Αποκλείστηκε ο Διομήδης από το EHF Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλείστηκε ο Διομήδης από το EHF Cup

Δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά με 30-17 (ημίχρονο 16-8, συνολικό σκορ 60-36) γνώρισε ο Διομήδης Άργους από την Κρίστιανσταντ αποχαιρετώντας πρόωρα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε χάσει στην Νέα Κίο με 30-19 και η ρεβάνς στη Σουηδία για τον α' γύρο του EHF Cup ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία. Για τον τεχνικό Δημήτρη Δημητρούλια ήταν μια καλή ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά (Πασσιάς, Σπέντζος, Κυπραίος, Σιμιτσής κ.α.) που φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΤΣΤΑΝΤ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ 30-17

ΚΡΙΣΤΙΑΝΤΣΤΑΝΤ (Όλα Λίντγκρεν): Μπέτλερ, Λίντγκρεν 1, Όλσον 5, Στενμπάκεν 2, Μπιόρσεν 1, Λάγκερσεν 2, Λάρσον Γ. 4, Λάρσον Λ., Τόλμπρινγκ 2, Πέτερσον 1, Κέντερχολμ 3, Ο' Σάλιβαν 4, Λίντσκογκ 1, Νίλσον 3, Κόσμο, Νίστρομ 1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ανανιάδης 7, Πασσιάς 4, Σπέντζος 3, Μεγαλοοικονόμου 2, Μαστορογιάννης 1, Χαντέλης, Ντάσεβιτς, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης, Κυπραίος, Λοΐζος, Μούγιτς, Νούνγκοβιτς,σαμαράς, Σιαμάτας, Σιμιτσής
Διαιτητές: Ναμποκάου- Κούλικ (Λευκορωσία), Δίλεπτα: 5-1 Πέναλτι: 2/2-7/8

Φωτό: www.argolidaportal.gr

18 comments

Anonymous said...

Τι εγινε ρε διομηδαρε;;;Χωρις κατσικη μιχαηλιδη και μπετμαν κρυφο ασσο,σκουρα τα πραγματα ε;;!!!Με σοβαρες ομαδες και 50-50 διαιτησιες τα 15αμπαλα πανε συννεφο!!Εμ,ετσι ειναι τα πραγματα κυριοι του αργους...Με μια αμεροληπτη διαιτητευση περσι αυτη θα ηταν η εικονα και στους τελικους με την αεκ γιατι οπως και να το κανεις η αγωνιστικη διαφορα ηταν αναλογη με τους σουηδους..Τωρα πλεον εκτιθεται η πραγματικοτητα και δυστυχως τα γεγονοτα δεν συγκαλυπτονται οπως αλλα κι αλλα...........!

Anonymous said...

Αγαπητέ 11.16
Κράτησε λίγο πισινη γιατί δεν ειναι όπως τα λες.
Ο Διομηδαρος εχει δώσει εξετάσεις και στο εξωτερικό.
Ξεχνάς το challenge cup ( κι ας το υποβαθμιζετε εσείς οι ΑΕΚτζηδες ) ξεχνάς την ισοπαλία με τη Loven και φυσικά δεν ειδες τους Σουηδούς που ειναι μια φοβερή ομαδα που θα έριχνε 15μπαλο και στην περσινή ΑΕΚ και σε οποία ομαδα στην Ελλάδα.
Κράτησε λοιπόν πισινη γιατί το πρωταθλημα ξεκινάει...........

Anonymous said...

DASEVIC: μεγάλο παλτό ψωνίσατε...ανύπαρκτος και στους δύο αγώνες. Άυτός είναι ο καλός σέρβος που θα φέρνατε? Είναι αυτός σοβαρός αντικαταστάτης του τάσκοβιτσ...? Να κοροιδεύαται όμως για τον ξηρό και το κολλιουλη είσασταν πρώτοι...
Καλύτερα να δει ο καθένας μας τα φετινά του χάλια και την υποβάθμιση του ξεχωριστά.

Anonymous said...

11.16. Εσύ πέρσι δεν αποκλείστηκες από μια Lugi που φέτος δεν παίζει ούτε Ευρώπη . η super ομάδα σου που θα πήγαινε και για champions league ? άντε βρε γατί

Anonymous said...

Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα του Αργους δεν ειναι τοσο καλη γιατι εφυγαν απο την ομαδα αρκετοι παικτες.Το τραγικο της ιστοριας του ανυπαρκτου αθληματος σας ειναι οτι οι βασικοι παικτες του πρωταθλητη καταφεραν να παιξουν σε ομαδες τριτης κατηγοριας του εξωτερικου.
Δηλαδη το θεμα του προβληματισμου σας δεν θα επρεπε να ειναι η διαμαχη για το ποιον βοηθα περισσοτερο η διατησια αλλα γιατι δεν υπαρχουν πλεον οι παικταραδες που επαιζαν για χρονια στο εξωτερικο και σε ανταγωνιστικες ομαδες.

Anonymous said...

Ποιος θα εριχνε 15αμπαλο ρε μαγκα στην περσινη αεκ;Πας καλα η θες ψυχιατρο τωρα..ολοκληρη μινσκ με ενα καρο παικταραδες την γλυτωσε στο τελος και κερδισε με τα χιλια ζορια στο τελος ενω εχανε στο ημιχρονο με 3 γκολ!!!Τι συγκρινεις ρε ασχετε..και επειδη προφανως δεν ενημερωνεσαι καθολου η λουγκι,απο την οποια αποκλειστηκε στις λεπτομερειες η αεκ τοτε και λογω του οτι ζουγιοβιτς-σανικης ηταν τοτε μετα απο σοβαρους τραυματισμους και αποχη 1 μηνα,κερδισε πριν 1 εβδομαδα μεσα στην εδρα της κριστιανσταντ...την πιασαμε και στο στοιχημα!!Που δεν παιζει ουτε ευρωπη..μ@@@@ιες για να δημιουργειτε εντυπωσεις δεν θα λετε,οκ ασχετε φιλε του αργους;;;

Anonymous said...

