Επιστρέφει μετά απο 10 χρόνια ο Σανίκης στον Φίλιππο. Εκκρεμότητες με Παπαδόπουλο και πίβοτ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστρέφει μετά απο 10 χρόνια ο Σανίκης στον Φίλιππο. Εκκρεμότητες με Παπαδόπουλο και πίβοτ

Τρεις εκκρεμότητες απομένουν για να κλείσει το φετινό ρόστερ του Φιλίππου. Πρόκειται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γρηγόρη Σανίκη, την επίτευξη συμφωνίας με τον Σταύρο Παπαδόπουλο και την μεταγραφή ξένου πίβοτ. Όσον αφορά τον Σανίκη, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Στην περίπτωση Παπαδόπουλου τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο και αν τακτοποιηθεί η περσινή οικονομική εκκρεμότητα οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν την συνεργασία τους. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές να πορευθούν μαζί και τη νέα περίοδο.

Αναφορικά με την θέση πίβοτ, ο Φίλιππος αναζήτησε παίκτη στην αγορά του εξωτερικού και οι
πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταλήξει στην επιλογή του. Κατά τα λοιπά, την Κυριακή το βράδυ έγινε η πρώτη συνάντηση στο Αιγές. Μιλώντας στους παίκτες ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης δεσμεύτηκε ότι φέτος θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

17 comments

Anonymous said...

Παπαδόπουλε ποιός νομίζεις οτι είσαι? δηλαδή αν δεν πας στον Φίλιππο που νομίζεις οτι θα κλείσεις στο κιελο?
Απλα τα τελευταια χρόνια στον Φίλιππο είσουν ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς.

Anonymous said...

ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΒΟΤ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Anonymous said...

Αν δεν πάρουν ποιος θα φταίει? Γεωπόνε ρίξε λύπασμα στο φυτό μπας και ξυπνήσει.

Anonymous said...

Αφηστε τις ανυποστατες δηλωσεις περι πρωταθληματων και μην δημιουργειτε κλιμα χωρις να υπαρχει λογος..η ομαδα φετος αν μπει στην 6αδα θα ειναι απολυτα επιτυχημενη!!Απ'οτι θυμαμαι ειναι η ιδια ομαδα που περσυ σωθηκε τελευταια αγωνιστικη συν τον 35αρι πια σανικη και τον 33αρι δελληγιανη..ενταξει ρε παιδια τοσο μεγαλη διαφορα μπορουν να κανουν 2 παικτες;;Και ας ειναι ο ενας του βεληνεκους αυτου και ο αλλος ενας απειλητικος αριστεροχειρας..για κρατηστε λιγο χαμηλα τους τονους μην απογοητευτειτε στο τελος!!

Anonymous said...

11.25 Η ομάδα δεν είναι ίδια.Από τους 7 αλλάζουν οι τρεις .Πέρσι υπήρχαν δύο που παίζαν και οι άλλοι συμπληρώναν την ομάδα για αυτό και έκανε ο πρόεδρος τέτοιες ριζικές αλλαγές.Δεν γέμισε τον πάγκο,πήρε παίκττες για να πυροβολάνε.

Anonymous said...

9.55 είσαι άσχετος απο χαντμπωλ. Ο Στηβ ειναι παικταρας που κάθε ομάδα θα τον ήθελε. Αν μπορούσε να φύγει θα το έκανε αλλά Α) εχει 3 παιδιά και Β) είναι Φίλιππάρα μέχρι το κόκαλο.

Anonymous said...

Στηβ επειδη εισαι παικταρας και αγαπας τον φιλιππο μεινε και μην ζορισεις την κατασταση.Η ομαδα σε χρειαζεται μην την πουλησεις

Anonymous said...

Έτυχε να βρεθώ αντίπαλος με τον στηβ στα παρκέ της α1,δεν μπορω να εξηγήσω πως ΜΕΡΙΚΟΙ θέλουν να τον βγάλουν και άσχετο,ενας πολυ καλός παίχτης,που δεν προκάλεσε αναιτια ποτέ,διεθνης και παντα μιλάει για την ομάδα του με σεβασμό,δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλα αχάριστο και άσχετο ειναι υπερβολή ......

Anonymous said...

Να εξηγήσουμε τί εννοεί ο 11,37: "Στηβ μείνε στην ομάδα , μην την πουλάς. Ας πληρωθούν τα παιδιά, εσύ συνηθισμένος είσαι να παίρνεις τ α.....ια τους τοσα χρόνια .Μην πουλάς την ομάδα κι ας σε έχουν για κορόιδο .."
Βρε ΟΥΣΤ !!

Anonymous said...

10.23 σωστος τον θεωρουν κορόιδο καποιοι

Anonymous said...

Ενταξει 10:23.Ακου τοτε αυτο που θες να ακουσεις γιατι εισαι και βλακας τελικα..στηβ κανε οτι γουσταρεις αν θες πανε στη ρεαλ μαδριτης και παρε το cl.Μονο μη το τραβας πολυ πολυ γιατι μας τα σπασες τα α@@@@δια..

Anonymous said...

βλακα που γράφεις από το σπορκαφε ... μην νομίζεις ότι είσαι αγνωστος ,,,

Anonymous said...

Πετυχες διανα..

Anonymous said...

Παπαδόπουλε αν δεν σ' αρεσει να πάς αλλού... αφού πάλι θα παρακαλάς για να παιξεις στον Φίλιππο,γιατι ξέρεις πολύ καλά οτι δεν σε θέλει καμία άλλη ομάδα. Σε βλέπω να παίζεις στον Ζαφειράκη ή στην Καληθέα.
Όσο για τ' οτι έγινε και διεθνής μαζί με τον Μπαντή , το χρωστάτε στον προπονητάρα τον Μάντζιο.

Anonymous said...

ο Μάντζος χρωστάει σ αυτούς μπάρμπααα ...

Anonymous said...

Με έναν "Τζούφρα" και ένα θηρίο για το κέντρο ο Φίλιππος πάει για πρωτάθλημα!!!!

Anonymous said...

Αντε παλι ο πρωταθλητης....ρε τυπακι που παιρνουν τα μυαλα σου αερα θα απογοητευτειιιιιιις...και μετα θα κραζεις κιολας!!!