Συμφωνία με ΟΑΚΑ για την ανάπτυξη - Κάμπ της νέων στην Αθήνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συμφωνία με ΟΑΚΑ για την ανάπτυξη - Κάμπ της νέων στην Αθήνα

Μόνιμη ημέρα και ώρα στο «Γεώργιος Κασιμάτης» απέκτησε η ανάπτυξη του χάντμπολ

Σημαντική επιτυχία για την ανάπτυξη, αλλά και γενικότερα για το χάντμπολ μπορεί να θεωρηθεί η εξασφάλιση μόνιμης ημέρας και ώρας στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ μετά από συντονισμένες ενέργειες της Προέδρου της ΕΑΠ/ΟΧΕ κας Κυριακής Μπακουλοπούλου. Έτσι κάθε Σάββατο 10:00-12:00 η αίθουσα θα διατίθενται για προπονήσεις των Εθνικών Κλιμακίων της ΕΑΠ/ΟΧΕ. Η Πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ και ταμίας του Δ.Σ. κα Κυριακή Μπακουλοπούλου επεσήμανε: «Για πρώτη φορά η ανάπτυξη του χάντμπολ απέκτησε μόνιμη έδρα για προπονήσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό ειδικότερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Πρόκειται για μια επιτυχία της ανάπτυξης του αθλήματος»

Στο Καματερό θα συγκεντρωθεί για προπόνηση η Εθνική Νέων Νοτίου κλιμακίου


Το Σάββατο 25/4/2015 και ώρα 15:30-17:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Καματερού θα πραγματοποιηθεί προπόνηση Εθνικής Νέων Νοτίου Κλιμακίου υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού Στέλιου Σεϊρεκίδη.
Κλήθηκαν οι: Κρητικός Νικ., Παπαπούλιος, Ταουσιάνης, Τζάνος (Πανελλήνιος), Κρητικός Νων., Κολλύρης, Τσομπανίδης, Συμεωνίδης, Κεδέρης (Ιωνικός ΝΦ), Ζιβούλοβιτς, Μπραουδάκης, Μωραϊτης, Ηλιόπουλος, Αποστολίδης, Πάνου (Δούκας), Μελετάκος, Χάρμπης, Μπελεχρής (Άρης Νίκαιας), Μπεκιάρης, Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Μακρυγιάννης (ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ).

No comments