων...ποιο αργος που μου συγκρινεις τη βουρτσα με την @@@@τσα!!Ασε μας τωρα καημενε..

Anonymous said...

Ποιες ακριβως ειναι οι κινησεις εντυπωσιασμου ρε φιλε;Θες να μας πεις γιατι δεν εννοησαμε;;;

Anonymous said...

θα γεμίσει και φέτος το πούλμαν

Anonymous said...

Τραπεζανλίδη αν δεν κλείσεις τον Στηβ δεν έχεις καμιά τύχη σαν ομάδα . ο Στηβ κράτησε την ομάδα πέρσυ και απο αυτόν έπρεπε να ξεκινήστε συμφωνίες για τη νέα χρονιά .

Στηβ Παπαδόπουλος και μετά όλοι οι άλλοι.
Και εσύ Αντώνη Ταγκίδη που ανέλαβες τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας καλό θα είναι να κλείσει το θέμα σήμερα κ όλας.

Ο φίλος σας ο Στράτος

Anonymous said...

11:29 κανε μας τη χαρη γιατι η μ@@@@@α σε αυτο το σαιτ παει συννεφο πια..ημαρτον!!!!Εμας βρηκες;

Anonymous said...

για ποιόν φίλιππο μιλάτε ακριβώς ; παντως αυτός με τα πρωταθλήματα αποτελεί παρελθόν , κάτι σαν τους δυνόσαυρους ένα πραμα ...

Anonymous said...

7:36 μην χρησιμοποιείς την λέξη βούρτσα όταν αναφέρεσαι στο Άργος, φιλικά στο λέω. Και κάποιος άλλος, εκείνος επώνυμα βέβαια, το έκανε το λάθος αυτό φέτος και δεν θες να σου πω που την έχει τη βούρτσα τώρα...

Anonymous said...

Ρε, του Παντέλου δεν του αρέσει που είναι πρόεδρας. Θυσιάζεται ο άνθρωπος για να σώσει το χάντμπολ. Του αρέσει περισσότερο να σφραγίζει δόντια. Αν δεν το έκανε για το καλό μας θα είχε φύγει τώρα, και δεν θα ταλαιπωρούνταν να γυρίζει τζάμπα σε όλη την Ελλάδα από ταβέρνα σε ταβέρνα...
Και μην τον φωνάξει κανείς πρόεδρο, θυμώνει πολύ μέσα του, άσχετα αν από ευγένεια δείχνει να το χαίρεται.

Anonymous said...

9:07 ο φιλιππος αποτελει προσφατο παρελθον..το τελευταιο κυπελο ηταν το 07......οχι το 97!!!Ασε λοιπον το πνευμα γιατι εδω μιλαμε για αναναν μπαμπανταν "πλουσιους" και οχι "χωριατονεοπλουτους" που σημερα ειναι αυριο δεν υπαρχουν καν!!!Οι μεταβατικες περιοδοι υπαρχουν σε ολους του μεγαλους συλλογους..μελος του οποιου δεν εισαι σιγουρα εσυ!!!Οποτε ασε να μιλησει κανας αλλος και αραξε εκει που εισαι..

Anonymous said...

Ρε Αντώνη Εμας βρηκες;

Κλείσε τον Στήβ είπαμε όχι την πόρτα ......Ακου εκεί .....εμάς βρήκες ???

Στράτος

Anonymous said...

ε δεν το συζηταμε, κουραστηκες να σηκωνεις τροπαια , κυπελλα πρωταθλήματα, ευρωπες , αμερικές κλπ κλπ
15 χρόνια μονοπώλιο σου λέω , μονοπώλιο ..!



Anonymous said...

Νεοπα 3:48 ριξε μια ματια στη χρυση βιβλο των ομαδων της Α1 και ξαναελα να μιλησουμε.Με ομαδες που εχουν 1 φουκαριαροπρωταθλημα και ενα......σαν αυτα του ολυμπιακου,ξες εσυ μωρε ποια,τα πετσινα και 1μιση κυπελο στο συνολο δεν καθομαι να μιλησω!Και αυτα παλι στα χρονια που το επιπεδο ειναι εφηβικου πρωταθληματος!!Λοιπον μαγκακο αστο σου λεω..μετρησου εκει με κανα παοκακι κανα αεκακι παρε και κανα πρωταθλημα στη ζουλα με τα πολιτικα τα μεσα που εχεις και χαλαρωσε..δε σε παιρνει για παραπανω ακου με

Anonymous said...

και λιγα σου λεει 3.48.
εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο

Anonymous said...

Συμφωνω με τους παραπανω..η αληθεια ειναι αυτη!Αλλο το ενα μεγεθος και αλλο το αλλο,να ξερουμε να κραταμε λιγο τις ισορροπιες και να μην αιθεροβατουμε!

Anonymous said...

