Σάββας Καρυπίδης: "Το σπίτι μου με χρειάζεται" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σάββας Καρυπίδης: "Το σπίτι μου με χρειάζεται"

Με το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σάββας Καρυπίδης ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Αρχέλαο Κατερίνης. "Στην σημερινή υπογραφή συμβολαίου ,την ώρα που εβαζα την υπογραφή μου ενιωθα δέος.Πολλές αναμνήσεις περνούσαν απο το μυαλο μου.Στο εξωτερικό 10 χρόνια έζησα τεράστιες εμπειρίες.Ολα αυτά τα οφείλω και στον Αρχέλαο.Ηταν η αφετηρία.Και τα έφερε έτσι η ζωή ώστε να επιστρέψω εδώ.Το σπίτι μου με χρειαζεται." Με την προσθήκη αυτή ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, ο Αρχέλαος φαντάζει πλέον ως ενα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την άνοδο στην Α1 ανδρών.  

11 comments

Anonymous said...

Σωκράτη είσαι και εσύ μεγάλος ρε φίλε. καλή δύναμη κσι καλή επιτυχία.

Anonymous said...

είχε τις πολλές προτάσεις ο Καρυπίδης και δεν ήξερε που να πάει !Τα λεφτά του Λαζόπουλου τα πήρε;

Anonymous said...

αριστερόχειρας που γράφει με το δεξί! :)

Anonymous said...

Πολλά "Συγχαρητήρια" στον συντάκτη του "είχε τις πολλές προτάσεις ο Καρυπίδης και δεν ήξερε που να πάει !Τα λεφτά του Λαζόπουλου τα πήρε;" γιατί με 5 λέξεις δίνει την εικόνα του ελληνικού handball: ΚΟΜΠΛΕΞ & ΧΩΡΙΑΤΙΛΑ!!!!!!!!

Anonymous said...

10.40 σε πονάει η αλήθεια ;Για ρώτα πως πήγε μεταγραφή τελευταία στιγμή πέρυσι στην ΑΕΚ . Μήπως έβαλε το χεράκι του ο Τζο;
Αλλά για το κανόνι του Λαζόπουλου είναι ψέμα ε;Τον πλήρωσε ;

Anonymous said...

ρε βλημα 7.40 11.04.
ασχολεισου με το κοτετσι σου και μην πιανεις στο στομα σου ατομα που ουτε την γριπη τους δεν σου δινουν

Anonymous said...


Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ, κατόπιν έγγραφου αιτήματος 11 μελών του Δ.Σ. συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης η διενέργεια έκτακτης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.
Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΟΧΕ αποφάσισε την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη με κύρια θέματα, τον στρατηγικό σχεδιασμό του χάντμπολ τα επόμενα χρόνια και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Anonymous said...

πραγματικα ειναι πολυ της εποχης μας να μηδενιζουμε τα παντα αλλα αυτο με τον Σαββα ειναι προκλητικο.ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι ζηλεψαμε ειτε με την καλη ενοια ειτε με την κακη την πορεια του Σαββα στο αθλημα μας,και καποιοι να σκεφτηκαν σε ενα μινι παιδικο τον εκανα ενα φαουλ αρα και εγω μπορω να παιξω Γερμανια καποιος αλλος σε ενα παμπαιδων να του επιασε ενα σουτ και ακομα καλυτερα να τον περασε κιολας,αρα και εγω θα μπορουσα να κανω τα ιδια με αυτον αλλα αυτος μαλλον ειχε γνωστους και τετοια γνωστα.τωρα μπορουμε να πουμε οτι ενας αυνανας τα γραφει σε ενα blog σιγα τι εγινε,ετσι εχουμε αφησει τον πρωτο αυνανα και επειδη ειναι κολιτικη μπορει να γινουν καμια 1000 και να πανε καπου στο ζαπειο και να επιδοκιμαζουν ξερετε,,,,,

Anonymous said...

Λυπαμαι για λογοριασμο σαs για ολα αυτα που γραφετε για εναν αθλητη που εγινε πρωτυπο στην Γερμανια
Πιθανον να εισαστε νεοι στο χωροι και να μηδενιζετε τα παντα .Εγω σαν διαιτητηs τον σεβομαι και αναγνωριζω την προσφορα του στο χωρο μαs..
Εσειs κοιτατε να μαζεψτε τα μικρα κομματια τηs συντομηs πορειαs σαs !!!!

Καληνυχτα κυριοι αποδειξατε οτι δεν υπαρχει σεβασμοs στο χωρο !!!!!!

Anonymous said...

Σάββα, όταν κάνεις θεούς τους χουλιγκάνους της ΑΕΚ αυτά παθαίνεις. Παρ'όλα αυτά σεβασμός στον μεγαλύτερο Έλληνα χαντμπωλίστα!!!!!! SAVVAS RESPECT

Anonymous said...

Δεν έχω τίποτα με τον Καρυπίδη.....Είναι και ήταν παιχτούρα και τίμησε το ψωμί που του έδιναν να φάει, όπου και αν έπαιξε...Αναγνωρίσιμος και τίμησε την Ελληνική σημαία όσο κανένας άλλος...Αλλά φιλάρα μου ο μεγαλύτερος Έλληνας παίχτης είναι ο Αλέξανδρος Βασιλάκης και με διαφορά από τους υπόλοιπους..Στα 35 του πήρε μεταγραφή Γερμανία και συνεχίζει ακάθεκτος..