Στις εγκαταστάσεις της "Grande Mylonas" η Εθνική ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στις εγκαταστάσεις της "Grande Mylonas" η Εθνική ανδρών

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας των Βασίλη και Ηλία Μυλωνά με την επωνυμία "Grande Μυλωνάς" επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι, μετά την πρωινή προπόνηση  που πραγματοποιήθηκε στο Κουκούλι, οι αθλητές και οι προπονητές της Εθνικής μας ομάδας handball των ανδρών. Τα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κ.κ. Βασίλη και Ηλία Μυλωνά, αλλά και από το προσωπικό της εταιρείας.

Οι διεθνείς μας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εξαίρετα γλυκίσματα που τους προσφέρθηκαν και φυσικά εντυπωσιάστηκαν από το νέο προϊόν της εταιρείας Grande Μυλωνάς  τις
υπέροχες μπάρες δημητριακών και σοκολάτας. Επίσης, γεύτηκαν για πρώτη φορά την περίφημη σοκολατόπιτα που παράγει η πατρινή εταιρεία. Η εταιρεία Grande Μυλωνάς είναι βασικός χορηγός του αγώνα Ελλάδα- Κύπρος για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Μυλωνάς, αφού καλωσόρισε τον προπονητή Γιώργο Κρανάκη και τους διεθνείς μας, ευχήθηκε λέγοντας: « Να είστε γεροί και δυνατοί, να έχετε υγεία και να εκπροσωπείτε επάξια την πατρίδα μας. Η εταιρεία μας είναι αρωγός στην προσπάθεια για νίκη και πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνετε περήφανους.»

  • Click to enlarge image Grande2.JPG
  • Click to enlarge image Grande3.JPG
  • Click to enlarge image _Grande_.JPG

No comments