Αναβλήθηκε το Αστραχάν Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβλήθηκε το Αστραχάν Νέα Ιωνία

Απίστευτη ταλαιπωρία για την γυναικεία ομάδα της Νέας Ιωνίας, η οποία εδώ και δύο ημέρες έχει ξεκινήσει το ταξίδι της για το μακρινό Αστραχάν της Ρωσίας –με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη- αλλά ακόμα δεν έφτασε για τον σημερινό (17:00) αγώνα με την Αστραχανότσκα για τους «32» του EHF Cup στη ρεβάνς της νίκης της με 28-27 στην Αθήνα.

Αιτία οι άσχημες καιρικές συνθήκες στην πόλη της Ρωσίας με δύο μέτρα χιόνι και -10 βαθμούς που δεν επέτρεψαν στο αεροπλάνο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα. Μάλιστα επειδή το αεροπλάνο έκανε επί μία ώρα γύρους πάνω από το αεροδρόμιο προσπαθώντας να προσγειωθεί, τελείωσαν τα καύσιμα και στην επιστροφή για την Κωνσταντινούπολη, σταμάτησε για ανεφοδιασμό στην Τραπεζούντα.

Το αεροδρόμιο του Αστραχάν στην συνέχει έκλεισε και ο σημερινός αγώνας ενδεχομένως να
αναβληθεί για αύριο, αλλά επίσης είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει η ελληνική ομάδα να φτάσει στον τελικό προορισμό της.

Αυτή την στιγμή η αποστολή έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης και ξεκουράζεται, ενώ οι διοικούντες στην ομάδα βρίσκονται σε συνεχείς συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και την Αστραχανότσκα.

Πάντως αν η Νέα Ιωνία δεν καταφέρει ούτε αύριο να ταξιδεύσει στην Ρωσία και το παιχνίδι αναβληθεί για άλλη ημερομηνία, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κάνει αυτό το ταξίδι, αφού είναι πολύ δαπανηρό και κόστισε περίπου 15.000 ευρώ!

Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα ήδη προβλήματα της Νέας Ιωνίας που έχασε την Τετάρτη λόγω τραυματισμού την Ρία Μασμανίδου, ενώ την αποστολή δεν ακολούθησε επίσης ούτε η προπονήτρια Σοφία Ναϊσίδου που είναι άρρωστη. 

No comments