Ξεκίνησαν ενόψει Ελβετίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησαν ενόψει Ελβετίας

Σήμερα το απόγευμα στις 16:00 στην κεντρική πλατεία (Αγίου Κωνσταντίνου) του Αμυνταίου έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γυναικών, η οποία θα προετοιμαστεί και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Βουλγαρία (26 και 27/11), ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015.

Στις 2 Δεκεμβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει με προορισμό την Ζυρίχη, όπου και θα αντιμετωπίσει για τον 1ο όμιλο κατά σειρά τις Λευκορωσία, Σλοβενία και Ελβετία, το διάστημα 3-6 Δεκεμβρίου. Οι προπονήσεις θα
πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή Σωκράτη Βακάλη και του άμεσου συνεργάτη του Μενέλαου Δανήλου.

Οι 18 αθλήτριες που κλήθηκαν είναι οι: Χοτοκουρίδου, Κεπεσίδου, Κωστοπούλου, Τσακάλου (Νέα Ιωνία), Καρελά, Μούρνου, Χατζηπαρασίδου (Ορμή Λουξ), Μάστακα, Νούλα, Παπαδοπούλου, Ράτσικα (ΠΑΟΚ), Δημητρίου, Μπαλάφα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας), Λάμπρου, Τσομπανίδου (HONDA Πανόραμα), Στρατάκη (Αμύντας Αμυνταίου), Λογδανίδου (Μπενσχάιμ- Γερμανία), Βασιλειάδου (Ντος- Ολλανδία).

No comments