O ομιλος Ξυνή χορηγός εκπαίδευσης των τελικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

O ομιλος Ξυνή χορηγός εκπαίδευσης των τελικών

Η ΟΧΕ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον εκπαιδευτικό όμιλο Ξυνή για τους Τελικούς του Κυπέλλου

Στο πλευρό της Ομοσπονδίας τάσσεται και ο εκπαιδευτικός όμιλος Ξυνή, ο οποίος αναλαμβάνει αποκλειστικός υποστηρικτής Εκπαίδευσης και στους δύο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών. Με την επαναδραστηριοποίηση του στο χώρο του χάντμπολ και την συμβολή του στις δράσεις της Ομοσπονδίας ο εκπαιδευτικός όμιλος επιβεβαιώνει
για μια ακόμα φορά εμπράκτως την στήριξη του στο άθλημα.

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Κώστας Γκαντής τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τον εκπαιδευτικό όμιλο Ξυνή και ιδιαίτερα τον κ. Σοφοκλή Ξυνή για την άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας. Είμαστε σίγουροι ότι με συνεργάτες όπως ο κ. Ξυνής το άθλημα του χάντμπολ θα βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο».

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής υπογράμμισε: «Με χαρά θα συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία. Πρόκειται για μια κορυφαία συμμαχία στο πλαίσιο της ενότητας εκπαίδευση- αθλητισμός που είναι και η φιλοσοφία μας. Εξάλλου ο αθλητισμός είναι θέμα παιδείας.
Στόχος του εκπαιδευτικού μας ομίλου με την υποστήριξη των Τελικών είναι η προαγωγή των αξιών της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο χάντμπολ και θα βοηθήσουμε το άθλημα με κάθε τρόπο άμεσα και έμμεσα. Είμαστε σε επαφή με την Ομοσπονδία για να οργανώσουμε κοινές δράσεις στο μέλλον που αφορούν το χάντμπολ».

No comments