Ταξίδι στο όνειρο για δυο! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ταξίδι στο όνειρο για δυο!

Χρήστος Μυλωνάς και Λευτέρης Σεϊρεκίδης δοκιμάστηκαν σε ομάδες της Γερμανίας, όπως δημοσιεύει ο sport-fm.gr

Την τελευταία εβδομάδα δύο ακόμα νεαροί αθλητές, βασικά στελέχη της Εθνικής Νέων που άγγιξε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δοκίμασαν την τύχη τους στο εξωτερικό. Πρόκειται για τους Χρήστο Μυλωνά και Λευτέρη Σεϊρεκίδη που δοκιμάστηκαν σε ομάδες της Α2 Γερμανίας.

«Περιμένω πρόταση»

Ο αριστερός ίντερ της Αναγέννησης Βύρωνα ήταν τρεις ημέρες στην Άιντραχτ Χιλντεσχάιμ και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε σημείο που είναι πολύ πιθανή η μεταγραφή του στην ομάδα, η οποία έχει ήδη στις τάξεις της άλλους τρεις Έλληνες (Δημήτρης Τζιμούρτος, Νίκος Τζούφρας, Σάββας Σάββας)
Ο Μυλωνάς τόνισε στο sport-fm.gr: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, μια καινούργια εμπειρία. Άλλο στυλ παιχνιδιού πολύ πιο γρήγορο. Πιστεύω ότι πήγα αρκετά καλά, μπήκα στο κλίμα της ομάδας και περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες μία πρόταση. Με βοήθησε ότι υπάρχουν στην ομάδα και άλλοι Έλληνες. Τα παιδιά μου έδωσαν συμβουλές και ήταν πιο εύκολο για μένα. Από κει και πέρα σίγουρα πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση θα μιλήσω και με τον Σύλλογο μου».

Στη Σααρλούις ο Σεϊρεκίδης
Από την άλλη πλευρά ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης δοκιμάστηκε στη Σααρλούις, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με επιτυχία ο Νίκος Ριγανάς. Ο νεαρός πλέι μέικερ είχε θετική παρουσία και θα περιμένει και αυτός στο… ακουστικό του για καλά μαντάτα. Σε διαφορετική περίπτωση έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες της Νοτίου Ελλάδος, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, αφού φέτος στον Φοίβο είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, παρότι ήταν από τους ποιοτικότερους παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ.

No comments