Στέψη ή παράταση; Ζωντανά το παιχνίδι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στέψη ή παράταση; Ζωντανά το παιχνίδι

Η Ορμή Λουξ υποδέχεται την Νέα Ιωνία στον 4ο τελικό με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται 2-1 στις νίκες - Ζωντανά σε live streaming στην ιστοσελίδα της Ορμής ormipatras.gr

Στο κλειστό της Πάτρας «Κουκούλι» θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00 (Τσάκωνας-Χασκής, Μίγκας), ο 4ος τελικός της Α1 Γυναικών. Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Νέα Ιωνία που προηγείται 2-1 της Ορμής Λουξ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πάτρας θέλει να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει την σειρά σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι.
«Πρέπει να βγάλουμε καλύτερη ποιότητα στην επίθεση και να έχουμε μια σταθερότητα στο παιχνίδι
μας μέχρι το τέλος. Το πάθος και η καρδιά είναι επίσης απαραίτητα σε αυτά τα ματς. Ο κόσμος της Πάτρας μας στηρίζει και πιστεύω ότι το αξίζουμε βάσει την απόδοσης μας και τις προσπάθειες της διοίκησης και των κοριτσιών», σχολίασε ο τεχνικός της Ορμής Λουξ Στέλιος Σεϊρεκίδης.
Από την πλευρά της η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου επεσήμανε: «Σε αυτή την σειρά των τελικών πίστευα εξαρχής ότι κάθε αγώνας θα είναι διαφορετικός. Θέλουμε να κρατήσουμε από το προηγούμενο ματς την πολύ καλή άμυνα, να βελτιώσουμε την επίθεση και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Στην ομάδα δεν υπάρχει μεταφορά άγχους από αγώνα σε αγώνα. Είμαστε για όλα προετοιμασμένοι. Οπωσδήποτε όμως στόχος μας είναι η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου. Πάντως οι αγώνες αυτοί είναι μια διαφήμιση για το γυναικείο χάντμπολ, πολύ ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί. Οι τρεις νίκες δίνουν άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

No comments