Πέτυχε ο σκοπός του αγώνα στη Δράμα (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέτυχε ο σκοπός του αγώνα στη Δράμα (βίντεο)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι των παλιαμάχων του χάντμπολ ανάμεσα στον ΑΟ Δράμας και τον ΓΣ Δράμας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στόχος ήταν όλα τα έσοδα να δοθούν σε μια οικογένεια που τα έχει ανάγκη και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη σε ότι αφορά την αγορά κουπονιών.

Εγιναν δυο αγώνες, αυτοί ανάμεσα στις παλαίμαχες παίκτριες των Ελπίδων Δράμας και των νεαρών αθλητριών του ΠΑΟΚ Δράμας (για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε 16-16). Και φυσικά η πάλαι ποτέ τιτανομαχία του Γ.Σ.Δράμας με τον
Α.Ο. Δράμας που κάποτε "χώριζε" τη Δράμα στα δυο...Νικητές στο δεύτερο αγώνα ήταν οι παίκτες του Γυμναστικού με 22-20

Πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού, είχαμε την παρέλαση από τις μαζορέτες της Κέρκυρας (χόρεψαν και στην ανάπαυλα), ενώ ακολούθησε η βράβευση τεσσάρων ανθρώπων που δόξασαν το χάντμπολ στο παρελθόν. Ο μεγάλος άτυχος του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν ο Λάζαρος Αχτσαλωτίδης. Ο δεξιός ίντερ του ΑΟ Δράμας αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν σήμερα στην επανεκτίμηση από τον ορθοπεδικό. Ολική ρήξη αχίλειου τένοντα και άμεσα σε αποκατάσταση του προβλήματος. Αυτό σημαίνει ότι την Παρασκευή ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπει στο χειρουργείο. Ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμάτε πως θα είναι τρεις μήνες.

Φωτό - Βίντεο dramanow.gr


No comments