Συγκίνηση στην κοπή πίτας του ΣΥΔΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγκίνηση στην κοπή πίτας του ΣΥΔΧΑ

Το μήνυμα από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΣΥΔΧΑ (Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής) ήταν: «Τόπο στα νιάτα». Από τον Πρόεδρο της ΟΧΕ κ. Κώστα Γκαντή μέχρι τον τελευταίο ομιλητή, όλοι επικέντρωσαν τις ομιλίες τους στην προσπάθεια του ΣΥΔΧΑ για ανάδειξη νέων διαιτητών. Η αίθουσα του Συνδέσμου... πλημμύρησε από τους νέους διαιτητές που πήραν το πτυχίο τους από την πρόσφατη σχολή του ΣΥΔΧΑ.

Στην έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκε η μνήμη του διεθνούς διαιτητή Φώτη Μπάβα με τον Πρόεδρο του ΣΥΔΧΑ κ. Στράτο Κυριακούλια να αναφέρει πως το ήθος και η προσφορά του Φώτη Μπάβα μας καθοδηγούν. Με ευθύνη του ΣΥΔΧΑ φιλοτεχνήθηκε τιμητική πλακέτα που παρέλαβε ο φίλος και επί σειρά ετών συνάδελφος του Φώτη Μπάβα, Σωτήρης Μίγκας και η οποία θα παραδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού χειροκρότημα.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Κώστας Γκαντής τόνισε: «Πέρσι είχαμε την απεργιακή
κινητοποίηση των διαιτητών με την γνωστή κατάληξη. Από την στιγμή που αναλάβαμε προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημα και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Αναγνωρίζουμε την σημαντικότητα του έργου σας. Χαίρομαι που βλέπω νέους και νέες να στελεχώνουν την ελληνική διαιτησία και σας λέω ότι δεν περισσεύει κανείς. Εσείς ως διαιτητές έχετε ένα πλεονέκτημα. Στις δυσκολίες είστε ενωμένοι σαν ένας».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ κ. Στράτος Κυριακούλιας επεσήμανε: «Κρατάμε ζωντανό τον Σύνδεσμο με ιδρώτα και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να κλείσει. Είμαστε δίπλα στα νέα παιδιά, θα τους δώσουμε την αγάπη μας και την στήριξη μας για να προχωρήσουν. Θα χαρούμε να τους δούμε να πηγαίνουν ψηλά».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ κ. Κώστας Σταματιάδης: «Με εντυπωσίασε που είδα νέες κοπέλες στην ελληνική διαιτησία. Βρισκόμαστε εδώ σε έναν ζεστό χώρο και να ξέρετε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Αθανάσιος Νικολίτσας δήλωσε: «Δίνω τα συγχαρητήρια μου στον Πρόεδρο του ΣΥΔΧΑ για την επιμονή του και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για την διατήρηση του Συνδέσμου. Στην διαιτησία κανείς δεν πρέπει να κάνει αγγαρεία. Πρέπει να ανεβάσουμε τους ρυθμούς γιατί τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Πρέπει να προσέχετε τι λέτε και πως συμπεριφέρεστε στα γήπεδα».

Ο ειδικός γραμματέας της ΟΧΕ και γενικός γραμματέας της ΕΣΧΑ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης πρόσθεσε: «Όλα τα προβλήματα λύνονται. Η Ομοσπονδία και η ΕΣΧΑ είναι κοντά σας. Κρατήσετε ενεργό το Σύνδεσμο».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ κ. Γιάννης Βαρελτζής επεσήμανε: «Έχουμε κάνει προτάσεις, ώστε να υπάρξει νέος προγραμματισμός στα κοινά σεμινάρια Προπονητών και Διαιτητών. Θέλουμε να εξαλειφθούν όσο τον δυνατό όλες οι τριβές μεταξύ μας. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε».

Το πρώην μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της ΟΧΕ κ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης είπε: «Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου. Εύχομαι ενότητα και συνεργασία».

Το φλουρί έπεσε στον Πρόεδρο του ΣΥΠΧΕ κ. Γιάννη Βαρελτζή και παρέλαβε και ένα δώρο που ήταν προσφορά της ΕΣΧΑ από τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κοντογεώργο.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η απονομή των πτυχίων στους νέους διαιτητές.
Το «παρών» έδωσαν επίσης και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Κριτών Κώστας Γρηγοριάδης και Δήμητρα Παπαδοπούλου.

No comments