Ρε βεριωτες περασμένα μεγαλια και διηγώντας τα εμείς γελάμε.
Κι εσεις τότε με υπαναπτυκτους χάντμπολικα παίζατε.
Δείτε τη συνταγή μας μήπως και πιάσετε τη 5η θέση.
Και πολύ σας είναι.
Τη 4η τη καπαρώσε το νερό λουτρακίου

Anonymous said...

Εσεις ρε αργιτες γελατε γιατι τα 2 πρωταθληματα που πηρατε ολα κι ολα τα πηρατε με το στανιο και με τα πολιτικα μεσα που διαθετετε!!Δεν θα γελατε,κοροιδα ειστε;;Οταν δεν γινεται ετσι,γινεται γιουβετσι,αυθεντιες στην ιντριγκα και στο παρασκηνιο!!!Υπαναπτυκτοι ηταν ο ιωνικος,ο αρχελαος,το κιλκις,ο δουκας και ο βαο πχ δηλ και τωρα ειναι φουλ αναπτυξη απαντες;;;Αντε καλα..και τετοιες συνταγες βρε φουκαραδες ταιριαζουν μονο σε κατι συνοικιακα σωματεια σαν του λογου σας,ασε δεν θελουμε!!!Εμεις τις συνταγες τις εχουμε και ειναι και οι παραδοσιακες,εντος του αγωνιστικου χωρου,!Και θα ξαναερθει η ωρα που παλι με τα κυαλια θα κοιτας!Αντε αραξτε γιατι ολοι σας κραζουν κι εσεις πανηγυριζετε για τις ντροπες σας..

Anonymous said...

Σωστοs 2,17 μαsεχουν ζαλισει
Για να δω τι ψαρια θα πιασουν φετοs χωριs Μαραγκο,Δεληγιαννη,Ζαραβινα και Τασκοβιτs
Aλλα ξεχασα παντα εχουν τιs κρυφεs μεταγραφεs τιs τελευταιαs στιγμηs ξερετε αυτεs που λεμε ασσο απο μανικι βλεπε Ιωνια.....

Anonymous said...

Αυτα που σημερα γραφετε για το Αργος ειναι αυτα που καποιοι ελεγαν για το Φιλιππο πριν μερικα χρονια.
Τι να κάνουμε καποιοι στην επαρχια χαλάνε την σουπα των ανυποληπτων παραγόντων του αθληματός μας.
Για εμας στο Άργος ο Φίλιππος ειναι αδελφο σωματειο κι αυτο δεν το αλλαζει κανενα αθλιο σχόλιο.
Οσο γι' αυτο που γραφει ο 9.41 ο Διομήδης μπορεί να εχασε αυτους που γραφει αλλα στη θεση του Ζαραβίνα πηρε τον Σημιτζή κι έχει τον Κρεμαστιώτη στη θεση του Δεληγιάννη πήρε τον Κυπραίο στη θέση του Τασκοβιτς παίρνει καλό ξενο ενω στα πιβοτ μπορει να εχασε τον Μαραγκο αλλα με Μεγαλοκονομου Ανανιαδη και τον Μαστορογιάννη δικαιουτε να λεει οτι ειναι πληρης.
Με δεδομενο δε οτι ο κορμός παραμενει ιδιος σιγουρα ειναι και παλι φαβορι για το Πρωταθλημα....

Anonymous said...

1:40 άρα λοιπόν ισχύουν ή δεν ισχύουν αυτά που γράφει ο 2¨17 περί πολιτικών μέσων? Τι έχεις να πεις που ο ανδριανός με τηλ του αποφάσισε τη μετάθεση του αγώνα (άρα και ουδέτερο με τιμωρία)? Γιατί σε όλα τα αθλήματα όταν γίνονται επεισόδια (πόσο μάλλον που εδώ στο 3ο τελικό έγιναν μόνο με αστυνομία και δεν πειράχτηκαν αποστολή -φίλαθλοι διομήδη) ο αγώνας ξεκινάει με καθυστέρηση έστω ωρών αλλά γίνετε την ίδια μερα με κόσμο και μετά τιμωρείτε η ομάδα για επόμενους αγώνες?Δες παράδειγμα τούμπα φέτος και μπάσκετ όλα τα χρόνια. Γιατί ενώ απαγορεύεται να πέσει χημικό σε κλειστο γυμναστήριο δια νόμου εδώ έπεσε? Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αντιμετωπιστεί το ντου των φιλάθλων με τα διαρκείας στο χέρι?Τι δουλειά έχει ο μανιάτης υπουργός δημοσίας τάξεως να προβαίνει σε δηλώσεις υπερ διομήδη? Έκανε τέτοια ο φίλιππος βέροιας παλιά? είναι ευηπόληπτος παράγοντας ο ένας εκ των δύο αδερφών στη διοίκηση άργους στο 1ο τελικό να σηκώνετε προκλητικά από τη κερκίδα υψωμένος τα χέρια του και να φωνάζει και να βρίζει τους διαιτητές του αγώνα? είναι ευηπόληπτος πάραγοντας και χρηματοδότης ο δήμαρχος άργους με τις αυτάρχικες και γραφικές του ανοικοινώσεις περί σκασμού και σεβασμού προς ομοσπονδία? Είναι ευηπόληπτος παράγοντας ο προπονητης της ομάδας να επιτίθετε σε παίχτες(ρακσεβιτσ)?
Για να δω ρε φίλε τι θα μου πεις και τι λένε και οι βεριώτες και οι υπόλοιποι φίλοι από άλλους συλλόγους για τα χαίρια αυτά..

