Γνωριμία με το χάντμπολ στην Κεφαλονιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γνωριμία με το χάντμπολ στην Κεφαλονιά

Στο κατάμεστο ΔΑΚ Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία η ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι-Άννα Πολλάτου», που ως στόχο έχει την προώθηση του Αθλητισμού, του Φίλαθλου Πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των παιδιών. Πολλοί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μυηθούν σε Ολυμπιακά αθλήματα (ποδόσφαιρο, ξιφασκία, τοξοβολία, τραμπολίνο, ρυθμική γυμναστική, χειροσφαίριση, άρση βαρών, ταεκβοντό, στίβο κ.ά.) από Έλληνες Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και εξειδικευμένους προπονητές.

Η συμμετοχή στο χάντμπολ ήταν μαζική, αφού πάνω από 1.200 παιδιά πέρασαν από το χαντμπολικό
στίβο που είχε πέντε σταθμούς (τρία γήπεδα και δύο παιχνίδια με στόχους). Το χάντμπολ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ κα Κυριακή Μπακουλοπούλου, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Ιατρούδης και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ.κ. Στέλιος Αλεπουδέας και Δημήτρης Σκάρλος.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι Ολυμπιονίκες: Νίκη Μπακογιάννη, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία Γεωργάτου, Βάσω Βουγιούκα, Σοφία Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, Γιώργος Τζελίλης κ.ά. Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ τον Ολυμπιακό και του Εθνικό Ύμνο ερμήνευσε η σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

Την επίσημη έναρξη των αγώνων, έκανε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ενώ την εκδήλωση συνόδευσε η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσης Λαυράγκας».
Ιδιαίτερα συγκινημένες ήταν οι συναθλήτριες της Άννας Πολλάτου, οι οποίες βρέθηκαν στο χώρο όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό η αδικοχαμένη Άννα, ενώ και τα μικρά παιδιά έδειξαν την αγάπη τους στις Ολυμπιονίκες μας.

No comments