Μεγάλη τιμή για την ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη τιμή για την ΟΧΕ

Με το μετάλλιο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας τιμήθηκε η Ομοσπονδία Χειροσφαρίσεως Ελλάδος για την υποστήριξη της στο εκπαιδευτικό έργο Ολυμπιακής Παιδείας το 2014, αλλά και την συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου».

Η λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και παρόντες ήταν οι οικοδεσπότες Πρόεδροι της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο
Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο τέως Βασιλιάς και επίτιμο μέλος τη ΔΟΕ Κωνσταντίνος, το μέλος της ΔΟΕ κ. Λάμπης Νικολάου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και χρυσός χορηγός της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, πολλοί Ολυμπιονίκες και παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού.

Τη Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Γκαντής, η Ταμίας και Πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ κα Κυριακή Μπακουλοπούλου –η οποία παρέλαβε και το μετάλλιο- το μέλος του Δ.Σ. και της ΕΑΠ κ. Χαράλαμπος Προδρομίδης, ο Συντονιστής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Ιατρούδης, ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σκάρλος, οι Ολυμπιονίκες του αθλήματος Δημήτρης Καφφάτος, Σπύρος Μπαλωμένος και ο 6ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νίκος Σαμαράς, ενώ παρών ήταν επίσης ο αθλητής του χάντμπολ και γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.

Το βραβείο της χρονιάς «Αριστεία και Αλληλεγγύη» για το 2014 απονεμήθηκε από τους μαθητές στην κα Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, για την τεράστια προσφορά της στα παιδιά που δίνουν «μάχη» για τη ζωή.

«Μας δίνει περισσότερη δύναμη»
Η Ταμίας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Κυριακή Μπακουλοπούλου δήλωσε: «Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το χάντμπολ που για πρώτη φορά συνεργάζεται με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία στο πρόγραμμα «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» . Αυτή η βράβευση μας δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε μαζί με την ΕΘΝΟΑ την ανάδειξη των Ολυμπιακών Αξιών και παράλληλα την διάδοση του χάντμπολ σε όλους τους μαθητές ανά την Ελλάδα».

*Ευχαριστούμε θερμά για τις φωτογραφίες τον Φωτογράφο Βασίλη Κουτρουμάνο.

No comments