Φιλική νίκη των ανδρών επί των νέων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλική νίκη των ανδρών επί των νέων

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015, αλλά και των προπονήσεων της Εθνικής Ανδρών Βορείου κλιμακίου, πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη. Η Εθνική Ανδρών Βορείου κλιμακίου επικράτησε με 24-19 της Εθνικής Νέων με τις δύο ομάδες να συναντιούνται πάλι σήμερα (11:00). Με την Εθνική Νέων δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ζλατάνος, Ντόβας, Σπέντζος με τον πρώτο να μένει εκτός για πέντε εβδομάδες και να μην προλαβαίνει τα επίσημα παιχνίδια.
Ο Σάββας Σάββας θα ενσωματωθεί στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στις 2 Ιανουαρίου, λόγω υποχρεώσεων με την Άιντραχτ Χιλντεσχάιμ στην Α2 Γερμανίας. Με την Εθνική Ανδρών αγωνίστηκαν και οι «λεγεωνάριοι» Σωτήρης Μαραγκός και Θόδωρος Ευαγγελίδης.

Δηλώσεις

Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός Ανδρών): «Εκμεταλλευόμαστε την διακοπή του πρωταθλήματος με αυτές τις προπονήσεις. Ήταν προγραμματισμένη προπόνηση Βορείου κλιμακίου, στην οποία προστέθηκαν και αθλητές που κατάγονται από την Βόρεια Ελλάδα, αλλά αγωνίζονται σε ομάδες του Νότου και βρίσκονται εδώ λόγω των ημερών. Συνολικά θα δώσουμε έξι φιλικά παιχνίδια αυτές τις ημέρες, τέσσερα με τους Νέους (τα δύο θα γίνουν στην Αργολίδα) και δύο πολύ δυνατά με την Εθνική Σλοβακίας».
Στέλιος Σεϊρεκίδης (Ομοσπονδιακός Νέων): «Βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα.Είδαμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε.Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Αυτή την στιγμή είμαστε περίπου στο 50%. Έχουμε ακόμα δέκα ημέρες για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια».

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ- ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ 24-19 (ημίχρονο 12-10)
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (Γιώργος Κρανάκης): Μαραγκός 2, Μαστορογιάννης 2, Τσίλης 4, Δραγκόλας 2, Κωστακίδης 2, Κυπραίος 1, Παλάσκας 8, Πετρίδης 1, Αργυρίου 1, Ευαγγελίδης 1, Τσεσμετζίδης, Κεσίδης Σ, Γουργούμης, Σιμιτσής, Λοίζος, Πίτσιος, Αποστολίδης, Κοτανίδης.
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Πασσιάς 1, Μπάγιος 1, Καφαντάρης 2, Κρεμαστιώτης 1, Δομπρής 1, Ιωάννου 3, Κεδέρης 4, Δέσπος 1, Χερουβείμ 4, Ζιβούλοβιτς 1, Μιχαηλίδης, Βλαχοθανάσης, Μυλωνάς, Αντωνιάδης Αραπακόπουλος, Χατζηβακαλέλης, Σεϊρεκίδης, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος.

No comments