Υψηλοί στόχοι τέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υψηλοί στόχοι τέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ

Στα γραφεία του Α.Σ. στην Τούμπα, ο έφορος Γρηγόρης Πετρίδης καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες, ευχήθηκε υγεία και τους ζήτησε να φανούν  "αντάξιοι της ιστορίας αυτού του συλλόγου. Τα τελευταία δέκα χρόνια, το μοναδικό ανδρικό τμήμα του ΠΑΟΚ που έχει φέρει τίτλους στο σύλλογο είναι αυτό του χάντμπολ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα, όμως να γνωρίζετε ότι και φέτος τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην προσπάθειά σας για διακρίσεις και για να δοξάσετε το σύλλογο".

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Γεωργιάδης, τόνισε στους παίκτες ότι "το πρωταρχικό είναι να γίνουμε
ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Βρισκόμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο που είναι υπεράνω όλων μας. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ μαζί σας, όλοι σας αποτελείτε επιλογές των προπονητών. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, αυτή η ομάδα πρέπει είναι έτοιμη να διεκδικεί τίτλους και γι`  αυτό θα δουλέψουμε", ενώ ο συνεργάτης του Αντώνης Τσολάκος υπογράμμισε ότι "ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά σε οτιδήποτε αφορά τη συνολική εικόνα της ομάδας".

Ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Πετρίδης, στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα που πρέπει να διέπει το νέο ΠΑΟΚ και σχολίασε ότι "ομάδα σημαίνει ότι Όλοι Μαζί Αποδίδουν Διπλάσια Αποτελέσματα".

Από την πλευρά του ο Αλέξης Αλβανός, που αποτελεί την πιο ηχηρή μεταγραφή του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και με την παρουσία του αλλάζει τα δεδομένα, επισήμανε ότι "το μυστικό της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά. Βρισκόμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο που πρέπει να διεκδικεί τίτλους. Για όποιον θέλει να κάνει το χόμπι του υπάρχουν μικρότερες ομάδες. Με επαγγελματισμό, συνέπεια, συνεργασία και σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

πηγή: paok24.com

No comments