Η Ορμή Λουξ εχει δυνατότητες, χρειάζεται δουλειά! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Ορμή Λουξ εχει δυνατότητες, χρειάζεται δουλειά!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ: ΡΟΥΛΑ Θ. ΣΤΙΓΚΑ
Με τρεις φιλικές ήττες στις αποσκευές της, αλλά και πλούσιες εμπειρίες επιστρέφει η Ορμή Λουξ από το τουρνουά της Γαλλίας. Για τον Νταμιρ Στογιάνοβιτς οι αγώνες του «Ανέ Γκαρά / Μπερνάρ Ριτέ (Anais Garat/ Bernard Ritter)» αποτέλεσαν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για δοκιμές, ενώ οι αθλήτριες της πατρινής ομάδας έδειξαν τα πρώτα δείγματα γραφής τους μετά τις 10 πρώτες ημέρες της προετοιμασίας τους.
Στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ακόμα νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα μέσα στο τερέν ωστόσο, η συμμετοχή τους στο τουρνουά έδωσε την ευκαιρία στις «λέαινες» ν’ αναμετρηθούν με ομάδες υψηλού επιπέδου, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και παράλληλα ν’
αποκτήσουν εμπειρίες, καθώς η έναρξη της φετινής χρονιάς πλησιάζει και η Ορμή Λουξ μετά την ενίσχυσή της θέλει να παρουσιαστεί πιο δυνατή σε σχέση με την περσινή χρονιά και γιατί όχι ν’ αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΠΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
Ο Σέρβος τεχνικός σε καμία περίπτωση δεν στέκεται στα σκορ των τριών αγώνων και το είχε ξεκαθαρίσει απ’ την αρχή, καθώς αυτό που τον ενδιέφερε απ’ αυτά τα παιχνίδια είναι να κάνει πολλές δοκιμές και να δει παράλληλα τις αθλήτριες του πώς συμπεριφέρονται μέσα στο τερέν. Οι δοκιμές λοιπόν ήταν πολλές, με τον Σέρβο τεχνικό ν’ …ανακατεύει την τράπουλα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σ’ όλες τις αθλήτριές του ακόμα και στις 16χρονες Τσαουσίδου, Πολίτη και Θανοπούλου οι οποίες πήραν το βάπτισμα του πυρός το τριήμερο στην Γαλλία.
«ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ»
Ο τεχνικός της Ορμής Λουξ με την ολοκλήρωση των τριών αγώνων έκανε …το ταμείο για την παρουσία της ομάδας του στα παιχνίδια αυτή και μιλώντας στην «Γ.Σ» τόνισε μεταξύ άλλων: «Απ’ την αρχή γνωρίζαμε πολύ καλά πως αυτά σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν θα μπορούσαν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα μιας και η ομάδα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ωστόσο, κάθε φιλικό είναι σημαντικό και πολύ χρήσιμο για εμάς, για να δούμε πού βρισκόμαστε και να μπορέσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας. Δεν στεκόμαστε στο σκορ, αλλά στην εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο και φυσικά στα λάθη που έγιναν. Έχουμε αδυναμίες, τις οποίες θα τις διορθώσουμε μέσα από σκληρή δουλειά και θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πολύ για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Έχουμε προγραμματίσει κι άλλα φιλικά, τα οποία θα μας βοηθήσουμε στην διάρκεια της προετοιμασίας μας».
ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΑΥΤΟΣ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Τα πρώτα συμπεράσματα, λοιπόν, βγήκαν για την πατρινή ομάδα και πλέον ο μήνας Σεπτέμβρης που ξεκινά για την Ορμή Λουξ θα είναι γεμάτος, αφού το πρόγραμμα θα είναι πολύ βαρύμ, ενώ και τα φιλικά πολλά. Ο Νταμιρ Στογιάνοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί την κάθε μέρα ξεχωριστά για να μπορέσει να δουλέψει με τις παίκτριές του και τα επόμενα φιλικά μέσα στο Σεπτέμβριο θ’ αποτελέσουν, οπωσδήποτε, κριτήριο για την ομάδα.
ΟΙ 3 ΗΤΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Και στα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι «λέαινες» στην Γαλλία ήταν μοιρασμένα καθώς είχαν ένα καλό κι ένα κακό ημίχρονο. Στο χθεσινό τρίτο παιχνίδι με την διοργανώτρια Λε Πουζίν ηττήθηκαν με 23-17 ωστόσο, η εικόνα που παρουσίασαν ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Άλλωστε στο τρίτο και τελευταίο φιλικό του διεθνούς τουρνουά ο Νταμιρ Στογιάνοβιτς έκανε πολλές αλλαγές μέσα στο τερέν για να μπορέσει να διαπιστώσει τι μπορεί να πάρει από την κάθε του αθλήτρια, ενώ θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι η αγωνιστική παρουσία των δυο τερματοφυλάκων της ομάδας, Μισαΐλοβιτς και Χατζηαγαπίδου ήταν πολύ καλή. 

No comments