Δεύτερη νίκη η ανδρών επί της νέων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεύτερη νίκη η ανδρών επί της νέων

Η Εθνική Ανδρών επικράτησε χθες 31-16 της Εθνικής Νέων στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας. Το παιχνίδι είχε και χαρακτήρα οικογενειακού διπλού, αφού ως γνωστών η Εθνική Νέων είναι η «δεξαμενή» της Εθνικής Ανδρών. Μάλιστα στο σημερινό παιχνίδι οι Χερουβείμ, Μπουκοβίνας αγωνίστηκαν με την Ανδρών, ενώ Πασσιάς, Ζλατάνος με την Νέων.

Η Εθνική ομάδα που προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης (30/10, 19:30, OTE TV) με την Κύπρο για τα προκριματικά του EURO 2018 είχε στην σύνθεση της και τέσσερις λεγεωνάριους, τους Ευαγγελίδη, Παπαδόπουλο,
Μάλλιο και Μπασμαλή, ενώ το βράδυ ενσωματώνονται στην αποστολή και οι Τσάτσος, Μαραγκός. Σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών θα συνεχίσει την προετοιμασία του με διπλή προπόνηση.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ- ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ 31-16
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-2, 6-4, 10-6, 13-7, 15-9 (ημχ.), 18-10, 21-11, 22-11, 25-12, 26-14, 31-16
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (Γιώργος Κρανάκης): Τσίλης, Μπασμαλής, Ευαγγελίδης, Χερουβείμ, Κρεμαστιώτης, Παλάσκας, Παπαδόπουλος Β., Μαστορογιάννης , Κωστακίδης, Μυλωνάς, Καφαντάρης, Δραγκόλας, Χάλαρης, Παπαδιονυσίου, Αραπόκουλος, Μιχαηλίδης, Τσακνής, Μάλλιος, Μπουκοβίνας.
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κουτρουμπής, Χειβιδόπουλος, Ζλατάνος, Αντωνιάδης, Βλαχοθανάσης, Ντόβας, Πασσιάς, Δέσπος, Δομπρής, Σεϊρεκίδης, Ζιβούλοβιτς, Κουμαραδέλης, Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Α., Μπάγιος, Καβουσανάκης, Μωραίτης, Χατζηβακαλέλης, Χαντέλης.

No comments