Προσοχή στο δακτύλιο. Αύριο κυκλοφορούν τα ζυγά!!! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προσοχή στο δακτύλιο. Αύριο κυκλοφορούν τα ζυγά!!!

Συγκέντρωση σωματείων εν όψει της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Στην εν λόγω συγκέντρωση στην οποία θα συζητηθεί ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός του αθλήματος για τα επόμενα χρόνια, έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν τα σωματεία της Αθήνας, της Πελοποννήσου, της Κρήτης και της Κεντρικής Ελλάδος. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και συνάντηση με τα σωματεία από τις λοιπές Ενώσεις/ΤΕ στην Θεσσαλονίκη.

11 comments

Anonymous said...

Το ΔΣ που παραιτήθηκε, κάνει συγκέντρωση για να καταστρώση το μέλλον του αθλήματος !!!!
Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε
Θεέ μου .

Anonymous said...

ρε γελαδια μας δουλευεται ? ως ποτε? ποιος θα ερθει τριτη απόγευμα εργασιμη? θα ερθουν από πατρα? αγρινιο? λαμια? αρτα? από που ρε?
γκαντης μου μυριζει αυτή η εμπνευση... εβαλε και τον αστυνομο σα΄ι΄νη να κλεισει αιθουσα και όλα οκ.... και ο προεδρας συμφωνησε? παρε θεση να δουμε κυριε προεδρα.πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα ζητουν από δ.σ υπο παραιτηση να τους πει το μελλον,καλυτερα να παμε σε καμια τσιγκανα χαρτορηχτα ποιο αξιοπιστη θα είναι....
ουστ δεν ντρεπεστε!!!

greekhandball.com said...

Είναι προφανές και στον δεκάχρονο γιο μου, ότι αν ο πραγματικός σκοπός ήταν να γίνει μια συνάντηση ώστε να παρευρεθούν και τα 31 και πλέον σωματεία της ΕΣΧΑ καθώς κι εκείνα της Πελοποννήσου, Φθιώτιδας, Θεσσαλίας, Μαγνησίας και της Κρήτης, στην οποία θα γινόταν ουσιαστική συζήτηση, θα επιλεγόταν μια άλλη μέρα και όχι καθημερινή και σε εργάσιμη ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Καλό θα είναι να μάθουμε και μερικά απερχόμενα μέλη του ΔΣ, ποιος υλοποίησε αυτή την απόφαση.

Όσο για το θέμα που προβλέπεται μάλιστα να συζητηθεί στο κορυφαίο όργανο διοίκησης της ΟΧΕ, στην έκτακτη ΓΣ την 12η Οκτωβρίου όπου θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι και "εκπρόσωποι" των σωματείων"; Εύηχο,πομπόδες, πιασάρικο. Νέος (παλιός) στρατηγικός σχεδιασμός για τα επόμενα χρόνια!!!

Τη στιγμή που επιτυχία θα είναι να τελειώσουν όσοι ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, που οι συμμετοχές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα μειώνονται διαρκώς, με οικονομικούς πόρους δυνητικά μηδενικούς και έλλειμα περίπου 1εκ. εμείς θα κάνουμε στρατηγικό σχεδιασμό δύο μήνες μετά το παράβολο, το οποίο το ξεχάσαμε!!! Εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται αντιφατικό.

Γνώμη μου είναι ότι την καλύτερη υπηρεσία στο άθλημα θα προσφέρουν όσοι, έστω και σήμερα, αξιολογήσουν επιτέλους τι πήγε στραβά τα χρόνια της ευμάρειας με τα 3.5εκ επιχορήγηση, αποδωθούν ατομικές ευθύνες, σταματήσει η πελατειακή λογική και το 1 ευρώ που θα ξοδεύεται από εδω και πέρα να αντιστοιχεί σε υπηρεσίες για 2.

Anonymous said...

Εδω δεν έχει δημοσιευτεί η προκήρυξη της β´ εθνικης μήνα Σεπτέμβριο !!!!!
Περαστικά μας.......

Anonymous said...

Προσοχή ,έχει συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας 6μμ για τον Παύλο Φύσσα.

Anonymous said...

σε ποιο πρωταθλημα αφου δεν θα αρχισει παικτεσ και διαιτητες θα απεχουν εχουν την επομενη εβδομαδα ολοι ΔΣ για αποχες

Anonymous said...

Οι παιχτες δεν προκειται να κανουν αποχη, θελουν με τρελα να παιξουν. Αποχη θελουν να κανουν οι "κομμενοι" διαιτητες πιεζοντας για να μπουν στους πινακες.

Anonymous said...

Θα μάθουμε τον σχεδιασμό για το μέλλον του αθλήματος?

Anonymous said...

Tι εγινε με το σουαρε χτες ?Ενταξει τα μετρησαμε τα κουκια μιστερ ΚΑΝΤΗΣ.Ο στρατηγικος σχεδιασμος επετευχθει και τωρα τα υπολοιπα θα τελειωσουν στηνΓΣ.Αν νομιζεται οτι στην Θεσ/κη θα ειναι ολα καλα και ωραια θα γελασουμε.

Anonymous said...

Μου φαινεται θα εχουμε σοου τηη Τριτη........

Anonymous said...

Γκαντη μην απαντας καταθεσε ενα στρατηγικο σχεδιασμο οπως καναμε τις παλιες καλες του ΠΑΣΟΚ. ΡΙΞΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.