Ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της Α1 Ανδρών για την 8η, αλλά και την 9η αγωνιστική. Στο ΔΑΚ Κιλκίς ο φορμαρισμένος ΓΑΣ Κιλκίς υποδέχεται την ΓΣ Δράμα 1986 στο ματς που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας Ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στον Δούκα και έχουν την ευκαιρία με νίκη να φτάσουν τους 7 πόντους και να φύγουν από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι αουτ.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Λαζαρίδης είπε: «Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το αυριανό παιχνίδι. Η Δράμα είναι σκληροτράχηλη ομάδα
που βελτιώνεται σε κάθε αγωνιστική. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% προσηλωμένοι στην τακτική μας σε άμυνα και επίθεση. Από την αρχή της σεζόν έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά στο γήπεδο».
Στην πρεμιέρα της 9ης αγωνιστικής ο Διομήδης Άργους υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στο ντέρμπι της Πελοποννήσου. Οι γηπεδούχοι νίκησαν την Αναγέννηση Βύρωνα και επέστρεψαν στις επιτυχίες, ενώ οι Λουτρακιώτες προέρχονται από ευρωπαϊκή ήττα κόντρα στην Ραντνίτσκι στο Κραγκούγιεβατς.
Στο Δαϊς ο Δούκας θέλει να ξεχάσει το ευρωπαϊκή εμφάνιση και να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φέτος άλλη ποιότητα και δείχνουν μία συνέπεια στα παιχνίδια που θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο. «Είναι ένα ματς κόντρα με μια παραδοσιακή ομάδα. Ο Δούκας έχει ενθουσιασμό και καλή χαντμπολική παιδεία. Αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε αυτό που πρέπει θα κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής του Φιλίππου Χρήστος Τζουβάρας, ενώ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κωστακίδη και Μάντζο.

Α1 Ανδρών (8η αγωνιστική)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Δράμα 1986 (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μεϊμαρίδης)

Α1 Ανδρών (9η αγωνιστική)
Δαϊς 18:00, ΑΣΕ Δούκα- Φίλιππος Βέροιας (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κυριακούλιας)
Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Ποσειδώνας Λουτρακίου (Βήτας- Σκλαβενίτης, Νικολίτσας)

No comments