Anonymous said...

1:40
Τόση λεπτομέρεια από Βεροιώτη; Ειλικρινά δεν το περίμενα. Γράφεις σαν να ήσουν στο γήπεδο και τα γεγονότα σε έχουν σημαδέψει.

Anonymous said...

3:38 Ποιος σου είπε ότι είμαι βεριώτης? Φαίνετε ξεκάθαρα τι είμαι και απεύθυνθηκα και στους βερίωτες να μας πουν τη γνώμη τους. Και επίσης ερώτησα αν κάναν τα ίδια και οι παράγοντες του φίλιππου κατα το παρελθόν όπως λες? Αντί να εκπλήσεσαι καλύτερα θα ήταν να απαντήσεις επί της ουσίας στα ερωτήματα..ειδικά αν είσαι και ο 1¨40 συγχρόνως.

Anonymous said...

Αφηστε τη βεροια εξω απο τις κατ'ιδιαν συζητησεις σας..τα προσωπικα σας δεν μας αφορουν και δεν προκειται να εμπλακουμε παιρνοντας θεση υπερ καποιας ομαδας!Και οι μεν αλλα και οι δε εχετε καποια σωστα επιχειρηματα παρ'ολα αυτα η ιστορια γραφει και δυστυχως η ευτυχως μετραει μονο το αποτελεσμα!Και ο Φιλιππος οπως και η Αεκ εχασε πρωταθλημα οντας η καλυτερη ομαδα λογω εξωαγωνιστικων παραγοντων,πρωταθλητης εν τελει ομως στεφθηκε ο πανελληνιος..Για να φτασει απο την αλλη να δημιουργησει τις προϋποθεσεις να περαση απο την μεταβατικη περιοδο της αγωνιστικης ανυπαρξιας,στηριχθηκε και επενδυσε στο μοντελο της εκ των εσω αναπτυξης που πολυ ορθα ακολουθησε και το αργος μετα απο χρονια και οδηγηθηκε σε επιτυχιες εντος και εκτος συνορων!Ο φιλιππος λοιπον μενει απ'εξω απο τις μεταξυ αλλων συζητησεις απλα γιατι ειναι αλλου εκτοπισματος συλλογος στον χωρο και δεν υπαρχει υπεροπτικη διαθεση σε αυτο,ειναι η αληθεια βασει ιστοριας και παρουσιας!

Anonymous said...

3:17 κόψε την πολλή... γιατί βαράει
την μια μακακία λες πίσω από την άλλη 1)αν δεν θεωρείς αυτά που έγιναν στο κλειστό του Πανελληνίου αξιόποινα με τους αεκτζίδες που μπαίνανε μέσα απο παράθυρα σπάζοντάς τα και προκαλώντας τους παντες τότε είσαι αχαρακτήριστος σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ την αστυνομία για ότι έκανε αργότερα 2)
για το ότι ο μανιάτης είναι υπουργος Δ.Τ. δεν θα το σχολιάσω γιατί πάλι μακακίες λες εκτός και αν είσαι σύμβουλος της κυβέρνησης και θες να του προτείνεις τέτοια θέση...γιατί υπουργός ΔΤ δεν είναι
ΤΩΡΑ για όλα τα άλλα για δημάρχους, παραδημάρχους,προέδρους και τα συναφή αν έχεις αποδείξεις κατέφυγε στην δικαιοσύνη αν θεωρείς οτι κάπου αδικείσαι...
βέβαια αν δεν σε έτσουζαν όλα αυτά δεν θα σχολίαζες οπότε ξυδάκι
ο Διομήδης όπως σωστά λέει κάποιος παραπάνω ποτέ δεν είχε αντιπαλότητες με τον Φίλιππο και ποτέ δεν προσπάθησε να δημιουργήσει...

Anonymous said...

