Σε καλό κλίμα συναντήθηκαν ΟΧΕ και διαιτητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε καλό κλίμα συναντήθηκαν ΟΧΕ και διαιτητές

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ η συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Παντελή Χατζηιωάννου με εκπροσώπους των διαιτητών κ.κ. Δημήτρη Τσάκωνα, Γεράσιμου Σκλαβενίτη, παρουσία του ειδικού γραμματέα της ΟΧΕ κ. Δημήτρη Σταυρακάκη, του μέλους του Δ.Σ. κ. Κώστα Σταματιάδη και του διευθυντή κ. Γιάννη Καρανάσου.

Η αντιπροσωπεία των διαιτητών ενημερώθηκε για το νέο εξοδολόγιο οδοιπορικών, το οποίο θα ισχύσει την επόμενη χρονιά, ενώ συζητήθηκε και το θέμα των αποζημιώσεων- αμοιβών ανά
παιχνίδι.Θα γίνει εκ νέου συνάντηση, ώστε οι δύο πλευρές να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Οι διαιτητές δεσμεύθηκαν ότι θα πραγματοποιήσουν και άλλες σχολές, ώστε στο μέλλον να υπάρξει νέο «αίμα» στην ελληνική διαιτησία, αλλά και στους κριτές.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου, δήλωσε: «Για πρώτη φορά συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας σε τόσο καλό κλίμα. Η πρόθεση είναι να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να προχωρήσουμε ομαλά στη σεζόν που αρχίζει σε λίγες ημέρες. Στεναχώρια μου προκαλεί η παντελής απουσία των υποψήφιων σωτήρων του αθλήματος από την συνάντηση».

5 comments

Anonymous said...

Γιατρέ είσαι αγνώμων. Μόνο το γιουσουφάκι του λιμενάρχη είναι σωτήρας; Οι δύο άλλοι ανύπαρκτοι δεν είναι σωτήρες; Και αυτοί δεν συμμετείχαν στην ανατροπή σωτηρείας; Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα διαμαρτύρονται γιατί αυτοί που κάνουν κάτι δεν το κάνουν καλά κατά τη γνώμη τους (το κουτσομπολιό δεν θεωρείται πράξη Μπόλεκ και Λόλεκ, εντάξει;)
Ιστορικά,θα έπρεπε όμως να ξέρουν, ότι σε κάθε πόλεμο όλοι χρειάζονται χαφιέδες. Μετά τη νίκη όμως τους σκοτώνουν...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Anonymous said...

Στον αέρα η Α1 βόλεϊ ανδρών
Σε τέλμα έχουν φτάσει οι σχέσεις ανάμεσα στην ΕΣΑΠ και τους διαιτητές στην Α1 βόλεϊ των ανδρών και όλα κρέμονται σε μία κλωστή.
Μπορεί θεωρητικά την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων με την έναρξη του Λιγκ Καπ και μια εβδομάδα αργότερα να αρχίζει και το πρωτάθλημα της Α1 ωστόσο κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το εάν θα δούμε το πρώτο σερβις της χρονιάς.

Αιτία αποτελεί το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις της ΕΣΑΠ με τους διαιτητές.

Από την πλευρά της η Λίγκα θέλει να προχωρήσει σε νέες μειώσεις των μισθών των διαιτητών την ώρα που υπάρχουν οφειλές από την προηγούμενη περίοδο. Επαφές ανάμεσα στη Λίγκα και τον ΟΔΒΕ έχουν γίνει ωστόσο έχουν πέσει στο κενό.

Οι διαιτητές μέχρι πέρσι λάμβαναν 515 ευρώ. Για την ακρίβεια από 180 ευρώ έπαιρναν ο πρώτος και ο δεύτερος διαιτητής, από 30 ευρώ επόπτες και γραμματεία και 65 ευρώ ο κομισάριος.

Σύμφωνα με τη νέα πρόταση της Λίγκας στόχος είναι η μείωση αυτού του ποσού στα 360 ευρώ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η αντίδραση των διαιτητών ήταν άμεση αφού δεν δέχονται καν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο ΟΔΒΕ ζητά να παραμείνουν οι αμοιβές στα περσινά δεδομένα και παράλληλα να δοθούν τα χρωστούμενα της προηγούμενης περιόδου. Όλα αυτά την ώρα που στις 11/10 υπάρχει το πρώτο σερβίς της νέας σεζόν.

Anonymous said...

η πόρτα είναι μισόκλειστη ,παρατρεχάμενους,γραμματείς ,κομισάριους, παρατηρητές, παρασιτικά και λοιπά σαπρόφυτα τους ευχαριστούμε για την εμμισθη προσφορά τους ,αποδεσμευστε τους .Το κύταρο του οργανισμού είναι τα αθλητικα σωματεία ,λιγοστεύουμε επικίνδυνα ,προβλέψτε το πριν γίνει μή αναστρέψιμη η κατάσταση .

Anonymous said...

Παντελή,τα σωματεία πότε περιμένετε να τα ενημερώσετε για το τι θα πληρώνουν για τους διαιτητες,ώστε να κάνουν το μπάτζετ τους?τελευταία στιγμή? Δε φτανει που θα πληρώνουμε τα πάντα,δε μας ενημερώνετε κιόλας νωριτερα...έλεος....ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλειο

Anonymous said...

Φίλε 3:46,

Όπως ξέρεις, (τα σωματεία) αρνηθήκαμε το παράβολο που οθσιαστικά ήταν για τα οποιπορικά των διαιτητών και πηραν το μέτρο πίσω. Συνεπώς το κόστος οδοιπορικών έμεινε στην ΟΧΕ και αυτοί θα συνεχίσουν να τους πληρώνουν. Ας μείνςι κλατι και σε αυτούς και ας κάνουν σωστή διαχείρηση των διαιτητών ώστε να πληρώνουν λίγα. Τόσα ζευγάρια ανακοινωσαν, να κόψουν τα ταξίδια.
Και βέβαια μην απευθύνεσαι στον Παντελή, στα σκυλιά του λιμενάρχη να απευθύνεσαι (κατής, πεπόνιας και οι λοιποί ανύπαρκτοι).