Πρεμιέρα με Ισραήλ αύριο οι Νεάνιδες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρεμιέρα με Ισραήλ αύριο οι Νεάνιδες

Συνεχίζεται στην Λήμνο η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων (Κ19) ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στα προκριματικά του EURO 2015 με αντιπάλους τις Γαλλία, Πορτογαλία και Ισραήλ. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σωκράτης Βακάλης και Μενέλαος Δανήλος κάλεσαν 17 αθλήτριες, οι οποίες είναι οι: Κεπεσίδου, Στουγιαννίδου, Ζυγούρα, Αργυροπούλου, Μανδά (Νέα Ιωνία), Ράτσικα, Σημαιοφορίδου, Τσιτλακίδου, Παύλου, Λαζαρίδου (ΠΑΟΚ), Γιουλβανίδου, Ανδρίτσου, Φράγκου (Μέγας Αλέξανδρος), Τσαουσίδου (Ορμή Λουξ), Ζουμπουλίδου (Φίλιππος Βέροιας), Ευμορφίδου (Ορφέας Κατερίνης), Γκάτσιου (ΑΟΑ Καστοριά)

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 17/4: Ελλάδα-Ισραήλ (17.00), Τελετή Έναρξης (19.00), Πορτογαλία-Γαλλία (20.30). Σάββατο 18/4: Πορτογαλία-Ελλάδα (17.30), Γαλλία-Ισραήλ (20.30). Κυριακή 19/4/2015: Ισραήλ-Πορτογαλία (14.30), Γαλλία-Ελλάδα (18.00).

Τους αγώνες διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, του Δήμου Λήμνου, του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου και της ΑΕ Λήμνου.

Σήμερα και ώρα 10:00 στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Λήμνου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 5ου Προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ Νεανίδων (Κ19), ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς» το διάστημα 17- 19 Απριλίου με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Ελλάδας, Γαλλίας, Πορτογαλίας και Ισραήλ.
Παρόντες θα είναι η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάννα Καλογήρου, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Αθανάσιος Μανδάς, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Σωκράτης Βακάλης, καθώς και οι αρχηγοί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Μαρία Γιουλβανίδου και Μαγδαληνή Κεπεσίδου.


No comments