Η αληθεια ειναι οτι ο δε διομηδης ακολουθει την οδο της οργανωσης,της φερεγγυοτητας και της σοβαροτητας ως σωματειο,πραγμα που εμφανως αποδιδει και κραταει στο χρονο βαζοντας το Αργος σε τροχια χαρακτηρισμου παραδοσιακης δυναμης με παραδοση και αξιοπιστια στον χωρο..η δε αεκ ακολουθησε το μοντελο-πυροτεχνημα,που δεν μπορουσε και επ'ουδενει να υποστηριξει ουτε για το συντομο χρονικο διαστημα που αυτο προεβλεπε!!Μετα απο καποιες χρονιες σιγουρων αγωνιστικων και οργανωτικων βηματων,τα οποια απεδωσαν και καρπους,αποφασισαν να κανουν τη διαφορα!Χωρις δυστυχως τα εφοδια για κατι τετοιο..Μια υπερομαδα(καρυπιδης,σανικης,αλβανος,ρακσεβιτς,τσιλιμπαρης και μια αρμαδα υπεροπλων)που δεν ειχε ουτε το ειδικο βαρος σαν σωματειο,ουτε την οργανωση αλλα ουτε και την αντικειμενικη δυνατοτητα(χρηματα)να τα υποστηριξει!!10 τονοι φορτιο πανω σε ξυλινο καρο!Φυσιολογικη εξελιξη το σκορπισμα στους 5 ανεμους και η ολοκληρωτικη καταστροφη..βλεπε αεκ της επομενης μερας που δινει την εικονα μετα-πυρηνικου ολεθρου!Ο φιλιππος λοιπον σε ενα αντιστοιχο "κραχ" ειχε και την υποδομη και τη γνωση να κρατηθει στα ποδια του..χαριν της μεγαλης του παραδοσης και παιδειας στο αθλημα,οποτε καλο θα ηταν απο τετοια σωματεια να γινονται πιο σιγουρες κινησεις για να μην υπαρχουν τετοια παρατραγουδα!Στην περιπτωση της τραγωδιας του 2004 και της ομαδας των 600χιλ ευρω(!!!) με παικτες παγκοσμιου διαμετρηματος ηταν το θυμα και στο παρασκηνιακο παιχνιδι οπου σιωπηλα αποδεχτηκε το "στησιμο" το οποιο υπεστην και συνεχισε να επιλεγει να διακρινεται εντος γηπεδου και οχι χρησιμοποιωντας θεμιτα και αθεμιτα μεσα για να κατακτησει τιτλους οι οποιοι δεν του ανηκαν δικαιωματικα..εν πασει περιπτωση απο σωματεια οπως ο φιλιππος,ο ιωνικος ασχετα αν προσωρινα βρισκεται καπου οπου δεν ανηκει,ο δουκας και γενικοτερα ομαδες με καταβολες στην γεννηση και την εξελιξη του ελληνικου χαντμπολ,πρεπει οι υπολοιποι με σεβασμο και αναγνωριση να μαθαινουν και να παραδειγματιζονται!Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην εθιξα κανεναν..

Anonymous said...

Ρε ποιητή βλαχοκουκου οργάνωση και σοβαρότητα και βλαχοπιπης δεν ταιριάζουν. Προλεταριε της συμφοράς σου υπενθυμίζω ότι η ΑΕΚ είναι ΙΔΈΑ και είσαι πολύ λίγος για να μιλάς γιαυτην . Γιαυτό σβήσε και ασχοληθειτε με τα χάλια της συμμο...ομοσπονδίας σας ήθελα να πω.
Ο εγγονός του καστοριάδη.

Anonymous said...

5:16 Θα πρέπει να μάθεις εκεί στο Αργος να εκφράζεσε σωστά και με τρόπους..αυτά περί μακακίας που λες. Παραδειγματίσου από εμένα και άλλους που γράφουν όπως ο 6¨26 τι σημαίνει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους διαδικτιακό διάλογο και όχι ΣΚΑΣΜΟΣ όπως σε διδάσκει ο τραμπούκος δημαρχός σου.

Φυσικά και σπάσαν τζάμια και έκαναν ντου κάποιοι από είσοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πέφτουν δακρυγόνα σε κλειστό χώρο. Υπήρχε δυνατότητα να δοθεί χρόνος στην επίσημη ΑΕΚ να επαναφέρει την ομαλότητα με το να αποχωρήσει κόσμος με την απειλή της μη έναρξης αγώνα. Η αψυχολόγητη και σκόπιμη ενέργεια από πλευράς αστυνομίας παραβαίνοντας νόμους του κράτους ευνόησε εσένα που επαιξες τον αγώνα χωρίς τη μεγάλη δύναμη του κόσμου της ΑΕΚ. Κ 20 μέρες μετά με την ομάδα κρεμάμενη επί ξύλου..χωρίς διοίκηση και μηδέν ψυχολογία. Φυσικά και την εντολή την έδωσε ο ανδριανός υπουργός και βουλευτής αργολίδας…τυχαίο εεε..γιατί ποτέ δεν διακόπηκε ματς στο μπασκετ ή στο ποδόσφαιρο με βαρύτερα επεισόδια και μάλιστα εναντίον αποστολών..πάντα οι αγώνες παίζονται και μετά τιμωρούνται(δες τούμπα φέτος). Φυσικά και η ΑΕΚ έπρεπε να τιμωρηθεί μετά αλλά ο αγώνας έπρεπε να γίνει με κανονικές συνθήκες όπως σε όλα τα αθλήματα. Φυσικά και ο μανιάτης είναι από αργολίδα υπουργός ΥΠΕΚΑ και όχι ΔΤ όπως είπα δεν αλλάζει κάτι όμως αυτό..σημασία έχει ότι πήρε θέση υπερ σας και ζήτησε τιμωρία ΑΕΚ προσπαθώντας να επηρεάσει καταστάσεις χωρίς να του πέφτει λόγος…ήταν άλλωστε και στα πανηγύρια δίπλα σας. Ας πάει να ξεμπλοκάρει κανά πρόγραμμα ενεργειακό καλύτερα που έχουν βαλτώσει μήνες στις τράπεζες και κοροιδεύει το κοσμάκη και ας αφήσει το χάντμπολ..

