Διομήδης: Μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους της ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης: Μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους της ομάδας

Σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Βάλια στο Άργος, ο Α.Ο. Διομήδης Άργους διοργανώνει μια βραδιά ξεχωριστή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, φίλους, φιλάθλους και χορηγούς της ομάδας. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου πρόκειται για 'μια βραδιά οικογενειακή, έτσι όπως αρμόζει σε όλους εσάς, που με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά σας οδηγείτε κάθε χρόνο τον Διομήδη σε υψηλότερα σκαλοπάτια... Σας περιμένουμε!"

7 comments

Anonymous said...

Eτοιμος για την 2η θητεία του στην Γερμανία είναι ο Χάρης Μάλλιος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Γερμανία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του σε ομάδα της 3ης κατηγορίας. Ο διεθνής πλέι μέικερ το καλοκαίρι του 2012 μετά την εξαιρετική χρονιά με τον Διομήδη Άργους και την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, πήρε μεταγραφή στην Σπρίνγκε, αλλά η περιπέτεια του ολοκληρώθηκε πριν το τέλος της σεζόν.

Ο 27χρονος άσσος επέστρεψε στον Διομήδη και την περσινή σεζόν βρήκε τον καλό του εαυτό, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε να κατακτήσουν οι Αργίτες το πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος κέρδισε τον τίτλο τουMVP της Α1 Ανδρών!

Η είδηση ωστόσο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις του Διομήδη Άργους, καθώς λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων κόντρα στην Σουηδική Κρίστιασταντ για το EHF Cup, ένα βασικότατο στέλεχος της ομάδας αποχωρεί, αφήνοντας σημαντικό κενό.

Οι άνθρωποι του πρωταθλητή Ελλάδος εμφανίζονται μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την στάση του αθλητή, θεωρώντας πως αθέτησε τον λόγο και την συμφωνία που είχαν κάνει. Κυρίως όμως τον κατηγορούν για το γεγονός ότι άφησε τον Διομήδη για να παίξει στην 3η κατηγορία της Γερμανίας.


Anonymous said...

Παίκτης της Στραλζούντερ είναι και επίσημα ο Χάρης Μάλλιος. Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το coppa, ο διεθνής πλέι μέικερ βρέθηκε στην Γερμανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 27χρονος αθλητής υπέγραψε πριν λίγο για δύο χρόνια με τον σύλλογο της 3ης κατηγορίας και –εκτός απροόπτου- θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το Σάββατο κόντρα στην Άλτενχολζ.

Ο Μάλλιος –που αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Νόρμπερτ Χένκε- έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο coppa: «Ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν ευκαιρία ζωής. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την καινούργια αρχή. Το ήθελα πολύ. Όλο το καλοκαίρι είχα προτάσεις από Πολωνία, Αυστρία και Α2 Γερμανίας, αλλά δεν με κάλυπταν. Η ομάδα αυτή εμφανίστηκε τώρα, είχε ανάγκη, λόγω πολλών τραυματισμών. Μου έκανε μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Η ομάδα έχει παίξει στο παρελθόν στη Μπουντεσλίγκα και έχει απίστευτη οργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, την διοίκηση του Διομήδη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Βλαχοσπύρο και τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια που μου έδωσαν την ευκαιρία να φύγω, παρότι είχε ξεκινήσει η σεζόν. Γνωρίζουν ότι είναι τιμή για έναν σύλλογο να βγάζει παίκτες στο εξωτερικό και σεβάστηκαν την επιθυμία μου. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μάνατζερ και φίλο μου Νίκο Δουρουκλάκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Anonymous said...

Στη Γερμανία οι άνθρωποι είναι χρόνια μπροστά και αυτό το γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα ο Μάλλιος, στον Διομήδη που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα δώσουν αναμνηστικά βραβεία ο ένα στον άλλο τι κάνει τώρα ο υπεράνω πρόεδρος και η διοικούδα επιτροπή ορόσημο για το άθλημα ? Θα τους φταίει πάλι το σύστημα οι άλλες ομάδες ή οι διαιτητές ?

Anonymous said...

Τι γινεται εκει στο αργοσ σασ φτυνουν ολοι??/
Θαναση παρε τα μετρα σου.....

Anonymous said...

Έπρεπε να δωθεί και ένας ξεχωριστός έπαινος...και στο μάλλιο πάντως γιαυτή του την απόφαση! Επιτέλους κατάλαβε ότι ήταν λάθος που γύρισε πίσω...και να στέλνει φιλάκια στις κερκίδες στις γκόμενες.
Δυστυχώς και δεν είναι ο μόνος, στην β-γ γερμανίας και γαλλίας είναι καλύτερα από το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα που τσακώνονται για τη διαιτησία οι ομάδες, που βγάζουν σωρηδόν ανακοινώσεις για το καθετί(προνόμιο διομήδη), που δεν πληρώνουν στην ώρα τους αρκετοί,που άλλοι στην ίδια ομάδα πληρώθηκαν και άλλοι όχι (ΑΕΚ),που δεν έχουν ασφάλιση, που δεν υπάρχουν τηλεοπτικά δικαιώματα για έσοδα, που δεν θέλουμε τον 3ο ξένο μην μας κόψει τα ταλέντα που που που...
Είπαμε δεν βρέχει..μας φτύνουν.

Anonymous said...

Εκει που θα πρεπει να σταθουμε ειναι οτι επελεξε ομαδα Γ΄Κατηγοριας του εξωτερικου αντι για το ελληνικο χαντμπωλ και εφυγε απο μια ομαδα που πληρωνει και ειναι νοικοκυρεμενη.καλο ταξιδι φιλε να σαι καλα ενας πρων συμπαιχτης σου.Καθε χρονο και χειροτερα.αφου δεν υπαρχει ζητηση παιχτων απο ομαδες.ολοι θελουν να πληρωνουν 400-5οο ευρω το μηνα και αν τα δωσουν.Γι'αυτο και ο Τζο γυρισε βεροια ο Καρυπιδης Κατερινη μονο ο αλβανος την γλυτωσε προς το παρων .σε ποιες ομαδες να πανε να παιξουν.

Anonymous said...

Φημες λενε οτι ο σανικης πηρε πολυ καλα λεφτα στο φιλιππο.Κατι απο χορηγους κατι σπονσορες δεν μαθευτηκε ακριβως.Και ο σαββας κατι τετοιο φανταζομαι οτι εκανε.Αλλα αυτοι ειναι και κραχτες απο μονοι τους οι αλλοι τι κανουν οι υπολοιποι..το κεφαλι κατω και σκλαβια!