Η ισοπαλια με την λοβεν ηταν αφου στον 1 αγωνα στη γερμανια ειχες τσιμπησει το 20αρικο στο χαλαρο φιλε!!Λογικο να βαλουν νεκρη ταχυτητα στον επαναληπτικο...αυτα πες τα σε κανεναν που δεν ξερει οχι σε μας!

Anonymous said...

Μιλάς τότε με την Μινσκ που κάνατε προπόνηση και πληρωνοσασταν έτσι ? έχεις δίκιο μετά αρχισες να παίζεις ποδόσφαιρο στην προπόνηση και να τρως τα πιστόλια από τον πρόεδρο του champions league . Μόνο για το Facebook εισασταν και για κανένα στοίχημα όπως λες . Τραβά τώρα να βρεις τον πρόεδρο σου και κάτσε με τις αναμνήσεις σου . Πάντως Ευρώπη δεν βγήκε πέρσι η Lugi άσχετες φίλε και αυτό μετράει τι ομάδα αντιμετωπίσεις πέρσι χθεσινές οπαδό του αθλήματος . Ασχολείσου τώρα με τόν Μάνταλου και την β εθνική και την αγία σοφια . Που αν σου δώσω μια μπάλα και μια πάστα θα κλωτσησεις την πάστα και θα φας την μπάλα ΑΣΧΕΤΕ

Anonymous said...

Οταν θα παρω τη θεση που μου ανηκει τοτε θα ξαναμιλησουμε οπαδε του γαυρου κσι του κατεστημενου!!Οσο για την λουτζι που με απεκλεισε παρα τριχα,εμαθα οτι ηταν πρωταθλητρια και εφτασε μεχρι τους 8 του αντιστοιχου ποδοσφαιρικου ουεφα....κατεληξε 3η στο περασμενο πρωταθλημα και πριν 1 εβδομαδα η ομαδα που σε γλεντησε σαν σε προπονηση μεσα-εξω,εχασε στην εδρα της απο αυτην την λουτζι!!!..μυθος;;;;..Ασε ρε χωριατακι τα ψεματα και να ειστε λιγο αρσενικοι εσεις εκει στο βλαχοχωρι που θα μας πουλησεις και προλογο περι αγια σοφιας και ποδοσφαιρου..τραβα μασε κανα πορτοκαλι,κλεψε και κανα πρωταθλημα στο χαντμπολ που δεν πολυασχολειται και κανενας και ασε το πνευμα!!!

Anonymous said...

Η θέση που σου ανηκει ειναι εκει που είσαι τώρα αεκακι ...που ασχολείσαι και με το χάντμπολ επειδή δεν είχες και τίποτα άλλο να ασχοληθείς . Τραβά κανε καμία διαδήλωση στη Φιλαδέλφεια για το γήπεδο . Όσο για την Lugi σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ο τρίτος της βαθμολογίας στη Σουηδία δεν παίζει Ευρώπη... άντε βρε ντροπή της προσφυγιάς που το παίζεις και ειδημων



Anonymous said...

Καλα 6:21 κι εσυ οτι να'ναι εισαι μου φαινεται!!Παιζει μεχρι και ο 5ος του ελληνικου πρωταθληματος ευρωπη και δεν παιζει ο 3ος του σουηδικου;;;;;...αιμα κι αμμος απο μπουρδες εδω μεσα,ελεος!!!!Κατα τα αλλα αεκακια εκει στη β εθνικη και χαμηλα το μπαλακι...φωκικος,μανδραικος και καλα ειστε!

Anonymous said...

τι εγινε η εσωκομματικη κοντρα στο πασοκ πλητη και τον διομηδη??

Anonymous said...

Πουθεναδες απαταιωνιοι γαύροβάζελοι φτιάξ'τε ομάδα στο χαντμπολ και σταματήστε να κρύβεστε πισω από διαφορα σωματεια ανά την ελλάδα...φέτος σας βλέπω να υποστηρίζετε ένθερμα παοκ φιλιππο και ποσειδώνα....χα χα χα...το κομπλεξ σας δεν έχει τέλος..

Anonymous said...

μιλάτε για μια ομάδα που έφερε 64 θλιβερούς για κερκίδα στον τελικό κυπέλλου στα Λιόσια??

Anonymous said...

Κοιτά να σωθεις φέτος αεκακι , επιδοξε τροπαιουχε του champions league Χα Χα στην αγια σοφια θα βάλετε και καμπάνες ?

Anonymous said...

9.50 η Άγια Σοφιά, θα γίνει και θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους,για τους κουφούς θα βάλουν και καμπάνες.Το καλύτερο σχόλιο όμως το έγγραψε ο 8.13.Άπαικτος!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Έτσι είναι Διομήδη,μάτια μου,κι αν σ' αρέσει μπάρμπα Λάμπρο ξαναπέρνα από την Άνδρο! Ο βασιλιάς ήταν γυμνός......

Anonymous said...

Ευρω-πε...η ομάδα ο λύκος! Το υπέρλαμπρο αστεράκι σας μάρανε...από μάρκετινγκ καλά τα πάτε από ουσία όμως 15μπαλα με σοβαρές ομάδες.