Ζωντανά ο δεύτερος στο παλατάκι (16:00) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζωντανά ο δεύτερος στο παλατάκι (16:00)

Ο «δικέφαλος» υποδέχεται (16:00) την ομάδα του Άργους στον 2ο τελικό της Α1 Ανδρών

Στο PAOK Sports Arena ο stoiximan.gr ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει σήμερα τον Διομήδη Άργους με στόχο το 2-0 και την κατάκτηση του νταμπλ. Οι «Λύκοι» από την πλευρά τους θα ψάξουν την ισοφάριση, ώστε να οδηγήσουν την σειρά σε 3ο και τελευταίο παιχνίδι και πάλι στην έδρα τους. Σε κάθε περίπτωση η πραγματοποίηση του αγώνα στο PAOK Sports Arena, ένα υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο αποτελεί σημαντική στιγμή για το άθλημα και πιθανότατα θα προκύψει και νέο ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο αριστερός ίντερ του stoiximan.gr ΠΑΟΚ Απόστολος Παλάσκας τόνισε: «Περιμένουμε με τεράστια
ανυπομονησία αυτό το ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Πρέπει να έχουμε την ίδια αγωνιστικότητα με το πρώτο ματς, το ίδιο πάθος και μεγάλη θέληση. Στην επίθεση θα πρέπει να βρούμε περισσότερες λύσεις στην άμυνα του Διομήδη και να τρέξουμε με στόχο τα εύκολα γκολ. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε το νταμπλ».

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε: «Προφανώς και το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά για εμάς αυτό το ματς είναι όλη η χρονιά. Ανεβαίνουμε να παίξουμε έναν τελικό. Όλη τη χρονιά είμαστε πρώτοι και δικαιούμαστε ένα ματς 50-50 και να κερδίσει ο καλύτερος. Έχουμε σκοπό να... πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Σίγουρα μας έκανε κακό το αήττητο, αφού δεν υπάρχει εμπειρία στη φετινή ομάδα και είχαμε πολύ άγχος στο πρώτο ματς με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό. Ξέρουμε ότι πλέον είμαστε το αουτσάιντερ και θέλουμε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από χθες με τρία σημεία πώλησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους), στο γήπεδο της Τούμπας (θύρα 7) και στο PAOK Sports Arena. Τα εισιτήρια του σημερινού τελικού κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ στα 10 ευρώ είναι η τιμή για τις διακεκριμένες θέσεις στην κερκίδα των επισήμων και στα 20 ευρώ για τις θέσεις VIP, ενώ θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Μέσω της ΟΧΕ TV θα μεταδοθεί η αναμέτρηση stoiximan.gr ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους με χορηγία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο 2ος τελικός της Α1 Ανδρών stoiximan.gr ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους που θα διεξαχθεί αύριο (16:00) στο PAOK Sports Arena, θα μεταδοθεί σε live streaming από το διαδικτυακό κανάλι (ΟΧΕ TV) της Ομοσπονδίας.
Την μετάδοση προσφέρουν τα εκπαιδευτήρια Ξυνή που για μια ακόμα φορά στηρίζουν έμπρακτα το ελληνικό χάντμπολ και προάγουν κατά τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία και την ενότητα εκπαίδευση- αθλητισμός.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο εκπαιδευτικός όμιλος Ξυνή στηρίζει τις δράσεις της ΟΧΕ, αφού τον Μάρτιο ανέλαβε αποκλειστικός υποστηρικτής Εκπαίδευσης στους δύο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών.

No comments