Ορμή Λουξ: Ώρα για δράση! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ορμή Λουξ: Ώρα για δράση!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΡΟΥΛΑ Θ. ΣΤΙΓΚΑ

Τα πρώτα τους δυνατά τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα δώσει απο σήμερα μέχρι και την Κυριακή η Ορμη Λουξ η οποία θα συμμετάσχει σε ένα απο τα καλύτερα διεθνή τουρνουά της Γαλλίας. Πρόκειται για το Τουρνουά Ανέ Γκαρά / Μπερνάρ Ριτέ (Anais Garat/ Bernard Ritter) που διεξάγεται τα τελευταία οκτώ χρόνια με μεγάλη επιτυχια στις πόλεις Πιρβας και Λε Πουζίν και λαμβάνουν μέρος κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού γυναικείου χάντμπολ. Θα διεξαχθεί στις πόλεις Πιρβάς και Λε Πουζίν. Το πρώτο παιχνιδι για την πατρινη ομάδα θα δοθεί σήμερα όπου το συγκρότημα του Νταμίρ Στογιάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τη Σέρβικη Ζελέζνιτσαρ. Ο προπονητής της Πατρινης ομάδας, στις δηλώσεις του στην "Π.Γ" στάθηκε στη σπουδαιότητα του τουρνουα τονίζοντας ότι η ομαδα του έχει
ανάγκη απο τέτοια δυνατά παιχνιδια προκειμένου οι αθλήτριες του να αποκτήσουν εμπειρία

" Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στη Γαλλιά και συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο τουρνουα. Δεν μας δίνονται συνέχεια τέτοιες ευκαιρίες για αυτο και με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Κόγκα αποφασίσαμε να την εκμεταλλευτούμε και αποδεχτήκαμε την πρόσκληση που δεχτήκαμε. Σίγουρα ακόμα ειναι νωρις για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για αυτο και δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτέλεσματα αλλά η εικόνα της ομάδας μας μέσα στο γήπεδο, Θα δούμε τα πλεονεκτήματα αλλα και τα μειονεκτήματα μας για να μπορέσουμε να διορθωθουμε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια".
Αναφερόμενος στο σημερινό πρώτο παιχνιδι με αντίπαλο τη Ζελέζνιτσα, ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς τόνισε: "Η Ζελέζνιτσα είναι μια ομαδα στα δικά μας μέτρα καθώς φέτος προχώρησε σε ανανέωση και θεωρώ ότι έχουμε πολλα κοινά στοιχεία. Εμείς θα πρεπει να μπούμε δυνατά και να φανούμε ανταγωνιστικοί όχι μόνο στο σημερινό πρώτο παιχνιδι αλλα και στα υπόλοιπα δύο με τις Γαλλικές ομάδες".
"ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ"
Η Ορμη Λουξ διανύει τη δεύτερη εβδομαδα της προετοιμασίας και ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς βλεπει καλά στοιχεία και θέληση απο τις αθλήτριες του μέσα στο γήπεδο: "Όλες θέλουν να προσφέρουν και δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Βγάζουν ενέργεια και εγώ απο την πλευρά μου προσπαθώ να τις πρεσσάρω για να μπορέσουν να δέσουν αγωνιστικά το συντομότερο δυνατό. Χαίρομαι όμως που οι αθλήτριες μου φέτος βγάζουν χημεία και αυτο θα πρεπει να το εκμεταλλευτούμε όσο περισσοτερο μπορουμε".
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Τα παιχνιδια λοιπόν του Τουρνουά Ανέ Γκαρά / Μπερνάρ Ριτέ (Anais Garat/ Bernard Ritter) ξεκινούν σήμερα και το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 29 Αυγούστου
18:30 Ορμή Λουξ - Ζελέζνιτσα
20:30 Λε Πουζιν -  Μπουρ Ντεπεάζ
Σάββατο 30 Αυγούστου
14:00 Μπουρ Ντεπεάζ – Ορμή Λουξ
16:00 Ζελέζνιτσα – Λε Πουζίν
Κυριακή 31 Αυγούστου
12:00 Λε Πουζιν – Ορμή Λουξ
16:00 Μπουρ Ντεπεάζ – Ζελέζνιτσα
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του τουρνουά θα διεξαχθούν αγώνες χάντμπολ μεταξύ έξι Γαλλικών ομάδων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η 23μελής αποστολή της ομάδας έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Λε Πουζιν και οι δεκατρεις αθλήτριες που έχει στη διάθεση του ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς είναι οι  Μισαϊλοβιτς Γιοβάνα, Ζαφειριάδου Λάουρα, Μούρνου Ελένη, Χατζηαγαπίδου Ελένη, Τσαουσίδου Ελένη, Χατζηπαρασίδου Μαρία, Καρέλα Αγγελική, Θανοπούλου Βάσω, Αγγελοπούλου Μαρία, Κουκουλομάτη Νίκη, Πολίτη Αναστασία, Καρακίτσου Αναστασία και Χάλα Χρύσα.
Την αποστολή συνοδεύουν επίσης οι προπονητές Νταμίρ Στογιάνοβιτς, Βασίλης Αναστασέλλος, Μαρία Πορφυριάδου, ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Μεντζελόπουλος, ο πρόεδρος Ανδρέας Κόγκας, ο αντιπρόεδρος Σάκης Γιακουμέλος, η γενική αρχηγός Αναστασία Κουκουλομάτη καθώς επίσης και η δημοσιογραφος της «Π.Γ» Ρούλα Στίγκα.

2 comments

Anonymous said...

Χα,χα,χα, οι συνοδοί της αποστολής είναι περισσότεροι από τις παίκτριες!!! Ρε πως κολλάν όλοι οι παρατρεχάμενοι όταν έχει ταξιδάκι σε τουριστική χώρα...

Anonymous said...

xaxaxaxa!!!!!!!!ελλας το μεγαλειο σου