Δεν μας είπες τίποτα για τους λεκτικούς τραμπουκισμούς του δημαρχού σου, όπως και για τις λεκτικές επιθέσεις του είρωνα προπονητή σου σε παίχτες αλλά και σε αντίπαλους προπονητές (δες συνέντευξη τύπου τελικού κυπέλλου-επίθεση σε αρβανίτη+ρακσεβιτσ),για την κλάψα του προπονητή σου πέρσι για το σύστημα των τελικών που τον αδίκεισε δήθεν επειδή ήταν 1ος κανονική περίοδο ενώ φέτος ούτε κουβέντα που με το ίδιο σύστημα πήρε πρωτάθλημα και ας είχε 5-2 απολογισμό φέτος (ότι θυμάται χαίρετε..),για τη σωρεία γραφικών και επιθετικών ανακοινώσεων κατά της ΑΕΚ κάθε φορά πριν παίξουμε αλλά και μετά,για το φταίξιμο μονίμως σε διατησία μετά τις μαζεμένες 7 ήττες πέρσι και φέτος, για τις επιθέσεις της διοίκησης σε παίχτες της ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης πριν τελικό κυπέλλου (γιαλαντζί μάγκες..)...Δεν υπάρχει στην ιστορία του χάνμπολ ομάδα με τετοια ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ στον αντίπαλο μεσω ανακοινώσεων..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ. Δεν θυμάμαι κανένα φίλιππο-ιωνικό-πανελλήνιο κτλ να συμπεριφέρονται έτσι…Για ποιες αποδείξεις μιλάς να έχω που όλα όσα σου είπα είναι αληθινά γεγονότα που τα έχουν καταγράψει κάμερες και είναι γραμμένα στο τύπο. Ασε τα δικαστήρια και τους δικηγόρους, αυτά είναι για τα κορόιδα που λέει και ο λαός. Αν έχεις επιχειρήματα για αυτά τα χαίρια σας διοίκησης και προπονητή μίλα γιατί έκανες τη πάπια αλλιώς κλείστο καλύτερα. Και μην απορείς που σε είπανε ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΕ ΕΤΣΙ.
Υ.Γ Μου φτάνει και μου περισσεύει που και οι δύο από βέροια 2¨17 και 4¨48 μιλάνε για την εξωαγωνιστική σας δράση…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΜΑΡΙ.

Anonymous said...

Καταλαβαίνω ότι η ύπαρξη ενός Γαλατικου ΧΩΡΙΟΥ όπως το Αργος ενοχλεί όλους αυτούς που θεωρούν τον αθλητισμό αποκλειστικό προνόμιο των λεγόμενων μεγάλων ομάδων όπως η ΑΕΚ.
Αγαπητέ 3.06 ωραία η θεωρία σου αλλά δε μας λες πως αντιμετώπισε τα επεισόδια η επίσημη ΑΕΚ.
Σα να μην έγιναν ποτέ απο οπαδούς της.
Δεν μας λες για την ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ απέναντι στο άθλημα απουσία των παικτών της απο την απονομή.
Σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις αναφέρονταν σε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ και όχι φυσικά στην ιστορική τους διαδρομή.
Δηλώσεις που αναιρούν τον σεβασμό που οφείλει σε αυτούς κάθε απλός φίλαθλος.
Σε ότι αφορά το σπασμός δεν σημαίνει ότι ειναι άποψη όλων μας αλλά καθαρά προσωπική του.
Σε ότι αφορά τώρα τα περί υπουργών κλπ μάλλον η ΠΟΛΗ (ΑΕΚ) έχει περισσότερους υπουργούς γραμματείς και Φαρισαίους απο το ΧΩΡΙΟ (Αργος).
Εμείς λοιπόν φίλε μου εδω και 12 χρονια βήμα βήμα χτίζουμε μια μεγάλη ομαδα στο χώρο του Handball και ειλικρινά σου λέω δεν χρειαζόμαστε την αναγνώριση ανθρώπων σαν κι εσένα στενόμυαλων αθλητικά που βλέπουν μόνο ΑΕΚ.
Βλέπεις ο κόσμος το χει τούμπανο ότι εδω στο Αργος κάτι γίνετε στο Handball.

ΥΓ μην ξεχνάς επίσης ότι εδω στο Αργος είμαστε πολλοί εκείνοι που είμαστε σεμνοι οπαδοί της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΕΚ που προσδοκούμε να την ξαναδούμε ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ .
κόντρα σε όλους εσάς που την κάνατε μικρή
Κόντρα σε όλους εσάς που όλα τα φωτισμένη μυαλά της ΑΕΚ (βλέπε Ντέμης) ήθελαν να σας διώξουν γιατί η στάση σας υποβάθμιζε την ΑΕΚ.

