Βιβλία του χάντμπολ στον ΠΣΑΤ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βιβλία του χάντμπολ στον ΠΣΑΤ

Ο κ. Νίκος Σωτηρίου παρέδωσε για την βιβλιοθήκη του Συνδέσμου τα βιβλία των Θανάση Ζάκα και Χρήστου Κοτζαμανίδη.

Πραγματοποιήθηκε χθες η Εκλογοαπολογιστή Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, στην οποία πήραν μέρος και οι Δημοσιογράφοι του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ Νίκος Σωτηρίου και Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Εκ μέρους του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ ο κ. Νίκος Σωτηρίου παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΠΣΑΤ κ.
Σωτήρη Τριανταφύλλου για την βιβλιοθήκη του Συνδέσμου δύο βιβλία πανεπιστημιακών δασκάλων και πρωτοπόρων του αθλήματος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 38 ετών από την γενέθλια ημέρα του χάντμπολ στις 13-2-1977 στο προαύλιο του γυμνασίου Αμυνταίου.

Το πρώτο (κανονισμοί διαιτησίας) είναι του ομότιμου καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κ. Θανάση Ζάκα και το δεύτερο (προπονητική χάντμπολ) του καθηγητή προπονητικής του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κ. Χρήστου Κοτζαμανίδη.

Η παράδοση των βιβλίων έγινε παρουσία του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης κ. Ανδρέα Μπόμη και όλων των μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου ευχαρίστησε θερμά ειδικά τον κ. Νίκο Σωτηρίου, αλλά γενικά το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ για την αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Τονίστηκε επίσης η στήριξη της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στον ΠΣΑΤ ως μία από τις λίγες ομοσπονδίες που έχουν διατηρήσει τον σημαντικό θεσμό των αποστολών.

No comments