Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ

Στην διάθεση των φιλάθλων προς αγορά βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους». Τα διαρκείας κοστίζουν 20 και 100 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι τους θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και την φετινή εμφάνιση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: «Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Έχουν δυο διαφορετικές τιμές 20 και 100 ευρώ. Μετά από συμφωνία με την εταιρεία Tempo Sport, όποιος αγοράσει διαρκείας των 20 ευρώ θα μπορεί με 10
ευρώ ακόμα να αποκτήσει την φετινή εμφάνιση της ομάδας, με το νούμερο του αγαπημένου του αθλητή. Για τα διαρκείας των 100 ευρώ η εμφάνιση της ομάδας είναι δώρο.

Στο πίσω μέρος του διαρκείας υπάρχει η φράση: όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα. Μια ιδέα των παιδιών της original που δείχνει που ακριβώς στηρίζεται το χάντμπολ την φετινή χρόνια. Καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει όσο μπορεί για να μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθεια επιβίωσης του τμήματος».

5 comments

Anonymous said...

Τα πρόστιμα της ομάδας πληρώθηκαν ;

Anonymous said...

θέλω 500 διαρκείας των 100,που μπορώ να ρωτήσω?

Anonymous said...

Στο Διομηδη μεγαλε !!!!

Anonymous said...

Παλικάρια τα πρόστιμα θα τα πληρώσει ο βασιλόπουλος και το 11888 για πληροφορίες καταλόγου...

Anonymous said...

Τώρα που πληρώθηκαν τα πρόστιμα (Λαμία-Ευρώπη-Πρωτάθλημα) μπαίνουν σε σειρά και οι μισθοί ;