Anonymous said...

το 2004 ειχατε τουτσκιν και αταβιν,και δεν μπορουσανε να βαλουνε γκολ στον μιαριτη...!για ποιο παρασκηνιο μιλατε,που σας στερησε το πρωταθλημα;

Anonymous said...

μην ξυνεις πληγες 11,39 !!
καλα το εχουνε θαψει μερικοι μερικοι...

Anonymous said...

Καλά σου λέει 11.39 πολύ παρασκήνιο και στήσιμο έπεσε για να πάρει ο Πανελλήνιος το πρωτάθλημα , και μετά έπεσε και πολύ ξύλο .

Anonymous said...

Εκει υπηρχε εσωτερικο παρασκηνιο με αυτους που ανεφερες..το στησιμο ηταν εκ των εσω λοιπον!!Και φυσικα καποιοι κυριοι του πανελληνιου τοτε και τις ομοσπονδιας εκμεταλλευτηκαν το προσφορο εδαφος που δημιουργηθηκε και εχρισαν για μια ακομη φορα στην μεχρι τωρα ιστορια την χειροτερη ομαδα πρωταθλητρια!Αλλιως δεν εβλεπες οχι πρωταθλημα..ας οψωνται ομως!!!Καταλαβες φιλε που πουλας εξυπναδες αναφεροντας παικτες και ονοματα;;Συνδυασμος καταστασεων ηταν και οχι απομονωμενα γεγονοτα!!Και δεν εκρυψε κανενας τιποτα απεναντιας..

Anonymous said...

Αυτό το "εσωτερικό στήσιμο" όπως το λες, ότι δηλ έφταιγαν οι παίκτες, ήταν μια καραμέλα για να δικαιολογηθεί το κάζο και να καλυφθεί η πραγματική ευθύνη. Η ομάδα του Πανελλήνιου ήταν καλύτερα προετοιμασμένη και ακόμη και χωρίς τερματοφύλακα πήρε το παιχνίδι .
Με Μιαρίτη λοιπόν και τ άλλα παιδιά ,προχωράμε και τραλαλα τραλαλα ..!!

Anonymous said...

Ενταξει μαγκα και το αλλο με τον τοτο ειναι ακομα καλυτερο!!!Το οτι ξαφνικα "ξεχαστηκε"το χαντμπολ απο μερικους που μεχρι 3 μερες πριν και για μια ολοκληρη χρονια ηταν απο πανω συνεχως ειναι αποτελεσμα της καλυτερης προετοιμασιας που εκανε ο πανελληνιος!!!!Εισαι λοιπον και κοροιδο αλλα και φυσικα σε βολευει αυτη η εκδοχη αφου κι εσυ ετσι και πολυ χειροτερα πηρες το πρωταθλημα απο την αεκ περσι!!!Και πολυ πιο ξεδιαντροπα απο οτι συνεβη με εμας οφειλω να ομολογησω!!!Κατι 6-0σερι και ασ'το τι να λεμε!!Γιατι η διαφορα των τοτε ομαδων δεν ηταν τοσο εμφανης,ειχε χαλκιδη,αλβανο,σαμαρα και ζαραβινα στα καλυτερα τους,γραμματικο κτλ κτλ..εσυ βρε καραμητρο...;;;;;που....και με ποιον...κερδισες ποιους;;;;;Ξεφτυλιστηκατε και προφανως δεν το εχετε καταλαβει αλλα ενω απαντες εχουν απαξιωσει το περσινο φιασκο εσεις καμαρωνετε για το πιο τραγικο πρωταθλημα ever(;;;;;;)..ε τι να πουμε αλλο,σε φτυνουν κι εσυ λες οτι βρεχει αδερφε!Ααα..και μην χρησιμοποιησεις το ρητο του γαμπρου που τον ξυριζουν στο τελος η οτιδηποτε παρεμφερες γιατι δεν πιανει!!!Αφου εξισου προπονημενοι οι παικτες της αεκ(αν μη τι αλλο ο μετριων προπονητικων δυνατοτητων αρβανιτης ευρεως γνωστο οτι κανει πολλη προπονηση!!) και με ασυγκριτα πιο εμπειρο και ποιοτικο ροστερ!!Ρε φιλε δεν βγαινει η εξισωση του πως εσυ πηρες εν τελει το πρωταθλημα;;;;Αυτη η απορια σε μικρογραφια βεβαια ειχε μεινει τοτε και σε εμας..αλλα το επιπεδο και η παραδοση η δικη μας μας ωθει στο να ψαχνουμε τροπους να κερδιζουμε και να επιβιωνουμε απεναντι και σε τετοιες συνθηκες ακρως αντιξοες!!Καταλαβες εξυπνακια 3:16;

Anonymous said...

