Διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ με αποχώρηση του Κ. Σταματιάδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ με αποχώρηση του Κ. Σταματιάδη

Το χθεσινό ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ δρομολόγησε την αποχώρησή από τη θέση του Εφόρου Χάντμπολ -Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Όπως έγραψε το aek365.gr, στο χθεσινό ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, πέραν όλων των άλλων θεμάτων, επρόκειτο να συζητηθούν και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των τμημάτων. Για τον λόγο αυτό είχαν κληθεί να δώσουν το «παρών» όλοι οι Έφοροι. Μεταξύ αυτών και οι Κώστας και Δημήτρης Σταματιάδης, με τους οποίους υπήρξε μεγάλη ένταση στην συνεδρίαση, με τελικό αποτέλεσμα την αποχώρησή τους από τις θέσεις των Εφόρων Χάντμπολ και Στίβου αντίστοιχα..

Το κλίμα για τα αδέλφια Σταματιάδη ήταν «βαρύ» εδώ και καιρό στις τάξεις της διοίκησης, καθώς
είχαν εκφράσει διαφωνίες σε μια σειρά από σημαντικά θέματα (όπως για παράδειγμα η κεντρική διαχείριση των εσόδων της Ερασιτεχνικής), ενώ γενικότερα κρατούσαν αρνητική στάση απέναντι στον Αλέξη Αλεξίου και τους συνεργάτες του. Ωστόσο, η ένταση που προκλήθηκε στο ΔΣ ήταν αποτέλεσμα κάποιων κινήσεων τους που έγιναν το τελευταίο διάστημα -αλλά και απόψεων που εξέφρασαν- που θεωρήθηκε ότι ήταν κόντρα στην συνολική προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτεχνικής).

Οι συγκεκριμένες κινήσεις έφτασαν ακόμη και στα αυτιά του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος φέρεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι που αφορά την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Έτσι, στην συνεδρίαση τους μεταφέρθηκε η έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης και η επιθυμία της να... χωρίσουν οι δρόμοι τους. Οι Κώστας και Δημήτρης Σταματιάδης υπέβαλαν προφορικά τις παραιτήσεις τους, μετά από έντονους διαλόγους που υπήρξαν και μάλιστα φέρονται να μετέφεραν στα μέλη του ΔΣ ότι θα... επανέλθουν με καταγγελίες στη ΓΣ της Ερασιτεχνικής.

Όσον αφορά την συνέχεια των δύο τμημάτων, αυτό του Στίβου θα αναλάβει ο κ. Παπασταύρου, ο οποίος κατείχε το πόστο του Εφόρου στο παρελθόν με επιτυχία, ενώ για το Χάντμπολ υπάρχουν δύο λύσεις και η απόφαση αναμένεται να παρθεί άμεσα από τον πρόεδρο.

Πηγή: www.aek365.gr

No comments