Οι λόγοι αποχώρησης των Ελπίδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι λόγοι αποχώρησης των Ελπίδων

Οι Ελπίδες Πάτρας αποχώρησαν από το ντέρμπι με την Ακαδημία των με την πατρινή ομάδα να εξηγεί με την παρακάτω ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ, τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση:

“Αηδία - ντροπή- και πολλά άλλα θα μπορούσαμε να γράφουμε για το ίδιο έργο......που παίζεται τα τελευταία χρόνια με τους ίδιους ανθρώπους και συγκεκριμένες καταστάσεις. Και όταν το έργο είναι το ίδιο τότε παύει να είναι τυχαίο ...αλλά σκηνοθετημένο. Θα μπορούσαμε να γράφαμε μέχρι αύριο για την αθλιότητα που επικρατεί από κάποιους ανθρώπους ,
αλλά ποιος ο λόγος; Θα σταθούμε μόνο σε δύο παροιμίες του σοφού λαού μας ...πες μου με ποιόν κάνεις παρέα να σου πω ποιος είσαι ...και όσα δεν πιάνει η αλεπού  τα κάνει κρεμαστάρια.

Την απόφαση του προπονητή (και όχι μόνο) της ομάδας μας να αποσύρει την ομάδα στα αποδυτήρια για να προστατέψει και να διαφυλάξει τους παίκτες του ,οι οποίοι προπονούνται και καθοδηγούνται μέσα σε αθλητικά πλαίσια, από την παρωδία που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια πολλών θεατών, με μόνο σκοπό να πάμε όλοι σπίτια μας στις οικογένειές μας, και να κοιμηθούμε το βράδυ με καθαρή και ήσυχη συνείδηση μας βρίσκει όλους απολύτως σύμφωνους σαν Δ.Σ, και αθλητές, Διότι κύριοι η αξιοπρέπεια των αθλητών μας και των ανθρώπων της  ομάδος μας  δεν εξαγοράζεται με τίποτα.

Μην απορούμε τελικά όλοι αυτοί που θέλουμε πραγματικά την επιβίωση και ανάπτυξη του αθλήματος,για πιο λόγο δεν έρχονται καινούριοι αθλητές - υγιείς παράγοντες, χορηγοί κλπ...Την απάντηση την δίνουν αυτοί που είναι γατζωμένοι στην ίδια καρέκλα , χωρίς να έχουν ποτέ ματώσει αθλητικά- ψυχικά και οικονομικά και δεν κάνουν τίποτα , γιατί  δεν τους ενδιαφέρει το άθλημα παρά μόνο τα προσωπικά τους οφέλη, όποια και εάν είναι αυτά.

Κλείνονταςθα θέλαμε να αναφέρουμε την μεγάλη έκπληξη όταν διαβάσαμε το πόρισμα του φύλλου αγώνος από τους διαιτητές,για την μεγάλη επιείκεια στο να αναφέρουν μόνο .....ότι με την προτροπή του προπονητή οι αθλητές πήγαν στα αποδυτήρια.. Γιατί άραγε; Ο νοών νοεί τω".

No comments