Χ. Πιλαφάς: "Οι αλλαγές ξεκίνησαν..." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χ. Πιλαφάς: "Οι αλλαγές ξεκίνησαν..."

Με χθεσινή του επιστολή στον τύπο, ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Χαράλαμπος Πιλαφάς, αναφέρεται στις αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΟΧΕ και πιο συγκεκριμένα στην κάλυψη της θέσης του τεχνικού συμβούλου των εθνικών ομάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μαζί με την δημοσίευση της σύστασης των επιτροπών από το ΔΣ με χαρά διάβασα την αμισθί πρόσληψη και του φίλου και συναθλητή Παναγιώτη Τραικόγλου. Ενός ανθρώπου του αθλήματος με πλούσιο βιογραφικό όπως
αναφέρεται που όμως δεν γράφει ότι διατέλεσε και Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας όπως ενθυμούνται και οι άνθρωποι του αθλήματος μας. Αναλαμβάνει μία σημαντική θέση , αυτή του τεχνικού συμβούλου της ομοσπονδίας. Μία θέση από της ποιο σημαντικές και παρεξηγημένες για την ΟΧΕ καθώς είναι η μόνη ομοσπονδία (σε όλα τα αθλήματα) που σε αυτήν την θέση δεν έχει επενδύσει καθόλου. Ο τεχνικός σύμβουλος έχει τον προγραμματισμό, την κατάρτιση, τον έλεγχο και την επιτήρηση εκτέλεσης του σχεδιασμού των εθνικών ομάδων σε τεχνικό επίπεδο και την ενημέρωση του ΔΣ. Επίσης καταρτίζει το καλεντάρι και τον προϋπολογισμό όλων των τμημάτων ενώ είναι αποκλειστικός υπεύθυνος των τεχνικών θεμάτων χωρίς να δέχεται
παρέμβαση από άλλο πρόσωπο. Προτείνει την πρόσληψη εθνικών προπονητών και ανάπτυξης ή την απόλυση τους. και πάρα πολλά άλλα.

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ που προσωπική του επιλογή ήταν και το ΔΣ,έκαναν μία μεγάλη αστοχία γιατί θα έπρεπε να γνώριζαν ότι ο Παναγιώτης παρόλο που είναι γυμναστής δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με την προπονητική. Δεν έχει άδεια εξάσκησης προπονητού και δεν έχει γραφτεί ποτέ στον ΣΥΠΧΕ, (ακόμα δεν έχουμε δει κάποια ανακοίνωση του ΣΥΠΧΕ). Πως είναι δυνατών να εκτελέσει της ανωτέρω υποχρεώσεις του και να ελέγξει τους Εθνικούς και αναπτυξιακούς προπονητές ? Πως το δέχτηκε αυτό το ΔΣ ?

Εύχομαι στον Παναγιώτη ολόψυχα καλή επιτυχία.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Πιλαφάς Μπάμπης"

No comments