ΠΑΟΚ: Και Ταρινίδης στον πάγκο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Και Ταρινίδης στον πάγκο

Πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση, σκοπός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να μπουν οργανωτικές βάσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο και γι’  αυτό το λόγο δόθηκε ιδιαίτερα έμφαση στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Έτσι, δίπλα στον προπονητή Νίκο Γεωργιάδη, τον συνεργάτη του Αντώνη Τσολάκο και τον σύμβουλο εκγύμνασης Γιάννη Ταμουρίδη, ο Αλέξης Ταρινίδης αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων και παράλληλα θα έχει το ρόλο του βιντεοαναλυτή.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που γίνομαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Για μένα αποτελεί μεγάλη
πρόκληση να συνεργάζομαι με δύο καταξιωμένους προπονητές, το Νίκο Γεωργιάδη και τον Αντωνη Τσολάκο. Ευχαριστώ τον έφορο κ. Γρηγόρη Πετρίδη για την εμπιστοσύνη και εύχομαι να έχουμε τις επιτυχίες που αρμόζουν στο σύλλογο», τόνισε ο Αλέξης Ταρινίδης στο PAOK24.

Ο Ταρινίδης είναι 31 ετών και πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο με ειδικότητες στο χάντμπολ και το αθλητικό μάνατζμεντ. Ως αθλητής αγωνίστηκε από το 1997 έως το 2012 σε Παράδεισο Αμαρουσίου, Δούκα, ΑΕΠ Ξάνθης και Βριλήσσια. Παράλληλα, σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της ΑΕΠ Ξάνθης. Θήτευσε στις  ακαδημίες του Παραδείσου Αμαρουσίου, αλλά και στον ΓΑΣ Καματερό, όπου πέρσι ήταν προπονητής και της γυναικείας ομάδας. Την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε με την ομάδα των μίνι αγοριών του Παραδείσου Αμαρουσίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος στο Λουτρακι. Τις δύο προηγούμενες χρονιές κατέκτησε τα πανελλήνια πρωταθλήματα παγκορασίδων με το Καματερό.

Πηγή: paok24.com

2 comments

Anonymous said...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Anonymous said...

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ"...!