Κάλεσμα στον κόσμο ο Ποσειδώνας. Ζωντανά το παιχνίδι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κάλεσμα στον κόσμο ο Ποσειδώνας. Ζωντανά το παιχνίδι

Να φέρει τη σειρά στο 1-1, θα προσπαθήσει σήμερα ο Ποσειδώνας που αντιμετωπίζει στο Λουτράκι στις 20:00 τον πρωταθλητή Διομήδη Άργους για την 2η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος.

Το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κος Μπεκιάρης Παναγιώτης και μέλος του ΔΣ του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, έκανε την εξής δήλωση : "Ο αγώνας αναμένεται να είναι συγκλονιστικός και ιδιαίτερα δυνατός. Ο πρώτος αγώνας μας έδειξε ότι το υπερβολικό πάθος και των δύο ομάδων δοκίμασαν τις ικανότητες των διαιτητών οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος τους και διατήρησαν το καθεστώς 50-50 με ποινές και στις δύο ομάδες. Η στάση των διαιτητών είναι καθοριστική για την διεξαγωγή του κάθε αγώνα.

Οι διαιτητές που θα μας παίξουν σήμερα, είναι διεθνείς και η εμπειρία τους είναι αρκετή για να
διαχειριστούν τον αγώνα μας. Από την διαιτησία αναμένουμε να σταθεί στο ύψος της κρισιμότητας και της βαρύτητας του αγώνα όπως και του θεσμού των Play Off και να ανταποκριθεί όπως πρέπει κρίνοντας με κυρίαρχο κριτήριο το 50-50 και για τις δύο ομάδες. Δεν έχει νόημα να πιέζουμε ή να διεκδικούμε πράγματα ή προστασία από κανέναν ούτε εμείς ούτε κανείς άλλος.

Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Οι στόχοι όλων μας, πετυχαίνονται μέσα στο χώρο του γηπέδου, μέσα στις 4 γραμμές και όχι έξω από αυτές.Οι σχέσεις μας με όλες τις ομάδες είναι το ίδιο καλές όπως και με τον Διομήδη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και σε livestreaming και θα μπορέσει ο κόσμος που δεν θα έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα μας.

Πάντως με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να πω ότι η διαιτησία είναι ο κυρίαρχος κρίκος για να αναβαθμιστεί το άθλημα μας σε ποιότητα με ότι αυτό συνεπάγεται. Το πιστεύω ακράδαντα και θα είμαι στο πλευρό όλων όσων πιστεύουν και θα ενεργήσουν στο μέλλον για την βελτίωση της.Ο καλύτερος μέσα στις 4 γραμμές να νικήσει όπως μέσα στις 4 γραμμές θα νικήσει και το άθλημα μας που όλοι υπηρετούμε.

Εμείς δεν ψάχνουμε άλλοθι για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Ο στόχος της ομάδας μας ήταν να μπει για 2η συνεχόμενη φορά στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος όπως και το κατάφερε και από κει και πέρα να γίνει ανταγωνιστική με τις καλύτερες ομάδες. Και ο πρώτος αγώνας έδειξε ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στο μέτρο που του αναλογεί και να διεκδικεί ισότιμα ότι του αξίζει.

Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο κλειστό και να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες αφού είναι τιμή για την Περιφέρεια Πελοποννήσου να εκπροσωπείτε στο χώρο της Χειροσφαίρισης από 2 ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο της Α1 Εθνικής. Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι αξίες που πρέπει να τις μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές. Επικροτούμε τις ενέργειες που εδράζουν σε αξίες και ήθος."

No comments