Στο Champions Cup οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Champions Cup οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Στο πρώτο Champions Cup του Beach Handball της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF) θα συμμετέχει ο πρωταθλητής του 15ου Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Beach Handball, Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Ο εκπρόσωπος του Έβρου στην Ευρώπη, ενημέρωσε την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, να προχωρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη δήλωση του Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στο Champions Cup το οποίο θα διεξαχθεί 1-2 Νοεμβρίου 2014, στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Οι Εθνικές Ομοσπονδίες πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων ομάδων τους από
01 έως 07 Σεπτεμβρίου 2014. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρωταθλητές ή (σε περίπτωση μη επιθυμίας) οι δευτεραθλητές ή οι τριταθλητές. Το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής είναι 2200 ευρώ (παρακρατούνται από την EHF μόνον τα 200 ευρώ). Στην φετινή, πρώτη, διοργάνωση θα λάβουν μέρος μόνον 8 ανδρικές και 8 γυναικείες ομάδες, με βάση τη σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωση από τις Εθνικές ομοσπονδίες.

Ο Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ήδη έχει πραγματοποιήσει επαφές με τον δήμο, την περιφέρεια και επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες μέσω χορηγιών θα καλύψουν το παράβολο συμμετοχής που είναι 2200 ευρώ και τα έξοδα της αποστολής η οποία θα αποτελείται από 16-18 άτομα. Ο Ακριτικός σύλλογος ευχαριστεί τους φορείς και τις επιχειρήσεις για την άμεση ανταπόκριση και υπόσχεται ότι οι ΚΥΚΛΩΠΕΣ ως πρεσβευτές του Ελληνικού αθλητισμού, του χάντμπολ και της ευαίσθητης περιοχής της Θράκης, θα προβάλλει το νομό Έβρου και θα κάνει γνωστή την Αλεξανδρούπολη στην Ευρώπη.  Επίσης η ομάδα των Κυκλώπων σκέφτεται και τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων.

Στον αγωνιστικό τομέα οι ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ σκέφτονται την ενίσχυση της ομάδας για το Champions Cup, με έμπειρους σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Έλληνες αθλητές της άμμου.

Πηγή: handballteam.blogspot.com

No comments