2ο street handball ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2014 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

2ο street handball ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο street handball ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2014 που διοργάνωσε ο KIPARISSIS Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας Δήμου Αγίων Ανάργυρων-Καματερού και την Ο.Χ.Ε.

Πάνω από 150 μαθητές από τα δημοτικά σχολεία του Καματερού , μαζί με τους γονείς τους έδωσαν ένα εορταστικό-αθλητικό χρώμα στην Λεωφ.Καματερου. Τον δρόμο ,που με την βοήθεια των ανθρώπων του Α.Τ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, οι άνθρωποι του KIPARISSIS Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, μαζί με τους προπονητές Βαρελτζη Ιωαννη, Αγγελόπουλο Νίκο, Ματζουρατο
Γεώργιο, Δανήλο Μενέλαο, Παπαιωάννου Κωνσταντίνα, Σκοδριανό Νίκο, Μουκάνη Μαρία ,τον Π.Ο.Π Κότσιρα Κώστα ,και αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου, έκλεισαν από το πρωί, και τον μετέτρεψαν σε 3 γήπεδα handball . Οι μικροί μαθητές, εκτός από τους αγώνες που έδωσαν είχαν και άλλες παράλληλες δραστηριότητες (face painting – ζωγραφική – στίβος - σουτ σε στόχους) , με αποτέλεσμα από τις 09.00 π.μ. έως και 14.00 μ.μ. να βρίσκονται στον ρυθμό του HANDBALL. Στο τέλος τις εκδήλωσης μοιράστηκαν διπλώματα, φαγητό, αναψυκτικά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι :Παπαγεωργίου Περικλής (πρόεδρος αθλητισμού –πολιτισμού - παιδείας Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού), Μαλτέζος Ιωάννης (αντιπρόεδρος αθλητισμού πολιτισμού - παιδείας Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού), Σταματιάδης Κωνσταντίνος (μέλος Δ.Σ. Ο.Χ.Ε.), Καρανάσος Ιωάννης (γεν. διευθυντής Ο.Χ.Ε.), Σωτηρίου Νικόλαος (γρ. τύπου Ο.Χ.Ε.), Ιατρούδης Παναγιώτης (προπ. Ανάπτυξης), Παπαιωάννου Σπύρος (αντ/δρος Ε.Σ.Χ.Α ), οι δημοτικοί Σύμβουλοι Αγ. Αναργύρων – Καματερου, Ρέππας Ιωαννης,  Πότσης Ζησης, Καμαρινόπουλος Σωτηρης, Σταφυλάς Παναγιωτης, Μασούρας Θεοδωρος, και πλήθος γονέων και φίλων.

Την ιατρική κάλυψη στο 2ο street handball KAMATERO 2014 προσέφεραν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ –ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ

Ευχαριστούμε την διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καματερού αστυνόμο Α’ Δήμου Φωτεινή και τους υπόλοιπους αστυνομικούς για την πολύτιμη βοήθειά τους στην λειτουργία της εκδήλωσης.

Ο KIPARISSIS Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς :
Αφοί Κυπαρίσση Ο.Ε. , Λεωφόρος Δημοκρατίας 254, Καματερό.
Κουναδη Άγγελο “STRETTO CAFÉ,, Λεωφόρος Καματερού 7 Καματερό.
Μορφούλα Μαριάννα “Οπτικά ΟΠΤΩ,, Λεωφόρος Φυλής 66, Καματερό.
Τσουτσουρα Χρήστο “il Posto,, Λεωφόρος Καματερού 8 Καματερό.
Παπαδεα Ευαγγελο ‘’OLA store,, Λεωφόρος Καματερού 8 & Λαμπράκη Καματερό.
Μανώλης Κοκκίνης, “Κάβα Ποτών V52,, Αχιλλέως 20, Καματερό.
Μυλωνα Πετρο “Επιπλο-Φως-Δωρα-Οικιακα ΜΥΛΩΝΑΣ,, Λεωφορος Καματερού 7 Καματερό.
Μουχριτσα Δήμητρα, βιβλιοχαρτοπωλείο “ΔΙΕΔΡΟ,, Γρ. Λαμπράκη 1 Καματερό.
Δ. Στεργίου, “Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική Δ. Στεργίου,, Λεωφόρος Καματερού 12 Καματερό.
Ζουμπουλόπουλο Γιώργο “pizza VENEZIA,, Γρ. Λαμπράκη 11 Καματερό.
Παυλιάς Κωνσταντίνος, ψητοπωλείο ”ΓΝΗΣΙΟΝ ΕΣΤΙ”, Λεωφόρος Καματερού 11Α Καματερό
Με το τελος τις γιορτης ο προεδρος του KIPARISSIS Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Λεωνιδας Ιωαννου δηλωσε:

“Την Κυριακη εγινε μια μεγάλη γιορτη του χαντ-μπολ για παιδια δημοτικου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου παράγοντες, προπονητές, αθλητές τους ομοσπονδιακούς προπονητές ανάπτυξης (Κους Κότσιρα και Ιατρούδη), και τον Δήμο ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ με τον Αθλητικό Οργανισμό συνδιοργανωτή για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλα τα επίπεδα. Ο σύλλογος KIPARISSIS ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ θα συνεχίζει κάθε χρόνο να προσφέρει χαρά δημιουργία και άθληση σε όλα τα παιδιά διοργανώνοντας τέτοια τουρνουά όπως το STREET HANDBALL τόσο για την ανάπτυξη του αθλήματος όσο και για την προβολή της σημαντικής προσπάθειας του συλλόγου.
Ραντεβού λοιπόν στην επόμενη γιορτή του χαντ-μπολ με περισσότερες ιδέες και χαπενιγκς για όλους.”

No comments