Εύκολη νίκη για τη Νεα Ιωνία. Εξελίξεις στην ομάδα της Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εύκολη νίκη για τη Νεα Ιωνία. Εξελίξεις στην ομάδα της Πάτρας

Με κεκτημένη ταχύτητα από την ευρωπαϊκή της πρόκριση η Νέα Ιωνία συνέτριψε 32-18 την Ορμή Λουξ στην Αθήνα για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Την ομάδα της Λουξ κατεύθυνε ο Αλέκος Μεντζελόπουλος αφού ο ο προπονητής Νταμίρ Στογιάνοβιτς ήταν αδικαιολογήτως απών από την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, παρότι πραγματοποίησε κανονικά τη χθεσινή προπόνηση και προετοιμασία της ομάδας. Σχετικά με το θέμα ο Πρόεδρος της Πατρινής ομάδας κ. Ανδρέας Κόγκας δήλωσε στο Greek Handball: "O κ. Στογιάνοβιτς επέδειξε μια πρωτοφανή αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, όχι μόνο προς τη διοίκηση της ομάδας που τον στήριξε σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά κυρίως προς τις αθλήτριες του, οι οποίες δεν είναι άμοιρες ευθυνών και θα πρέπει να αντιληφθούν σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Επιλέγοντας αυτό το δρόμο, θεωρώντας ότι θα μπορούσε να εκβιάσει καταστάσεις, ο κ. Στογιάνοβιτς έθεσε από μόνος του εαυτόν, εκτός ομάδας. Ήδη βρίσκομαι σε επαφές με έλληνα και αλλοδαπό προπονητή εγνωσμένης αξίας και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις."

ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 32-18

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 9-3, 13-5, 15-7, 19-7 (ημχ.), 23-9, 25-10, 26-12, 27-14, 29-17, 32-18.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Αργυροπούλου, Χρυσή 4, Μπράουερ 2, Παπανικολάου 2, Παπά 4, Μασμανίδου 3, Κοτσαμπουικίδου, Ζυγούρα, Χοτοκουρίδου, Διακογιάννη 2, Κωστοπούλου 4, Χρονοπούλου 4, Τσακάλου 7, Μίλισιτς, Μανδά 1.
ΟΡΜΗ: Χατζηπαρασίδου 6, Τσαουσίδου 4, Πολίτη, Αγγελοπούλου, Κουκουλομάτη, Στράτου 1, Μούρνου 6, Καρελά 1, Μίλασιτς, Χάλα, Κασάπη, Χατζηαγαπίδου, Παύλου, Μισαίλοβιτς, Καρακίτσου.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης,
Δίλεπτα: 4-4 ,
Πέναλντι: 1/2-3-6

No comments