Μεγάλη νίκη της Αναγέννησης με αντίπαλο την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη της Αναγέννησης με αντίπαλο την ΑΕΚ

Τις δυνατότητες που έχει για να πρωταγωνιστήσει στην φετινή Α1 Ανδρών απέδειξε η Αναγέννηση Βύρωνα με την εμφάνιση και την νίκη της 24-22 επί της ΑΕΚ στο τελευταίο ματς της πρεμιέρας της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη έλεγχε το παιχνίδι στο κλειστό της Νέας Ιωνίας που ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το φινάλε.

Η Αναγέννηση είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μυλωνά (8 γκολ), Παναγιώτη Στούμπη (6 γκολ) και τους τερματοφύλακες Αντωνιάδη (14 επεμβάσεις), Βλαχοθανάση (8 επεμβάσεις) που είχαν 50% αποτελεσματικότητα! Στο ημίχρονο η ομάδα του Βύρωνα προηγήθηκε με τρία γκολ (9-12), αλλά στην επανάληψη η ΑΕΚ ψαλίδισε την διαφορά, ισοφάρισε και πέρασε μπροστά 14-13 (39') και 16-15 (45') με τον Νικολαϊδη που ήταν πρώτος σκόρερ (5 γκολ).

Ωστόσο η Αναγέννηση αντέδρασε και με σερί 5-1 προηγήθηκε 17-20 στο 52', γέρνοντας την...
πλάστιγγα υπέρ της. Στις κρίσιμες τελευταίες φάσεις η ομάδα του Βύρωνα είχε το καθαρό μυαλό, ενώ η ΑΕΚ υπέπεσε σε πολλά τεχνικά σφάλματα (βήματα, επιθετικά), ενώ έχασε πολλά σουτ από τα έξι μέτρα με τους Δημοσθένους και Παπαδόπουλο που ήταν μοιραίοι. Η ΑΕΚ έδειξε πως είναι ανέτοιμη λόγω των πολλών αλλαγών στον ρόστερ της και σίγουρα θα χρειαστεί να δώσει πολλά παρόμοια ματς που θα κριθούν στις λεπτομέρειες στην διάρκεια της σεζόν.

Δηλώσεις
«Δίκαια η νίκη μας»
Παναγιώτης Ιατρούδης (προπονητής Αναγέννησης): «Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε τυχεροί που την πετύχαμε στην αρχή τη περιόδου, γιατί είναι δεδομένο πως στη συνέχεια θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι μια δίκαιη νίκη. Εμείς θέλουμε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε όσο πιο οργανωμένα μπορούμε μέσα σε ερασιτεχνικά πλαίσια. Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο.
Αντώνης Λεωνίδας (πλέι μέικερ Αναγέννησης): «Όλα πήγαν καλά. Είχαμε μελετήσει πολύ καλά την ΑΕΚ και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα».

Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ): «Δεν πήγαμε καλά. Παίξαμε πολύ ατομικά και δεν δείξαμε στην επίθεση εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Στην άμυνα σταθήκαμε καλύτερα, αλλά η επίθεση και τα χαμένα σουτ από τα 6 μέτρα μας στοίχισαν. Η Αναγέννηση είναι σαφώς πιο έτοιμη και σήμερα ήταν περισσότερο ομάδα από εμάς. Εμείς έχουμε μια πολύ καινούργια ομάδα που χρειαζόμαστε χρόνο. Όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία, σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε».

ΑΕΚ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 22-24
Τα πεντάλεπτα: 3-4, 5-4, 6-7, 7-8, 9-9, 9-12 (ημχ.), 10-12, 14-14, 16-15, 17-17, 20-22, 22-24
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 4, Γεωργιάδης 2, Δημοσθένους 3, Νικολαϊδης 5, Κολιούλης, Μπαλάς 2, Τσαούσης 2, Κατσίκης 1, Παπαδόπουλος Χ., Ξηρός, Τσιλιμπάρης Κ., Παπαδόπουλος Γ. 3, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιλιμπάρης Ν.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Μαγκαφουράκης, Γεωργίου, Στούμπης Π. 6, Καραστέργιος, Αργυράκης 2, Τσεύλικος, Χριστοδούλου 1, Στούμπης Δ. 1, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Μυλωνάς 8, Κωστούλας 2, Λεωνίδας 1, Φάμπατς 3, Ζέκιος, Βλαχοθανάσης.
Διαιτητές: Κουτσός- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι: 1/1-2/3.


6 comments

Anonymous said...

Κακός αγώνας ... ασορτί και η διαιτησία ...

Anonymous said...

Κακός αγώνας για τον κακοπροαίρετο θεατή και κακή διαιτησία για τον κομπλεξικό θεατή. Καλή νύκτα!!!

Anonymous said...

Τι σασ εκανε η διαιτησια ρε παιδια ?
Οι ομαδεσ ηταν καλυτερεσ?

Anonymous said...

Καλύτερο παιχνίδι και αγωνιστικό κλίμα και συμπεριφορές για πρεμιέρα πρωταθλήματος και διαιτησία δεν γινότανε.Συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή συνέχεια.

Anonymous said...

Ιατρούδη σταμάτα να διαμαρτύρεσαι σε κάθε φάση. Έλεος!

Anonymous said...

Πάλι η διαιτησια φταιει.Α και ο Κοκκαλης. Και το χωρίο...