Σε καλό δρόμο ο Διομήδης για τους αγώνες με Kristianstad - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε καλό δρόμο ο Διομήδης για τους αγώνες με Kristianstad

Φιλικό αγώνα έδωσε χθές το απόγευμα ο Διομήδης στο Λουτράκι, με αντίπαλο τον Ποσειδώνα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν του αντιπάλου τους με 21-37 (14-18) και έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για τον πρώτο αγώνα του EHF Cup απέναντι στην IF Kristianstad, την επόμενη εβδομάδα στο Άργος .

Εν τω μεταξύ λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ανακοινώθηκε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Handball του Διομήδη, η οποία περιλαμβάνει τους: Βλαχοσπύρο Κ., Βλαχοσπύρο Ν, Γιαννούση Α., Κόκκινο Σ., Κωστούλα Χ., Μούκιο Α., Μπελιτσιάνη Μ., Μπούρη Δ., Πετράκη E.και Χειβιδόπουλο Α. Επιπρόσθετα η διοίκηση
του Α.Ο. Διομήδη Άργους ανακοινώνει ότι την θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο νέο οργανόγραμμα του συλλόγου αναλαμβάνει επίσημα ο Γιάννης Ηλίας.

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Βάλια στο Άργος, ο Α.Ο. Διομήδης Άργους διοργανώνει μια βραδιά ξεχωριστή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, φίλους, φιλάθλους και χορηγούς της ομάδας. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση θα είναι μια βραδιά "οικογενειακή", για όλους εκείνους, που με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους οδηγούν κάθε χρόνο τον Διομήδη, σε υψηλότερα σκαλοπάτια.


No comments