Εκεί που τηρούν τους κανόνες..... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκεί που τηρούν τους κανόνες.....

Στη γειτονική μας Ρουμανία τη χρονιά αυτή, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να αναβαθμιστεί το άθλημα, ιδιαίτερα στους άνδρες, όπου η Εθνική τους ομάδα βίωσε έναν πρωτόγνωρο αποκλεισμό από τη Φινλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016. Το γεγονός αυτό κλόνισε την Ρουμανική ομοσπονδία της οποίας η διοίκηση είχε μόλις λίγους μήνες εκλεγεί, η οποία έδρασε ακαριαία, αλλάζοντας τους κανονισμούς μεταγραφών επιτρέποντας ελεύθερα τις μεταγραφές ξένων ΜΟΝΟ από τα πρωταθλήματα των κορυφαίων 5 χωρών σύμφωνα με το ranking list της EHF, ενώ για να πάρεις ξένο από άλλη χώρα, θεσπίστηκε παράβολο που έφτανε εώς και τα 5.000 ευρώ ανα αθλητή!!!

Έτσι αυτή τη σεζόν ήρθαν αθλητές από τα κορυφαία πρωταθλήματα και ομάδες όπως PSG, Wisla Plock κλπ   Το βασικότερο όμως δημιούργησε ΚΑΝΟΝΕΣ για να θωρακήσει αυτή την προσπάθεια, τους οποίους εκ του αποτελέσματος φάινεται ότι τους τηρεί ΕΥΛΑΒΙΚΑ. Διαβάστε τα παρακάτω παραδείγματα και κάνετε συγκρίσεις:


- Αγώνας Σουτσεάβα - Δυναμό Βουκουρεστίου. Δυστυχώς για τους γηπεδούχους δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο κατά την ώρα έναρξης του αγώνα όπως προβλεπόταν από τους κανονισμούς. Αυτόματα κλείνει το ΦΑ και σκορ 0-10 για τους φιλοξενούμενους.

- Τελικός Σούπερ κάπ ανδρών Κοστάντζα - Μπακάου. Νίκη της Κονστάντζα με 24-21. H ομοσπονδία αυτεπαγγέλτως, αφού η Μπακάου δεν κάνει ένσταση, μηδενίζει την Κονστάντζα και δίνει τον τίτλο στη Μπακάου, όταν διαπιστώνεται εκ των υστέρων ότι υπήρχε πρόβλημα με τη λίστα των αθλητών που δόθηκε στον κομισσάριο, και συγκεκριμένα για τον γνωστό μας Μλάντεν Ράκτσεβιτς.

Και στα δικά μας!!!

      

6 comments

Anonymous said...

OK να τηρηθούν οι κανόνεσ με τα δελτία και τα παραβολά...αλλά κ το να χάνεισ έναν αγώνα στα χαρτιά που κέρδισες μεσα στο γήπεδο δεν είναι και ότι καλύτερο...δεν μου μοιάζει και πολύ δικαιοσύνη. Ας φρόντιζαν από πριν το θέμα και να αναβληθεί το ματσ μέχρι να τακτοποιηθεί εκκρεμότητα σε νέα ημερομηνία ή έστω να ξαναγίνει το ματσ.

Anonymous said...

στην υγεια ΣΑΣ. εσυ δεν ησουν στην παρεα που επαιρναν αποφασεις για το αθλημα; γιατι δεν τα ψηφισες; γιατι δεν τα τηρησες στον εαυτο σου. γιατι δεν τα τηρησες στους γνωστους σου αδερφε;
μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεμια ευθυνη φερουμε δηλαδη; οι αλλοι ειναι ανικανοι και εσυ με προτεινεις τα σωστα; κατι δεν γινεται σωστα. σου θυμιζω μια πολυ σοφή παροιμια.
ή στραβος είναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε.
Οι εκλογες ειναι κοντα. Μαζεψε τους φιλους σου και οργανωσε μια ομαδα να τηρησεις ολα οσα προτείνεις.
Μην ξεχασεις και το ραγκμπυ.Αλλα αυτοι δεν χαριζουν καστανα. θα μπουν μεσα και παιχνιδια δεν σηκωνουν. θα πεσει σφαλιαρα που θα παει συννεφο.

greekhandball.com said...

@10:31
Σιγά....δικαίωμα σου να πιστεύεις οτι αυτά που λέω ή γράφω, στη συνέχεια τα αναιρούσα στις 4 φορές που είχα δικαίωμα ψήφου, σε συνεδριάσεις ΔΣ που η διαφορετική άποψη ερμηνεύεται ως "δυσλειτουργία" αντί για δείγμα υγείας για την λήψη της καλύτερης απόφασης. Θα τολμούσα να πω ότι στην ίδια κατεύθυνση -άσχετα αν συμφωνούσαμε ή διαφωνούσαμε- ήταν και οι Αλεξιάδης, Αποστολίδης, Βιολιτζής, Μανδάς, Σαρηγιαννίδης, Χατζηνικολάου. Οπότε αυτά περί ικανών και ανίκανων είναι φθηνή σπέκουλα.

Κοίταξε τώρα. Δυστυχώς η παρέα μου δεν περιλαμβάνει "εκπροσώπους" ομάδων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σε άλλες "χαντμπολομάνες" περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, που να αντιπροσωπεύουν ενα συμπαγές 40% των εκλεκτόρων που σχηματίζουν απαρτία στη ΓΣ.

Κράτα αυτό με το ραπγκμυ πάντως. Μπορεί να τινάξει την όλη διαδικασία στον αέρα!!!

Anonymous said...

ΓΚΑΝΤΗ ετοιμασου εσυ και καποια τσιρακια σου ερχονται μεγαλες εκπλήξεις ....

Anonymous said...

υπάρχει χειροτερη κατάντια από το να γίνεις τσιρακι του ΓΚΑΝΤΗ ?
Ξυπνήστε ρε μην πιστευεται το μεγαλυτερο παραμυθι που περασε από το ελληνικο Χαντ-μπωλ ,που στην ουσια μονο παιρνει συνεχως...

Anonymous said...

αρχηγική εμφάνιση του τέως στον Βύρωνα ,
ε ρε γέλιο που θα πέσει....