Θεωρίες συνωμοσίας, κλασική και αθάνατη Ελλαδα. Το παρασκήνιο, οι ίντριγκες, πόλεμος εκ των έσω, τα άστρα, το φεγγάρι, τα ζώδια, οι κυβερνήσεις, το ΠΑΣΟΚ, όλοι φταίνε αλλα ποτε εμεις. Ολοι συνωμοτουν εναντίον μας. Κύριοι, ο αθλητισμός ειναι το πιο απλό και το πιο δίκαιο πράγμα στον κόσμο. Μέσα στις τέσσερις γραμμές ξεβρακωνονται αυτοι που δεν δουλεύουν και δικαιώνονται αυτοι που δουλεύουν. Και η αλαζονεία τιμωρείται ΠΑΝΤΑ. Τα ίδια λάθη έκανε ο Φίλιππος τότε, τα ίδια και η ΑΕΚ φετος. Τους αγωνες και τα πρωταθλήματα δεν τα κερδίζουν τα ονόματα και οι φανέλες αλλα αυτοι που ματωνουν στην προπονηση και καταθέτουν ψυχή μέσα στο γηπεδο. Ολα τα αλλα ειναι για να κοροϊδευόμαστε και για να βρίσκουν άλλοθι αυτοι που τα εχουν ανάγκη.

Anonymous said...

Ε ενταξει εσυ ψελνε τα καλαντα,μαλλον δεν γραφω καλα τα ελληνικα και δεν καταλαβαινεις!!Πουθενα δεν αναφερθηκα σε καμια συνομωσια-ιντριγκα ,δεν ανεπτυξα καμια θεωρια για αγριους ουτε αφησα να εννοειθει κατι το οποιο ειναι αγνωστο στο ευρυ κοινο για να κανω εντυπωση!Μιλησα ξεκαθαρα για χειροπιαστα και αδιαμφισβητητα γεγονοτα 1 προς 1 για τις 2 αυτες περιπτωσεις..και επαναλαμβανω λοιπον γιατι το παιζεις χαζος οτι,το 2004 χασαμε το πρωταθλημα ενω ειμασταν αηττητοι ολη τη σαιζον και εχοντας κερδισει στο ρελαντι το 1 πλει οφ παιχνιδι με τον πανελληνιο κομπλε γιατι οι μεγαλοι ρωσοι εχοντας δεδομενο τον τιτλο,ζητησαν προκαταβολικα τα πριμ πριν το 2ο παιχνιδι στην αθηνα..που αν θυμασαι θα γινοταν και χωρις τον τραυματια πλεον βασικο τερμαρη που σακατευτηκε στο 1 ματς!!Και επειδη τολμησε ο φυκατας να πει οχι,ξαφνικα αρχισαν να σημαδευουν τον κωνο που ειχε στο τερμα ο πγσ,να πετανε τις μπαλες πανω απο τα διχτυα και να κανουν και την ομαδα σκοπιμως ανω κατω!!Συν το οτι οι διαιτητες πηραν γραμμη απο τον τοτε αρχιπαραγοντα του πγσ που ηταν και στην οχε πρωτο βιολι, να πεσει και ενα ωραιο κουρεματακι και τελειωσε το πανηγυρι..εσυ τωρα θες να μας πεισεις οτι ο πγς και εσυ με την σειρα σου πηρατε το πρωταθλημα με το σπαθι σας;;;; και τη μαγκια σας και επειδη δεν βλεπατε ουτε τουτσκιν,ουτε ατσβιν,ουτε καρυπιδη σανικι σουγγαρα χ"αθανασιου κτλ κτλ κτλ;;;Ρε φιλαρακο,κανε μας τη χαρη και γυρνα πλευρο γιατι ροχαλιζεις!!!Το περσινο βεβαια δεν ειχε προφανως τις ιδιες ακριβως παραμετρους αλλα ηταν ηλιου φαεινοτερο οτι παρθηκε ενας τιτλος με το ετσι θελω δημιουργωντας μια αθλια για το αθλημα εικονα γιατι ηταν και μεγαλυτερη η αγωνιστικη διαφορα των 2 ομαδων!!Παρ'ολα αυτα φιλε θα σε συμβουλευα οτι καλο ειναι παντα να βλεπεις την πραγματικοτητα και οχι να ζεις σε μια την οποια φτιαχνεις εσυ για να νιωθεις καλα..Και αυτο θελει αντερα μαγκα μου και οχι πνευματωδεις ολιστικες απαντησεις!!!Καληνυχτα και καλο καλοκαιρι

Anonymous said...

ρε 1,12 τέτοια λογοδιάρροια ...
πτυχίο παρλαπίπας πήρες .
πάρε τώρα και χαρτί υγείας να σκουπίσεις το στόμα σου.
Γιατί τοτε τους είχατε φωτογραφίες στο γήπεδο ?

Anonymous said...

