Αποφάσεις ΔΣ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποφάσεις ΔΣ ΟΧΕ

Στην 6η συνεδρίαση του το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποφάσισε τα ακόλουθα:

-Ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των συνεργατών και προπονητών της ΟΧΕ μέχρι την λήξη της θητείας της Διοίκησης (Αύγουστος 2016).

-Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του 2015 των Σωματείων της ΟΧΕ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

-Εγκρίθηκαν τα μονοήμερα καμπ των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Παίδων στη Βόρεια και την Νότια Ελλάδα.

-Αποφασίστηκε η δήλωση συμμετοχής της Εθνικής Εφήβων (U18) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2ης
κατηγορίας.

- Έγινε εκτενής ενημέρωση για την συνάντηση του Προέδρου της ΟΧΕ κ. Κώστα Γκαντή, του Α' αντιπροέδρου κ. Βασίλη Κρανιώτη και του τεχνικού συμβούλου Εθνικών Ομάδων κ. Παναγιώτη Τραικόγλου με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Dr Χασάν Μουσταφά στο Κατάρ με κύριο θέμα την οφειλή της ΟΧΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2011.

- Εγκρίθηκε η συμμετοχή της ΟΧΕ στο Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF) σχετικά με την σύμβαση Αμοιβαίας Αναγνώρισης Πτυχίων Προπονητών (Rinck Conversion). Εκπρόσωπος της ΟΧΕ στο σεμινάριο θα είναι ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Μενέλαος Δανήλος.

-Αποφασίστηκε να σταλούν προσκλήσεις ενδιαφέροντος για την επιλογή της τοποθεσίας και εγκαταστάσεων διεξαγωγής των Πανελλήνιων Ηλικιακών Πρωταθλημάτων περιόδου 2014-2015.

- Εγκρίθηκε η αδειοδότηση του διεθνούς τουρνουά Παμπαίδων Α' «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» που θα διεξαχθεί στη Βέροια 3-8 Απριλίου 2015.
Στο τουρνουά θα πάρει μέρος και το κλιμάκιο Παμπαίδων Α' το οποίο θα φιλοξενηθεί από τους διοργανωτές.

No comments