1:12, σε ευχαριστώ για την βοήθεια, γιατί πραγματικά εγώ το έγραψα πολύ ήπια και εξευγενισμένα. Δεν είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας αλλά ιστορίες για αγρίους, βρήκες την κατάλληλη έκφραση. Αυτό ακριβώς είναι, ιστορίες για αγρίους. Ζήτησαν αυτοί το πριμ και αυτός τους είπε όχι και μετά αυτοί είπαν εντάξει τώρα θα δεις, και μετά αυτοί σημάδευαν τους κώνους και μετά ήρθε ο παράγοντας του ΠΓΣ (και το πρώτο βιολί της ΟΧΕ) και καθάρισε... Τέτοιες περιγραφές θυμίζουν έντονα τον κορυφαίο και παγκοσμίου φήμης πλέον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού. Είναι απίστευτο τελικά τι μπορεί να δημιουργήσει το ανθρώπινο μυαλό απλά και μόνο για να μην παραδεχτεί αντρίκια και παντελονάτα ότι "ναι κύριοι ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν". Και το πιο τραγικό όλων είναι ότι μας λες ότι αυτά είναι ξεκάθαρα, χειροπιαστά και αδιαμφισβήτητα γεγονότα. Ε τότε ρε φίλε, αν όντως σας έστησαν οι Ρώσοι και εσείς τους βάλατε στην οροφή (εκεί που δεν υπάρχει Τριανταφυλλίδης, Σαράφης, Τσαβδαρίδης κ.λ.π.) ε τότε είστε οι μεγαλύτεροι Μ..... παγκοσμίως και άξιοι της μοίρας σας...

Anonymous said...

Σαν τον προεδρο του εδεσσαικου τον συγχωρεμενο ειναι οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι οι δικοι σας παραγοντες εκει κατω κοροιδα.Αυτο ακριβως σας χαρακτηριζει το οτι ειστε ενα ματσο νεοπλουτων τσομπαναρεων που στα πιο στειρα χρονια του χαντμπολ "κατορθωσαν" να παρουν 2 πρωταθληματα με τον τσαμπουκα κανοντας τους.....καμποσους!!!Και τωρα ανεβαινοντας σε περιοπτη θεση κανουν τα κοκορια διαλαλωντας τα ρεζιλικια τους...προσεχετε ομως γιατι η καταληξη του εν λογω κοκορα ειναι να το βουλωνει δια παντος γιατι τον τρωει η αλεπου!!!Και το αν ειναι ιστοριες για αγριους θα στο πουν ολοι οι υπολοιποι του χωρου.....στον οποιο τοτε ακομα δεν υπηρχες καν!!Κοροιδο..που θες και να εκφερεις αποψη

Anonymous said...

Στο δια ταύτα δεν απαντάς όμως. Σας έστησαν ή όχι οι Ρώσοι? Αν ναι, τότε γιατί τους κρεμάσατε στην οροφή?

Anonymous said...

ρε 12.28 δεν μας έστησαν οι Ρώσοι οι διαιτητές μας στήσανε και για αυτό τον λόγο φάγανε το ξύλο τους στο τέλος .Ρώτα και τον Γραμματικό να σου πει κάτι ξέρει !!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ωπα, αρχίσαμε τις κωλοτούμπες...

Anonymous said...

Ποιοs εφαγε ξυλο?
Ο μαντζοs ?

Anonymous said...

Κατ'αρχην δεν ειμαι ο 12:41 και εν συνεχεια ο μονος που ειναι αποδεδειγμενα μανουλα στις κωλοτουμπες και στα "κολπακια" εισαι εσυ..οι ρωσοι λοιπον το εστησαν το εργο και αν θελεις ελα κατα εδω να μιλησεις με τους αρμοδιους για να στο επιβεβαιωσουν..με λεπτομερεια!!!Οσο για το οτι εμειναν και δεν ανεβηκαν αφ'ετερου,εκει ψηλα που λες ηταν καθαρα θεμα προβολης και διαφημισης διοτι ανεξαρτητως εκβασης,οι τυποι ηταν πολος ελξης για τα νεα παιδια που θα ξεκινουσαν στον χωρο του χαντμπολ..ουτε ως εκει δεν παει το μυαλο σου!!!Αλλα εσυ ο πιο διασημος ξενος που εφερες ηταν ο ....τασκοβιτσ..που στο τελος επειδη εισαι και σωματειο που εμπνεει δεος και σεβασμο,σε εγραψε και στα παπαρια του και οπου φυγει φυγει!!!Τι να διαφημισεις και τι να προωθησεις απο τους τυχαρπαστους που πας και φερνεις;;;Και που να ξερεις απο ολυμπιακα μεταλια και παγκοσμια πρωταθληματα εσυ βρε φουκαρα...που θα πουλησεις και θεωρια με 5 χρονια ιστοριας...αραξε στα 1.400 κ.ε σου

Anonymous said...

3,05 : δεν πείθεις μεγάλε, δεν πείθεις .......

Anonymous said...

Οχι ρε μεγαλε 5:32 πειθεις εσυ...με τα τρομερα αντεπιχειρηματα σου!!!